sen yine çalışıyormuşsun iş mutlaka yorar insanı........ben çalışmadığım halde,çocuğum olmadığı halde bir tane bardağı mutfağa götürmeye üşeniyordum ,uykudan başımı kaldıramıyordum hep yorgun hep! yemek ,temizlik zaten yapamıyordum 3 aydır böyleydim sağolsun eşim yapıyordu yemeği ama içime sinmiyordu bu durum ..bende doktora gittimaynen durumu anlattım birde çok kilo vermiştim yemek yemeye bile mecalim yoktu ...tam kan tahlili yapıldı herşey normal ama vücudumdaki demir depoları boşalmış !:26 yüzden okadar halsiz ve üşengeçmişim doktor demir hapı,magnezyum,çinko ve folik asid verdi 3 gün sonra kendime geldim çok şükür şimdi enerjimi atacak yer arıyorum bence böyle olanlar bir kan tahlili yaptırsınlar
(slm kızlar..ben yeniyim.....)aynı durum bendede var...evde düzenli olarak iş yapamıyorum.üstten bi süpürüyorum..lavobalarımı,wc yi yıkıoyorum,yatağımı topluyorum yorgunluktan ölüyorum.hemen baş dönmem başlııyor bayılcak gibi yorgun düşüyorum...ayrıca zayıfım ama yemek yapıp, yemek bile zor geliyor.iştahsızım çok( bide rahatsızlıgım var romatizma ve dolayısıyla çok ilaç içiyorum...ve halsizlik ve yorgunluk durumunda ilaçları suçluyorum.
konu sahibi gaza gelip butun evi temizlemeye basladi galiba siteye girecek vakit bulamiyor bu yuzden
ben de bu sabah odamı baştan aşağı derledim topladım viledaladım misler gibi koktu. toz bile aldım annem bana kola ve sevdiğim yemeği yapmış hasret kalmış kadın o görüntüye
aferin sanabende butun evi supurdum canim sonra yemek bulasik vs vs sevdigin yemek neymis bahim belki bende severimm (konu disi olcek ama sen doktora gittinmi bahim ihmal etme )
valla hala gitmedim bugn yarın g,derim diye diye kaldı öyledüğün telaşıda varya. sanırım düğünden sonra:) ablam evlenicek 19 gün kaldıı
ihmal etme canim saglik bu insALLAH birsey cikmaz tabi :)sevdigin yemegi hala soylemedinne yedin cabuk soylee
oo dugunmu var ALLAH MUTLU MESUT ETSIN TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAH...AMIN
canım kusura bakma ama herkez sana dil dökor sen hala
aynı mazaretleri sunuyosun millete....
daha ne yapabilir ki sanal alem sana...
topluca evini temizliğe gelemeyeceğimize göre...
sen başla bişeylerin ucundan...
doktora git mesala.
öyle çok ta lüks bişey değil ayda bi doktora gitmek....
kendini dah iyi hisssedersin
oo salcali makarnaya bende bayilirimmm bir tabak makarnayla bi kavanozun yarisi kadar salcayi bi anda goturebilirim hatta bi kavanoz salcayida gotururummde evde salca kalmiyor hic bikmadan hergun yiyebilirmm...patates yemegini degil ama slatasini severim...sarmayida kim sevmez afiyet olsunnn kolayida severim hepsini severimmmmmminşallah canım sağol:) valla ben ona yemek denmez pek gerçi ama salçalı makarna manyağıyımhatta lise yıllarmda sırf makarnadan zayıflamıştım. buna bende şaşırdım tabi patates yemeği ve yaprak sarmayıda çok severim patates salatası ve makarna vardı ama bugün tabisi vazgeçilmezim kolam. çok sağlıklı beslenirim :89:
icinden gelmedikten sonra doktor ne yapacak...doktormu gelip evi temizleyecekcanım kusura bakma ama herkez sana dil dökor sen hala
aynı mazaretleri sunuyosun millete....
daha ne yapabilir ki sanal alem sana...
topluca evini temizliğe gelemeyeceğimize göre...
sen başla bişeylerin ucundan...
doktora git mesala.
öyle çok ta lüks bişey değil ayda bi doktora gitmek....
kendini dah iyi hisssedersin
topluca evine temzliğe gelemeyeceğimize göre.. çok güldüm haklısın ama
oo salcali makarnaya bende bayilirimmm bir tabak makarnayla bi kavanozun yarisi kadar salcayi bi anda goturebilirim hatta bi kavanoz salcayida gotururummde evde salca kalmiyor hic bikmadan hergun yiyebilirmm...patates yemegini degil ama slatasini severim...sarmayida kim sevmez afiyet olsunnn kolayida severim hepsini severimmmmmmcildirdimmm bende cok saglikli besleniyorum
icinden gelmedikten sonra doktor ne yapacak...doktormu gelip evi temizleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?