Merhabalar öncelikle, böyle bir konu açılmışken eşimden bahsetmesem içimde kalırdı

,ben halk oyunları egitmeniyim,ayni zamanda da üniversitesi okuyorum,ama üç çocuğum arka arkaya olduğu için ve çocuklarımı kendim buyutmek istedigim için bu süre zarfında çalışmıyorum,bunu şunun için belirtiyorum ev hanımı kategorisindeyim uzunca bir süredir..buna rağmen eşim ( ona minnettarım) nobetten çıktığı sabah bile kalkar bize kahvaltı hazırlar, evi siler süpürür, bulaşıklar yerleştirir,makinaya çamaşır atar,asar...ve ev islerinin hayli zor olduğunu kadının bu yükün altinda hayli edildiğini savunur canim kocam

ve bu arada yaklaşık bir ay önce karin germe ameliyatı oldumbu süre zarfinda üç cocugumla o ilgilendi,okula gonderdi ikisi kız bu arada

yemek bulaşık akliniza ne gelirse... Ve asıl konuya dönersek,ben en başta flört ederken soylemistim,narin biri oldugumu,ev hayatinin paylasmak oldugunu,kimseye hizmetçilik yapmak için evlenmek gibi bir kafa yapisinda olmadığımı açık açık soylemistim ki bir önceki erkek arkadaşımla sirf bu yüzden ayrılmıştım,tam bir mağara adamıydı,34 yaşında idi annesi hala ayagina su getirirdi,ve meyvesini soyup onune taşırdı

neymis o ataerkil bir toplumda büyümüş bu boylede devam etmeliymis

dedim sen bu kafayla çok yasamazsin...