Ev isi yapmak bir gereklilik mi?

Bankacihanim07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
571
193
18
30
Arkadaşlar ben ev işi yapmaktan nefret ediyorum. Sevmiyorum bir türlü bana göre değil. Ha tabi odamı vs hep temiz tutarım. Ama ev işi sevmediğim için ailemden akrabalarimdan vs hep laf isitiriyorum. Koca dayağı yeyince mi ogreneceksin diyorlar. Benim gibi olan var mı?

Ben de pek sevmem ama yaparım. O terbiyesizlerden biri de benim babam. asla hakkımızda tek kötü söz duymayıp hatta bizimle hava atan pislik adam, evde sürekli kocandan dayak yersin, kaynanandan dayak yersin. Sizi kapıya koyarlarsa asla almam. Sizden bir bok olmaz derdi. Niye biliyor musunuz? Sofrada bir çatal eksik, yerde bazen ayağına saç kılı takıldı diye. Ne ben ne kardeşlerim dayak yemedik şükür. Olacağından değil de diyelim oldu, Sizi döverlerse de bi rapor bi şikayet sonra da boşanma. Tamam bitti.

Onlar öyle dusunmuyorlar
Onlar ömür boyu sizinle yaşamayacaklar sonuçta değil mi?
Kendi hayatınızı kurduktan sonra kimin ne düşündüğün ne önemi var ?
Yeter ki hayatınıza girecek insan yakın çevrenizdekiler gibi cahil olmasın.

Ne igrenc akrabalarin var

Ev isi yapmiyordum son iki seneye kadar , hep yardimci aldim evime , son iki senedir yurtdisindayim mecburen esimle beraber ortak yapiyoruz
Simdi kafaya koydum robot supurge alacağım fiyat arastirmasi yapiyorum , ev isi yemek vs hic bana göre degil , siz de yapmak zorunda degilsiniz , calisin yardimci tutun kendinize

Tabiki evimi temiz tutarim ama sevmiyorum pek is yapmayi

Bizimkiler de derdi tamam dayak değil ama işte sorun yaşarsın senin evin pislikten görünmez falan. Yoo hiç de öyle olmadı hatta benim eşim titiz ve düzen seven biri valla ben dağınığım rahatsız olmuyorum o olsun. Çok batıyorsa kendi temzilesin

Koca dayağı yeyince mi ogreneceksin diyorlar.

Şu laf da nasıl buram buram cehalet kokuyor.

Ev işlerini sevmem, ama asgari yapmak zorundayım çünkü kendi pisliğini temizleyebilmek insan olmanın gereklerinden biri. Kvmin sevdiğim bir özelliğidir ki oğluna her şeyi öğretmiş kadın temizlik-yemek ve çeşitli ev işleri üzerine ve çekinmeden yapar. Sen de böyle bir eşe denk gelirsin umarım, o zaman belki sizinkilere "Kocayla bir olup çok da güzel ev temizlendiğini" gösterirsin.

Annemin tembihidir: Her şeyi nasıl yapacağını bil öğren, istersen yapma yaptır. İş tutturmak için de iş bilmek gerekir.
Yani temizlik işlerini sevmeseniz de, pratik olarak öğrenmek adına kendinize bir yatırım gibi düşünüp yapın, zarar gelmez. İleride de paranızı kazanır yardımcı edinir işinizi tutturursunuz, ya da eşinizle yaparsınız sizi rahat hissettirecek kadar.

Herkes her şeyi severek yapmıyor zaten.

Ev isi bence gerekliliktir. Kokular benim icin önemlidir. Temizlik kokusunun kendi capinda ayri bir güzelligi vardır. Cogu param temizlik ürünlerine gider. Yeni cikan tum urunleri denemisligim vardır. Daginik temiz olmayan bir eve esiniz gelmek istemeyebilir. Benim bir akrabam ev islerini o kadar yavas yapiuor ki yaz temizligini 1 ayda falan tamamliyor ve eşi surekli isyerinde zaman geçiriyor. Bir de ev islerini baskalarinin fikirleri icin degil temiz bir hayati sectiginiz icin yaparsınız. Evli misiniz bilmiyorum ama bende bekarken ev isine elimi surmedim okuldur iştir gece yatmadan yatmaya evdeydim. Evlenince cok farkli oluyor. Yerde bir toz goreyim supurgeye viledaya koşuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…