- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Koca dayağı derken?
Aile ve akrabanın düşünce tarzı iğrenç . Söylemek istedim .
Ben de pek sevmem ama yaparım. O terbiyesizlerden biri de benim babam. asla hakkımızda tek kötü söz duymayıp hatta bizimle hava atan pislik adam, evde sürekli kocandan dayak yersin, kaynanandan dayak yersin. Sizi kapıya koyarlarsa asla almam. Sizden bir bok olmaz derdi. Niye biliyor musunuz? Sofrada bir çatal eksik, yerde bazen ayağına saç kılı takıldı diye. Ne ben ne kardeşlerim dayak yemedik şükür. Olacağından değil de diyelim oldu, Sizi döverlerse de bi rapor bi şikayet sonra da boşanma. Tamam bitti.Arkadaşlar ben ev işi yapmaktan nefret ediyorum. Sevmiyorum bir türlü bana göre değil. Ha tabi odamı vs hep temiz tutarım. Ama ev işi sevmediğim için ailemden akrabalarimdan vs hep laf isitiriyorum. Koca dayağı yeyince mi ogreneceksin diyorlar. Benim gibi olan var mı?
Yapmak istemiyorsan bir yardimci tutabilirsin veya kocan senin için tutabilir. Ya da eşinizle birlikte yaparsaniz belki daha kolay gelebilir.
Onlar ömür boyu sizinle yaşamayacaklar sonuçta değil mi?Onlar öyle dusunmuyorlar
Onlar öyle dusunmuyorlar
Ev işi zorunlu değil ama evi yani yaşadığın evi temiz tutmak mecbur... çok temizlik delisi olmaktan bahsetmiyorum ama insanin temiz olması kendine saygısını gösteriyor... ek olarak da ev işi yapmayan kadın koca dayağını hak ediyor mantığı nerden türemiş yahu
Koca dayağı yeyince mi ogreneceksin diyorlar.
Ev isi bence gerekliliktir. Kokular benim icin önemlidir. Temizlik kokusunun kendi capinda ayri bir güzelligi vardır. Cogu param temizlik ürünlerine gider. Yeni cikan tum urunleri denemisligim vardır. Daginik temiz olmayan bir eve esiniz gelmek istemeyebilir. Benim bir akrabam ev islerini o kadar yavas yapiuor ki yaz temizligini 1 ayda falan tamamliyor ve eşi surekli isyerinde zaman geçiriyor. Bir de ev islerini baskalarinin fikirleri icin degil temiz bir hayati sectiginiz icin yaparsınız. Evli misiniz bilmiyorum ama bende bekarken ev isine elimi surmedim okuldur iştir gece yatmadan yatmaya evdeydim. Evlenince cok farkli oluyor. Yerde bir toz goreyim supurgeye viledaya koşuyorum.Arkadaşlar ben ev işi yapmaktan nefret ediyorum. Sevmiyorum bir türlü bana göre değil. Ha tabi odamı vs hep temiz tutarım. Ama ev işi sevmediğim için ailemden akrabalarimdan vs hep laf isitiriyorum. Koca dayağı yeyince mi ogreneceksin diyorlar. Benim gibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?