- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Evlendiginizde ev işlerini kim yapacak merak ettim ?Arkadaşlar ben ev işi yapmaktan nefret ediyorum. Sevmiyorum bir türlü bana göre değil. Ha tabi odamı vs hep temiz tutarım. Ama ev işi sevmediğim için ailemden akrabalarimdan vs hep laf isitiriyorum. Koca dayağı yeyince mi ogreneceksin diyorlar. Benim gibi olan var mı?
Evlendiginizde ev işlerini kim yapacak merak ettim ?
Yani ben de çok bayılarak yapmıyorum ama beden ve ruh sağlığı için bir gereklilik.Birazini kendim birazini yardimci
Belki yardımcı tutacak maddiyatın olmayacak, belirsiz bu.Birazini kendim birazini yardimci
Temizlik yapmayan kadınları kocaları dovuyor kafasında ailem olsun hıc istemezdim.
Malesef. Keske secılse.Aile seçilmiyor ki
Ay ben de alıcam araştırıyorum. Roborock iyi sanırım , alacağın robotu bana da yazarsan cok sevinirim ablacım.Ne igrenc akrabalarin var
Ev isi yapmiyordum son iki seneye kadar , hep yardimci aldim evime , son iki senedir yurtdisindayim mecburen esimle beraber ortak yapiyoruz
Simdi kafaya koydum robot supurge alacağım fiyat arastirmasi yapiyorum , ev isi yemek vs hic bana göre degil , siz de yapmak zorunda degilsiniz , calisin yardimci tutun kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?