Ev isi yapmak bir gereklilik mi?

Kendi evin olunca mecbur yapıyorsun , bir kere yaşadığın yerin temiz olmasını istiyorsun .Ama dayak felan nedir Ya

Koca dayağı yiyince mi öğreneceksin diyen bir ortamdan ne bekliyorsunuz? Zihniyet belli iste.Cok gerekli değil yani.Etme cahille sohbet küstürürsün,neyse devamını söylemeyeyim

Evlendiginizde ev işlerini kim yapacak merak ettim ?

Yaşadığınız yeri tabiki temiz tutacaksınız?Koca dayağı falan lafları geçin.
Temizlik önemli.İster kocan yapar, ister sen,istersende yardımcı.Temizlik yapmaya hepimiz çok bayilmiyoruz ama yapıyoruz mecbur..

Birazini kendim birazini yardimci
Belki yardımcı tutacak maddiyatın olmayacak, belirsiz bu.
Yukarıdaki üye çok güzel yazmış “iş tutturmak için de iş bilmek gerekir”
Sevmek ve yapmamak farklı şeyler.
Ben de hiç sevmiyorum ama yapmak zorundayım çünkü pis bir evde rahat uyuyamam.
Yapıyorsanız da sevmiyorsanız duymazlıktan gelebilirsiniz, zorla gönlünüze temizlik sevgisi koyamazlar.
Yapmıyorsanız da yapmanız gerekir. Temizlik şart.

Kaç yıldır evliyim bende sevmiyorum , ondandır 1 çocuk doğurdum hiç pişman değilim
Kapasitem bu kadar dedim düşünüyorum da 3 çocuğum olsa yanmıştım ben o çamaşırlar o yemek pişirmeler hiç bana göre değil kabus resmen ama çoğu kadın kapasitesinin ne kadar olduğunun farkına varmadan çocukları peş, peşe doğurup ilerde boşanıyor
Vallahi herşeyin acı bir bedeli var , öyle çocuk doğurdum hayatım dörtdörtlük ve gülücükler dediklerine kanmıyorum sizde kanmayın et fiyatı, meyva fiyatı, almış başını gitmiş fakirlik çoğaldı alım gücü diplerde boşanma oranı yüksek

Ay ben de alıcam araştırıyorum. Roborock iyi sanırım , alacağın robotu bana da yazarsan cok sevinirim ablacım.

Ah onca sey yazdim silindi
Özet geçeyim
Çok ev isi seven biri değilim eskisi kadar
Önceleri evim.temiz.olsun diye elim hep üzerindeydi artik saldim haftada bir iki.kez supurge açarım canim isterse viledayla gecerim bazen gerek bile olmuyor süpürge iyi olunca tozu topluyor
Mutfak desen bulasiklari at makineye tamamdir :) kalan elde yikanacaklari da biriktiriyorum zaten bir iki tepsi bir de tahta kasik falan cikar o da bir legen suyla hallolur.
Kendinize pratik çözümler üretirseniz cok emek vermeden temiz bir evde oturursunuz
Ev işi bilmek zorunlu degil zaten yaparak öğreniyorsunuz ya da kendi yöntemlerinizi buluyorsunuz
Ayrıca ileride esiniz temizlik sever biriyse onunla yaparsınız simdi erkekler de ayri evde kendileri yaşıyor ev isini biliyorlar.
Biriniz supurur digeri arkasindan siliverir
Biriniz yemek piserken digeri sofrayi kurar sonra birlikte kaldirirsiniz

O temizlik için verdiğimiz paralara acıyorum almak istediğin buharlı temizlik makinesi epey iyi miş tabi biraz pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…