- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Bence temizlik işinde fazla yorulmamak için evin düzeni önemli mesela ben şimdi kiradayım ve mutfak o kadar küçük ve kullanışsız ki kendi evimin mutfağı daha büyük ve daha lüksttü , dolaplar ve kullanışsız yani düzenli ve tertipli olmak imkansız ,Ah onca sey yazdim silindi
Özet geçeyim
Çok ev isi seven biri değilim eskisi kadar
Önceleri evim.temiz.olsun diye elim hep üzerindeydi artik saldim haftada bir iki.kez supurge açarım canim isterse viledayla gecerim bazen gerek bile olmuyor süpürge iyi olunca tozu topluyor
Mutfak desen bulasiklari at makineye tamamdir :) kalan elde yikanacaklari da biriktiriyorum zaten bir iki tepsi bir de tahta kasik falan cikar o da bir legen suyla hallolur.
Kendinize pratik çözümler üretirseniz cok emek vermeden temiz bir evde oturursunuz
Ev işi bilmek zorunlu degil zaten yaparak öğreniyorsunuz ya da kendi yöntemlerinizi buluyorsunuz
Ayrıca ileride esiniz temizlik sever biriyse onunla yaparsınız simdi erkekler de ayri evde kendileri yaşıyor ev isini biliyorlar.
Biriniz supurur digeri arkasindan siliverir
Biriniz yemek piserken digeri sofrayi kurar sonra birlikte kaldirirsiniz
Elbette mesela benim de ilk evimdeki mutfağım büyüktü dolaplarim coktu esyalari birinci rafa koymam yetiyorduBence temizlik işinde fazla yorumlamak için evin düzeni önemli mesela ben şimdi kiradayım ve mutfak o kadar küçük ve kullanışsız ki kendi evimin mutfağı daha büyük ve daha lüksttü , dolaplar ve kullanışsız yani düzenli ve tertipli olmak imkansız ,
Bir evin düzenli oluşu dolapların çok oluşuna bağlı mutfağın kullanışlı oluşuna bağlı ne kadar düzenli olursa ol , düzenli ve temiz görünmüyor
Ay ne güzel , senle yaşamak vardı :)Ev isi bence gerekliliktir. Kokular benim icin önemlidir. Temizlik kokusunun kendi capinda ayri bir güzelligi vardır. Cogu param temizlik ürünlerine gider. Yeni cikan tum urunleri denemisligim vardır. Daginik temiz olmayan bir eve esiniz gelmek istemeyebilir. Benim bir akrabam ev islerini o kadar yavas yapiuor ki yaz temizligini 1 ayda falan tamamliyor ve eşi surekli isyerinde zaman geçiriyor. Bir de ev islerini baskalarinin fikirleri icin degil temiz bir hayati sectiginiz icin yaparsınız. Evli misiniz bilmiyorum ama bende bekarken ev isine elimi surmedim okuldur iştir gece yatmadan yatmaya evdeydim. Evlenince cok farkli oluyor. Yerde bir toz goreyim supurgeye viledaya koşuyorum.
Xiaomi de bu konu da iyi diyorlarAy ben de alıcam araştırıyorum. Roborock iyi sanırım , alacağın robotu bana da yazarsan cok sevinirim ablacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?