- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #20.061
Kızlar merhaba . Benim sorunum erken kalmamıyor olmam . Zaten 11 de uyanıyorum kızımın yemeğini yedirmem 12 i bulunuyor . Ve hiçbiZaman dinç uyanamıyorum nedense . Saat 1 e kadar evi toparlıyorum bide süpürüyoruö ancak sonra içimden hiçbişi yapmak gelmiyor .kızım iştahsız zaten öğle yemeğini meyvesi derken akşam oluo zaten 6 da eşim geliyor .zaman nasıl geçio anlamıyorum . Neden 8 de kalkıp kahvaltı hazırlayanıyorum kigece el ayak çekilince oturmayı cok seviyorum 2bucukda yatıyorum ancak
bu da iyimişTünaydın kızlaaar ben bugün hiç bişi yapmadım
Bazen yatmak gerekbu da iyimiş
Kızlar merhaba . Benim sorunum erken kalmamıyor olmam . Zaten 11 de uyanıyorum kızımın yemeğini yedirmem 12 i bulunuyor . Ve hiçbiZaman dinç uyanamıyorum nedense . Saat 1 e kadar evi toparlıyorum bide süpürüyoruö ancak sonra içimden hiçbişi yapmak gelmiyor .kızım iştahsız zaten öğle yemeğini meyvesi derken akşam oluo zaten 6 da eşim geliyor .zaman nasıl geçio anlamıyorum . Neden 8 de kalkıp kahvaltı hazırlayanıyorum kigece el ayak çekilince oturmayı cok seviyorum 2bucukda yatıyorum ancak
Gece oturmasını çok seviyorum kızımda uyuyo alıyorum neskafe çikolata açıyorum bi film kafamı dinliyorum :) erken yatsam aslında etken kalkmak sıkıntı olmaz benim için acaba bu tembelliğimin sebebi 11 de kalkmam mı ? Sizler kaçta uyanıryorsunuzcanım gece 2.30 uyumak için çok geç bir saat.
tabi sabah kalkamazsın
ben o saatte yatsam hiiiiç ayılamam
hem sabah saatleri iş için gerçekten çok verimli oluyor
öğleden sonran sana kalıyor, ister gez, ister keyif yap, ister misafir ağırla
kendini zorlayarak erken kalkmaya çalış
duş al, kahvaltı et, kahve iç , kitap oku ne bileyim bir şekilde uyanık kal
iş yapmasan da uyanık dur, gün içinde de uyuma
bak bir hafta on gün sonra uykun düzene girer canım
girmese de ısrarla sabahları uyuma, illa gün gelir düzene girer
Evet ya ben hatta hiç öle uğraşmıştım yarın eşime kahvaltı hazırlayarak başlıyım güne :) ben kahvaltı yapmıyorum zaten tek başına peynir ekmek ancak yiyorum rn azından benım içinde düzen olur .Off bende bir ara senin gibiydim gece uykum olsa bile sessiz sakin tek basıma vakit geçiriyordum tablet elimde o site bu site Neyseki okul donemi açıldı sabah çocuklarla kalkıyorum erken kalkınca İnan dün aksam 10 da uyukluyordum olduğum yerde .... Bu sabah da onlar gittikten sonra hiç bişey yapasım gelmedi havada kötü vurdum kafayı yattım... Sadece ortalığı topladım geç kalkınca insanın bir iş yapası da gelmiyor .... Ben bi ara yatış saatlerimi bir hafta arayla yarım saat one çekerek bir düzen kurmuştum istersen sende bi dene 2,5 sa 2 de bir hafta sonra bir yarım saat daha derken düzene girersin belki sabah kalkışlarda bu seklde olacak ama ilk bir hafta 11 yerine 10.30 uyanacaksın mesela....
muhtemelen geç kalktığın için ayılamıyorsun, saatler de anlamadan geçiyorGece oturmasını çok seviyorum kızımda uyuyo alıyorum neskafe çikolata açıyorum bi film kafamı dinliyorum :) erken yatsam aslında etken kalkmak sıkıntı olmaz benim için acaba bu tembelliğimin sebebi 11 de kalkmam mı ? Sizler kaçta uyanıryorsunuz
Maşallah ya tamda istediğim bu sanırım kızım 1 yasına gelene kadar 7 de uyandık daha sonra işe girdim 1bucuk sene 8 de kalktım haftasonu dahil ama 4 aydır çalışmıyorum özellikle Ramazan'da alıştım sanıyorum .yarın ilk işim 8 de kalkmak :)muhtemelen geç kalktığın için ayılamıyorsun, saatler de anlamadan geçiyor
ben çalışırken de 7 gibi kalkıyordum, şimdi bebeğim var 6.30 7 gibi kalkıyorum.
eşimi 8 gibi işe geçiriyorum, sonra vakit kaybetmeden işe koyuluyorum
haftalık temizliğim yoksa, günde maksimum (yemek hariç) 1.5 saat ev işi yapıyorum
gece de en geç 23, 23.30 gibi uyuyorum
Maşallah ya tamda istediğim bu sanırım kızım 1 yasına gelene kadar 7 de uyandık daha sonra işe girdim 1bucuk sene 8 de kalktım haftasonu dahil ama 4 aydır çalışmıyorum özellikle Ramazan'da alıştım sanıyorum .yarın ilk işim 8 de kalkmak :)
aynen canım ya iyi fikir oldu banada canım erkenden kalkmak istedi vala :)canım erken kalkınca gün insana çok uzun geliyor.
sabahtan bütün iş bitince, biri gelecem dese de stres olmuyorum, şuraya gidelim dense yemeğim yok, evim pis vs demiyorsun
bütün bir öğleden sonra senin, tepe tepe kullan
aynen canım ya iyi fikir oldu banada canım erkenden kalkmak istedi vala :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?