- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #20.081
kendi kendime rapor veriyorum
ve kendi kendime de gülüyorum
ne derler böylesine siz biliyorsunuz
kızlar oğluşum izin verdi salonun tozu alındı, süpürüldü, silindi
yatak odasının tozu alındı, süpürüldü, silindi
yeni cicişlerimizi yıkamaktan vaz geçtim
ama yemeğimi ve çorbamı yaptıııım
pirincimi de ıslattım
duşumu yaptım, giyindim, süslendim
oğluşumu da giydirdim arkadaşımla AVM gezeceğiz
size iyi günleeeeer
aynen canım ya iyi fikir oldu banada canım erkenden kalkmak istedi vala :)
Erkenci hatun maşallah sana iyi gezmeler canım.... Bu arada gezerken fazla masraf yapma ara da bi 3 e 5 bakamayalım topğiğnde de görmek isterim seni....
oğluşum sağ olsun erkenden uyandırıyor
canım yaptım valla masraf
ama bence akıllıca oldu
%70 e varan indirimler vardı
ben de eşimin önümüzdeki yaz kıyafet ve ayakkabı ihtiyaçlarını aradan çıkardım(zevkime güvenir, bedenini de biliyorum)
kendime de indirimdeki yazlık ev giysilerinden aldım
yazlık ayakkabı aldım
bir de hediyelik bebek kıyafetleri aldım, onlar da yazlık
tek kalanlar çok çok uygundu
söylediğin topiğe bakıyorum şimdi canım
canım söylediğin topiğe baktım, mesaj da yazdım teşekkür ederimOhhh iyi yapmışsın seneye hazır olmuş... bende bazen önümüzdeki sezon için bişeyler alırım. Yeni sezon fiyatları görünce deiyi ki almışım derim...
Kizlarrrrrr ben geldim kaç gündür giremiyorum özledim hepinizi
Ay evet cnm 8 de uyandım eşime kahvaltı hazırlıyım mı die sordum oda ekmek arası yapmış zaten dışarı çıkıp hava almadan kahvaltı yapamaz onun için sordum neyse eşim gitti ben yatakta uyuyakalmışımNaptın canım kalkabildin mi bu sabah?
Kızlar merhaba . Benim sorunum erken kalmamıyor olmam . Zaten 11 de uyanıyorum kızımın yemeğini yedirmem 12 i bulunuyor . Ve hiçbiZaman dinç uyanamıyorum nedense . Saat 1 e kadar evi toparlıyorum bide süpürüyoruö ancak sonra içimden hiçbişi yapmak gelmiyor .kızım iştahsız zaten öğle yemeğini meyvesi derken akşam oluo zaten 6 da eşim geliyor .zaman nasıl geçio anlamıyorum . Neden 8 de kalkıp kahvaltı hazırlayanıyorum kigece el ayak çekilince oturmayı cok seviyorum 2bucukda yatıyorum ancak
Aynen canım Allah'a şükürler olsun evlat bambaşka bi duygu Allah istten herkese nasip etsin inş. Dağıtsın toplarım işesin temizlerim benim hayatımın anlamı tek o oldu zaten . BuaradA eşim ancak geldi hala uyuyamadımAy yormaz mı. Zaten genelde çocuklar yüzünden kalıyo işler. Ama napalım sabredecez, onlardan önemlii değil ya. Geçici bi dönem, geçecek =)
canım doğum günün kutlu olsun, kızınla eşinle beraber daha nice yıllarınız olsun inşallahGünaydın
yaw ben kac gündür bi giremedim
misafirlerim falan vardı
ayiptir soylemesi bu gün benim dogum günümo yuzden kac gundur misafir agirliyorum bu gun is gunleri oldugu icin bi kac gun oneden geldiler dun kutladik bu sabah gittiler ev berbat halde
Aynen canım Allah'a şükürler olsun evlat bambaşka bi duygu Allah istten herkese nasip etsin inş. Dağıtsın toplarım işesin temizlerim benim hayatımın anlamı tek o oldu zaten . BuaradA eşim ancak geldi hala uyuyamadımsabah inş erkenden kalıcam kurabiye yapıo ablama güne gidicem .var mı güzel bir kurabiye tarifiniz?
Aynen canım Allah'a şükürler olsun evlat bambaşka bi duygu Allah istten herkese nasip etsin inş. Dağıtsın toplarım işesin temizlerim benim hayatımın anlamı tek o oldu zaten . BuaradA eşim ancak geldi hala uyuyamadımsabah inş erkenden kalıcam kurabiye yapıo ablama güne gidicem .var mı güzel bir kurabiye tarifiniz?
Günaydın
yaw ben kac gündür bi giremedim
misafirlerim falan vardı
ayiptir soylemesi bu gün benim dogum günümo yuzden kac gundur misafir agirliyorum bu gun is gunleri oldugu icin bi kac gun oneden geldiler dun kutladik bu sabah gittiler ev berbat halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?