En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Erkenci hatun maşallah sana iyi gezmeler canım.... Bu arada gezerken fazla masraf yapma ara da bi 3 e 5 bakamayalım topğiğnde de görmek isterim seni....

Bende sabah cocukları okula gönderdikten sonra
Yatakları topladım
Makineye çamaşır attım
Mutfağı toparladım
Banyo yaptım
Çamaşırlarımı astım
Kuru temizlemeye gidecek kıyafetler ayırdım
Arkadasa kahvaltıya gittim
Pazar alışverişimi yaptım
Kuaföre uğradım kas bıyık aldırdım
Şimdiye kadar yaptıklarım bunlar daha sonra yıne yazarım....

Erkenci hatun maşallah sana iyi gezmeler canım.... Bu arada gezerken fazla masraf yapma ara da bi 3 e 5 bakamayalım topğiğnde de görmek isterim seni....

oğluşum sağ olsun erkenden uyandırıyor

canım yaptım valla masraf
ama bence akıllıca oldu
%70 e varan indirimler vardı
ben de eşimin önümüzdeki yaz kıyafet ve ayakkabı ihtiyaçlarını aradan çıkardım(zevkime güvenir, bedenini de biliyorum)

kendime de indirimdeki yazlık ev giysilerinden aldım
yazlık ayakkabı aldım

bir de hediyelik bebek kıyafetleri aldım, onlar da yazlık
tek kalanlar çok çok uygundu

söylediğin topiğe bakıyorum şimdi canım

Ohhh iyi yapmışsın seneye hazır olmuş... bende bazen önümüzdeki sezon için bişeyler alırım. Yeni sezon fiyatları görünce deiyi ki almışım derim...

Geldim bayanlar kalan raporum
Bütün evi süpürdüm
toz aldım
Salon, cocuk odası, yatak odasını sopayla sildim
Mutfak, hol, banyo elle egilerek sildim
Klozet, lavabo ovuldu
Çamaşırlar toplandı
Pazardan aldığım erikler hiç yenilecek gibi degildi onları cocuklara komposto gibi kaynattım
Şimdi mutfağa yemek yapmaya.... Kolay Allah'tan balıkları fırına koycam:)

Naptın canım kalkabildin mi bu sabah?
Ay evet cnm 8 de uyandım eşime kahvaltı hazırlıyım mı die sordum oda ekmek arası yapmış zaten dışarı çıkıp hava almadan kahvaltı yapamaz onun için sordum neyse eşim gitti ben yatakta uyuyakalmışım 9:15 te ben uyandım die aradı iyikide kalktım tam 9:15 ti .banyoyu yıkadım ovaladım 1 saat sonra kızını uyandırdım kahvaltısını yedirdim evi süpürüp sildim doktora götürdüm kuzene öğlen kahvaltısına gittim . 2 de evdeydim düşünün normalde ben ancak 2 de evi süpürmüş olurdum akşam kaynanam geldi şimdi gittiler bende bi geziniyim kk da dedim he buaradA 12bucukda yatağa girdim 1bucukda ancak uyudum . Şuan cok uykum var kızım uyusun eşim annesini bırakıp gelsin namazımı kılıp doğru yatağa :)

Hee canım senin üstünde atalet var galiba benimki gibi ama arkadaşlar da demiş zaten, geç yattığın için erken kalkamıyorsun.. Gerçi ben kızım ne zaman uyanırsa o zaman kalkıyorum çünkü gece emzirdiğim için 4 5 kere uyanıyorum, bu sıralar çok huysuz dişlerinden..atlatana kadar uykusuzluğa talim..

Ben bugün yatak odamı süpürdüm, sildim
Her yerin tozunu aldım
Şifonyerimi sil baştan düzenledim
Nevresimlerimi değiştim
Kızımın nevresiminini de değiştirdim
Onları yıkadım, astım

Birazdan mutfağı toparlayıp yatıcam
Yarına çamaşır odamı düzenlemeyi düşünüyorum.. Bi de salon yine dağıldı ya..ah bu küçük minnoş, ben topluyorum o dağıtıyo

Benim kızımda 3 yasında ve sürekli oyuncak topluyorum heryerden kağıt topluyorum inanırmısın bütün gün makarna nohut topladım yerlerden. Ve üşütmüş gece 2 kere işedi öğlen uykusundada işedi yatağa ve bugün 5 defa galan pijama değiştirdim . Beni cok yoruyo gerçekten

Ay yormaz mı. Zaten genelde çocuklar yüzünden kalıyo işler. Ama napalım sabredecez, onlardan önemlii değil ya. Geçici bi dönem, geçecek =)
Aynen canım Allah'a şükürler olsun evlat bambaşka bi duygu Allah istten herkese nasip etsin inş. Dağıtsın toplarım işesin temizlerim benim hayatımın anlamı tek o oldu zaten . BuaradA eşim ancak geldi hala uyuyamadım sabah inş erkenden kalıcam kurabiye yapıo ablama güne gidicem .var mı güzel bir kurabiye tarifiniz?

Günaydın
yaw ben kac gündür bi giremedim
misafirlerim falan vardı
ayiptir soylemesi bu gün benim dogum günümo yuzden kac gundur misafir agirliyorumbu gun is gunleri oldugu icin bi kac gun oneden geldiler dun kutladikbu sabah gittilerev berbat halde

canım ukalalık olarak görmezsen,
benim eşim de ilk evlendiğimiz zamanlar ben kalkar kalkmaz kahvaltı edemem vs diyordu
(aileden ayrı, bekar hayatı kazanımı)
ama ben de tam tersi kahvaltı etmeden güne başlayamam
o öyle dese de ben ısrarla hazırladım, zamanla alıştı
şimdi de kahvaltı etmeden çıkamıyor
hatta bazen o kalkıp hazırlıyor, bugün olduğu gibi
bence sen hazırla, birlikte bir bardak çay içmenin, güne böyle başlamanın keyfi gerçekten paha biçilemez

canım doğum günün kutlu olsun, kızınla eşinle beraber daha nice yıllarınız olsun inşallah

günaydın kızlar
bu sabah kahvaltıyı kocişim hazırladı biz de oğlumla keyif yaptık
eşimi geçirdikten sonra masayı toparladım, mutfağı ve balkonunu süpürdüm sildim
yatağımı toparladım, wc ve klozeti ovdum yerini süpürüp sildim
başka dağınığım yoktu
kp akşam sağ olsun şeftali getirmiş, birazdan onları doğrayıp reçel yapıcam
akşam yemeği için de taze fasulye, bulgur pilavı ve domates çorbası düşünüyorum
hepinize kolay gelsin kızlar

canım benim güzel bir kurabiye tarifim var
yarım kg kaşar loru
2 yumurta
1.5 su bardağı toz şeker
1 paket kabartma tozu
yumuşak bir hamur yapacak kadar un
bir çimdik tuz
bir miktar iri çekilmiş ceviz
bir avuç kadar kuru üzüm(isteğe bağlı)

unu havuz yapıp, bir yumurtanın akını ayırarak malzemeleri ortasına koyuyorsun
yavaş yavaş yoğuruyorsun
yumuşak bir hamur elde ediyorsun
sonra cevizden biraz büyük parçalar koparıp, önce yumurta akına sonra cevize batırıp yağlanmış tepsiye diziyorsun
175 derecede pembeleşene kadar pişiriyorsun
mis gibi kokan yumuşak bir kurabiye oluyor

afiyet olsun

Malesef yok canım, zaten çoktan gitmişsindin =)

Aman sen 1 günde heryeri aklar paklarsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…