En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Cnm carsidaydik aksam 6dan beri maas cektik cok sukur bereketli cikti :) yarina isler var rapor yazarm pazara kadr annmde kalcam arada gireblrsem girerim gene :)

Oglenleyinde 12gibi esimin yengesinin ablasi hastaneye yatmks eltimle oraya gittik sinra uce kadar da esimin akrabasina oturmata gittik bufgun baya gezdim leylrgi havada gordum :)

Benim bugun ki raporum
Sabah cocuklar okula
Biraz kadınlar kulubünde lak laktan sonra
Mutfağı toparladım bulaşık makinesini boşalttım
Tezgahı sildim Ocak davlumbaz silindi
Halısı sirkelendi
Yerleri süpürüldü
Sonra kendime kahvaltı hazırladım
Cocukların yataklarını topladım
Odalarındaki dağınıklık toplandı
Nevresimimi değiştirdim
Kirli nevresimler makineye atıldı
Yatak odası toparlandı
Bütün ev supuruldu
Çamaşır asıldı
Okula gittim oğlumun kitaplarını götürdüm (yakın değil minibüsle gidip geldim)
Gelince hemen bir çorba koydum ocağa
Banyoda klozet, kuvet, lavabo çamaşır suyuyla bir guzel ovdum
Yerlerini sildim havlusunu değiştirdim çöp kovasını boşalttım
Sonra mutfak ve holü de sildim
Çöpleri attım
Dünden yemeğim vardı bide makarna yaptım
Komşuya indim biraz kahve falan içtik
Cocuklar geldi yemek falan bügünde böyle bitti....

merhaba kızlar . benimde ev işleriyle başım dertte ya (hem titizim hem pasaklı (( ev işlerini sevmiyorum. yapıncada çok detaylı yapıyorum. bi türlü toparlayamıyorum. evim küçük. silmek süpürmek zor gelmiyor da ıvır zıvırı nereye koyacağımı düşünmek sığdırmaya çalışma beni çok yoruyor ve yıldırıyor

günaydın kızlar
şu ana kadar yaptıklarımı rapor edeyim
önce oğluşumun bezini ve kıyafetlerini değiştirdim.
babişkomuzun yanına attım
kahvaltı hazırladım
kahvaltıdan sonra eşimi geçirdim, oğluşumla beraber mutfağı toparladık, balkonunu yıkadım, yerini süpürüp sildim.
buzdolabında ve yanındaki dolapta el izleri olmuş mr muscle sıkıp onları sildim.
sonra yatak odasına geçtik (bu arada oğluşum hep oto koltuğunda)
yatağımızı toparladım, mobilyanın tozunu aldım ve çıktık.
salona şöyle bir baktım, canım kocişim gece bizden sonra yatmıştı baktım toparlamış
oğlum huzursuzlanmaya başladı, emzirdim uyuttum.
kendime de bir kahve yaptım şu an keyif yapıyorum

birazdan yapacaklarım:
salonun mobilyalarının tozu alınacak
küçük süpürgeyle süpürülecek, vileda mopla yerleri şöyle bir geçilecek, balkonu da süpürülüp şöyle bir silinecek.
klozet ve lavoba ovulacak, yeri süpürülüp silinecek, çöp kovası boşaltılacak ve yıkanacak
antre ve koridor yine küçük süpürgeyle süpürülecek, açık yerleri mopla şöyle bir silinecek
çalışma odasının çöp kovası boşaltılacak ve tozu alınacak, süpürülecek ve silinecek

bu arada oğlum uyanır, onunla ilgilenirim
eğer huysuzluk etmezse kek yapıp,
öğleden sonra üst kattaki arkadaşımı çaya çağırmayı düşünüyorum

akşama yemeğim var bugünlük bu kadar hanımlar

Gunaydin hatunlar bufun gokgurultulu yagmur var burda bu aksm anneme gitcem canta hazirlancak kiyafet ayarlancak bugun evin temizlige ihti var ama yapcak halim yok artik diger gunler esim halleder ustende olsa toparlar pazartesi yaparim artik

evet kızlar yine ben

birazdan yapacaklarım:
salonun mobilyalarının tozu alınacak
küçük süpürgeyle süpürülecek, vileda mopla yerleri şöyle bir geçilecek, balkonu da süpürülüp şöyle bir silinecek.
klozet ve lavoba ovulacak, yeri süpürülüp silinecek, çöp kovası boşaltılacak ve yıkanacak
antre ve koridor yine küçük süpürgeyle süpürülecek, açık yerleri mopla şöyle bir silinecek
çalışma odasının çöp kovası boşaltılacak ve tozu alınacak, süpürülecek ve silinecek

bu işler de bitti

kekimi de çırptım fırına attım
arkadaşıma da telefon ettim o da temizlik yapıyormuş üzerine ilaç gibi gelir dedi
bebeğimiz var diye hep evde dolap beygiri gibi dön dolaş yapmayalım dimi ama sosyalleşmek de lazım

görüşürüz kızlaaaarrrr

canım belli bir düzene oturtup bir çok şeyi alışkanlık haline getirince oluyor.
ıvır zıvırların gereksiz olanlarını ihtiyacı olanlara vermeyi denesen?
eğer dolap sıkıntın varsa dekoratif kutulardan edinsen ve her odanın ıvır zıvırını bir köşeye koysan?
görümcem böyle yaptı, çok da hoş oldu
ıvır zıvır beni de çok gerer
ben bunun kolayını her altı ayda bir dolapları kontrol edip, birikenleri, kullanmadıklarımı vermekle buldum canım
ne kadar az eşya o kadar az iş

selam beybiler,

ben dün temizlik yapmadım üstelik dağanıktı heryer bir de misafir geldi... yalancıktan bile toplayacak vaktim olmadı :)) ben gideyim de sende az temizlik yap dedi giderken yaaa :))) bende inadıma yattım uyudum :))

ayy çok fenaymış misafirin
zaten hep öyle olur ev temizken kimse gelmez ne zaman hastalık olur, tembellik gelir gelelim diye hepsi sıraya girer

Kızlaaar 2 gün baktım bana da şevk verdiniz valla, dedim nereye kadar bu pislik hemen işin ucundan tuttum
Dün akşam kızımı babasıyla parka yollayıp hemen mutfaktan başladım
Balkonu yıkadım
Bi güzel havalandırdım
Dağınıklığı topladım
Makinayı açtım
Ocağı, dolapları temizledim
Bi güzel de spürüp sildim.
Sonra koridoru banyoyu wcyi yıkadım. Banyoya doğru eğimli olduğundan bi kova su ypıp fırçayla ovup çekpasla çekip yıkıyorum hemen, silip süpürmekten daha iyi oluyo.
Bugün de salonu süpürdüm, koltukları çektim dip köşe her yeri temizledim
Toz aldım
Pencerenin pervazını sildim
Koltukları süpürdüm
Viledayla tekrar bi koridoru mutfağı alıverdim
Sonra da öğlen için lebeniye çorbası yaptım.
Şimdi de kızımı yatağına yatırıp salonun balkonunu yıkıcam. Daha yatak odam ve çamaşır odası var ama onları da yarına bırakabilirim bu kadar yeter bünyeme fazla

ıvır zıvırdan kastım ev esyası. bi onceki evim genişti yemek odası takımı da almıstım. şimdi salonum tıkış tıkış. evde genelde pek bişi tutmuyorum. kayınvalidem bide 15 aylık bi oğlum var. tam düzene oturtuyorum oğlumla beraber esyalarda büyüyor. oyuncakları artıyor giysileri sığmaz oluyor. oğlumun odası yok. kendi çekmecemin bi tanesini boşaltmıştım. sonra 2. çekmecemi boşalttım şimdi 3. bi çekmece boşaltmam lazım. oyle işte.

bide evim cadde üstü. artı sağım solum önüm arkam her yer inşaat. çok toz olduğu için ortada bişi bırakamıyorum. herseyde dolaplara sığmıyor. öyle sorunum var.

ben bugün salonumu süpürebildim sadece. koltukların altını üstünü baya süpürdüm. sonra bi yere gitmem gerekiyordu oraya gittim. gelincede uyumuşum. şimdi oğlumu uyutabilirsem eğer mutfak dolaplarını silmek istiyorum. 2 gıdım dolabım var orda da. sığmıyor tabak anaklar. üst dolaplara az kulandıklarımı koymam düzenlemem falan lazım

Kizlar isini bitiren benim eve gelsin aldi basini gitti ev :) esim usten toplarim dedi ama pazartesi buyuk temzlik var bende yarin sabahtan itibaren annemdeyim pazara kadar malumm :)
Eve 10 kadin lazim :)

günaydın kk hanımlarıııı
oğlum bu sabah daha geç uyandı
biz de eşimle keyifle kahvaltımızı yaptık
eşimi geçirdim, kahvaltı masasını topladım, çıkan bulaşıkları makineye dizdim
tezgahı ve ocağı sildim
küçük ev aletlerini sildim
mutfağı ve balkonunu süpürüp sildim
derkeeeeen benim minnoş uyandı
biraz oğlumla keyif yaptık, sonra bezini ve kıyafetlerini değiştirdim
emzirdim yanımda öyle bana bakıyor

sakin durursa yatağımı toparlayıp, havalandırıcam, tozunu alıcam
salonun tozunu alıcam, dün çok yağmur yağdı balkonu belki yıkarım
klozet ve lavoba temizlenir, küvet ovulur, banyonun yeri süpürülüp silinir

akşama yemek işim yok
görümcem yemeğe davet etti
ama giderken götürmek için sütlü bir tatlı yapmayı düşünüyorum
sağ olsun o geldiğinde eli kolu hep dolu gelir

benden bu kadar kızlar
bittiğinde yine rapor veririm, herkese kolay gelsiiiinnnn

bırak ayol temizliği çocukla ilgilen.... sıkıştır mıncıkla öp koklaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…