- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #20.301
çok tembelimdir benama işe başlayana kadar sürer.
bi başladımı tüm evi yalar yutarm
ama cildim hassas bu aralar deterjanlar alerji yapıor soyuldu ellerim hep o yüzden herşeyi bitiremedim
aaaa şaşırdım yani ben bu işleri 3 günde ancak bitirir bi de üstüne bir hafta söylenirdimTebrik ederim ,o zaman yerleri ,koltuk ve halıları arap sabunuyla silin ,mobilyaları da vazelinle biliyorsunuzdur belki ama ufacık bi öneri idolüm oldunuz bi anda süperman gibi bu ne hız maşallahhhh
arap sabunu hiç kullanmadım aslında genel temizlik ürünü kullanıodum bitti yenisini alsam herşeye kullanıorum hemde bitkisel.
vazelin nasıl kullanılıor kiparlatmak içinmi lake mobilyalarım aslında toz tutmasını engelleyebilir
slm cnm bende ankara yolundayim ankaraya girdik hatta bayram guzel ge ti cok sukur evim dandini haldr :) gidince toparlicam artk cumaya annemleri cagirdim balik yemeyeGünaydın bacilar
nasıl geçti bakalim bayram
bu gun hangi isler var
ben dun dip kose temizlik yaptim Ama toz almadim onu yaparim bi kac sey daha cikar yaninayemeyim de var ohh miss
canım ben o lekeler için, spreyli hiç bir üründen istediğim randımanı alamadımkızlar ben bi şey sorcam size.
duşakabindeki su lekeleri için Vileda yeni bir ürün çıkarmış. deneyen var mı?
ben kireç sökücüyle zor çıkartıyorum o lekeleri. tabi ağzımı burnumu kapayıp ürünü uygulayıp kaçıyorum. biraz sonra gelip cifle süngerle ovuyorum. bu kadar uğraşmama rağmen bile hepsi tam çıkmıyor. acaba bu ürün nasıldır?
canım ben o lekeler için, spreyli hiç bir üründen istediğim randımanı alamadım
mesajını okuyunca hemen google amcaya sordum, bahsettiğin ürün de spreyli bir ürün
ben banyomda genel temizlik için marc banyo jeli,
duş kabin için de marc kireç çözücüyü kullanıyorum
duş kabine ve beze sıkıyorum cam siler gibi silip, 15 dakika kadar bırakıyorum ki kireç iyice çıksın
sonra da bol suyla ve mikrofiber bezle bir güzel yıkıyorum
istersen bir dene:)
kursa kayıt olmakla çok iyi bir iş yapmışsın canımKizlar bendr carsiya gidiyorum simdi otobusteyim esimin telwfonunun sarji bozuldu onu alcam bide actirmak icin verdigm ayakkavilar acilmamais adam tekrar getir yapariz dedi bendr cnm skilipdu ciktm evden
sali gunu igne oyasi kurduna basliyorum belediye kursu 9-4 arasiymis pek vakit ayiramasamda evde cnm sklmcak en azindan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?