- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #20.321
aaaa şaşırdım yani ben bu işleri 3 günde ancak bitirir bi de üstüne bir hafta söylenirdimTebrik ederim ,o zaman yerleri ,koltuk ve halıları arap sabunuyla silin ,mobilyaları da vazelinle biliyorsunuzdur belki ama ufacık bi öneri idolüm oldunuz bi anda süperman gibi bu ne hız maşallahhhh
Ben bir kere yaptım vazelinle toz alacağım yere elimle sürdüm birazcık sonra kuru bezle sildim...Vazelini nasil kullanicaz
Ben bir kere yaptım vazelinle
Iste nasil? Birkac damla suya mi atiyosunuz?
1+3/4 cups suVazelini nasil kullanicaz
1+3/4 cups su
1\4 cup beyaz sirke ,(Karisik sebze sirkesi de denilir.Yoksa ph’i 5 olan duru bir sirke de olabilir )
2 caykasigi zeytin yagi
8-10 damla kadar limon, cam yada sevdiginiz kokuda bir yag.
Tum malemeyi sprey baslikli bir sisede iyicene calkalayarak karistirin.Ahsap yer dosemeleriniz dahil her yerde rahatlikla kullnabilirsiniz.Her kullanimba calkalamayi unutmayalim.Kolay gelsin :) bir cup 200 ml dir..
vazelinde ister suya koy biraz ister toz bezine biraz sür onu mobilyaya yedir bu kadar
son bir karısım var kimyager olcak insanmışım da ahhh :) bir su hazırlıyosun toz almak için içine biraz zeytinyağı ondan biraz fazla da sirke koyup onla siliyorsunbu da güzel bir fikir ..
Yagli yagli olmuyor mu ? Zeytinyagi?
canım bu oturduğun yere bağlıKızlar sorum şu, perdelerinizi ne kadar zamanda 1 yıkıyorsunuz?
Sık sık yıkamak perdenin tülüne zarar verir mi?
oh oh ne güzelKızlar çok hamaratsınız, valla gaza geldim:)
Maşallah sizlere.
oh oh ne güzel
burayı ben de seviyorum canım
1 tane bile ilave edecek bir sey bulamadimcanım bu oturduğun yere bağlı
evin egsoz dumanının yoğun olduğu cadde üzerindeyse,
evin kömürle ısınıyorsa,
çevrende inşaatlar varsa perdeler ayda bir mecburen yıkanır
ama evin cadde üzeri değilse, etrafında inşaat yoksa, doğalgazlıysa sık yıkamaya gerek yok bence
benim evim yeşil bir yerde, tek tük araba geçer ben 3-4 ayda yıkıyorum
sık yıkamak elbette her tür kumaşa zarar verir
sık yıkamak zorundaysan kosla tül kullan, hem koruyor hem de geç kirlenmesine yardımcı oluyor
ayrıca yumuşatıcı kullanmamak gerekiyor, yumuşatıcı kumaşın gözeneklerini açıyor ve daha çabuk kirlenmesine sebep oluyor
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?