- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #20.481
sağol kuzum bugün itibariyle bende geldim canim bugün bas edemedim evle daha hala daha isler varda Yoruldum biraktim belin agrimaya basladi
Bugün benim çamaşır günüm gibi bişey oldu yani sabahtan beri çamaşır yıkayıp asıyorum.
Dün bi dünya ütü yapmıştım bugün yine 4 makine çamaşır yıkandı hafta sonu ütü kulesi oluşcak demektir bu.
Bunların dışında bugün pek işe yapmadım.
Yatak odasını topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Salonu ve banyoyu toparladım çamaşırlar gidince banyo düzeldi zaten :)
Akşama yemek yapacağım bugün başka bişey yapmam sanırım.
O çamaşır sepeti nasıl doluyor anlamıyorum zaten.....hergün makine acsam acarım hep dolu eee sepet dolumolunca da arkasında onu bekleyen ütü geliyor eskiden herseyi ütülerdim ama artık yok utulemiyorum 10 parça astıysam 5 ini elşmle düzgün katlayıp kaldırıyorum hemen.... Sepette beklerse kırışıyor, nevresimlerinde guzel havalarda yıkadığım gun kurutup tekrar takıyorum valla hem canıma hem vaktime Hemde cebime zarar....
Kızlar sormuştum ama kimse yanıt vermedi bana
Bu ankastre aspiratörleri nasıl temizliyorsunuz. Napsam leke kalıyor kalmasa da yemek buharı gelince gene dağılıyor.
Bugün benim çamaşır günüm gibi bişey oldu yani sabahtan beri çamaşır yıkayıp asıyorum.
Dün bi dünya ütü yapmıştım bugün yine 4 makine çamaşır yıkandı hafta sonu ütü kulesi oluşcak demektir bu.
Bunların dışında bugün pek işe yapmadım.
Yatak odasını topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Salonu ve banyoyu toparladım çamaşırlar gidince banyo düzeldi zaten :)
Akşama yemek yapacağım bugün başka bişey yapmam sanırım.
Bazi sorularim var arkadaslar, cevaplarsaniz sevinirim.
1) klozetteki sari leke nasil gider? Bol camasir suyu dokup beklettim cikmiyor. Tuz ruhu cikartiyormus. Ama o da sagliga zararliymis. Baska onerisi olan var mi?
2) beyazlari 90da yikayinca grilesiyor. 60da yikayinca daha beyaz oluyor sanki. Siz nasil yikiyorsunuz? Gri camasirlar eski haline döner mi?
3) zeytinyagli yemeklerde sogani cok kavuruyor musunuz? Zeytinyagini cok isitirsan kanser riski artiyormus.
4) camlari, halilari , perdeleri ne kadar sıklıkla temizliyorsunuz? Ben perde ve haliyi 6 ayda bir yikatiyorum. Komsu teyze "oyle olur muymus ben 2 yilda bir yikatiyorum" dedi.
Tesekkurler.
Kizlar ortalik tplandi bi tek camasrlar yikancak yikannlar katlancak b.mak bosaltilcak
onlarida sonra yapcm burasi ruzgarli yamurlu zaten
Elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışıyım sorularına
1. Soru hiç başıma gelmedi klozet içi sararması
2. Ben beyazları 60 on yıkama yapıyorum gri çamaşırların içinde çeşitli beyazlayıcılar var onları deneye bilirsin kimis
Bir gece onceden makinayı calıltırıp yıkamaya geçtiğinde kapatıp içinde bekletmiyormuş beyazları ama ben yapmadım hiç
3. Ben herseyimi çoğunlukla düdüklüde pişiririm o yüzden fazla kavurmam bir iki döndürürüm tamam....
4. Camları ayda bir silerim genelde bazen 15 de bir de oluyo kirlenme durumuna göre, tulleride kışın ayda bir yazın 2 ayda bir yıkarım.,, halılar ayda bir siler sende birde yıkamay veriririm....
hadi bakayım areser sizin orda hava güzel galiba bizim burda hava yağmurluHerkese kolay gelsin hanımlar gidip şu camımı sileyim
Bugünün işini yarına bırakmamak lazım dimi
loyalty takıl bize hayatını yaşa,kendi kendine deki şu işlerimi bitireyimde hemen raporumu yazayım de!Kızlar mrb.Benim okadar çok işim var ki toplamam,süpürmem,silmem,nevresim değiştirmem,çamaşır katlamam,yıkananları asmam vee yemek yapmam gerek...Ben hala oturuyorum off..Niye hep son güne kadar bekliyorum bilmem
:)takılıyorum da 3 saatte sadece evi topladım ve nevresim değiştirdim :)süpürmeye hazır halde evim şimdi kalkıyorum süpürcem inşallah :))loyalty takıl bize hayatını yaşa,kendi kendine deki şu işlerimi bitireyimde hemen raporumu yazayım de!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?