En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
eşim dağınık
3 yaşında oğlum yaramaz
34 haftalık gebeyim
çalışıyorum

ve de hala bu düzen tertip topiklerini gezip benim evim niye ışıl ışıl değil diye dertleniyorum. delimiyim ben?

gerçekten yuh!hatta bravo!09.00 da hepsi bitti mi yani,daha ben pc'nin başında gaza gelmeyi bekliyorum

bu topiğe de şaştım kaldım!herkes bişey yazıp yazıp gidiyor. ama birbirine ne bir cevap ne bir karşılık hiç bişey yok.herkes kendi çalıp kendi oynuyor.karşılıklı sohbet,dayanışma içerisinde olsa güzel olmaz mı?haksızmıyım?bir cevap allah aşkına

bu sabah değil ki, dün akşam yaptıklarımın raporunu yazdım
ben çalışıyorum çünkü akşamları iş yapabiliyorum
allah'a şükür bir cevap yazan çıktı.ben yeniyim,topiğiniz eskisi kadar etkin değil galiba kendime ciddi rakipler arıyordum ama kimsenin gelip gittiği yok

allah'a şükür bir cevap yazan çıktı.ben yeniyim,topiğiniz eskisi kadar etkin değil galiba kendime ciddi rakipler arıyordum ama kimsenin gelip gittiği yok

Hoş geldin canım konu sahibimiz azerinin mutlaka girdiğinde hiç yazılanı cevapsız bırakmaz ne zamadır yok bende merak ediyorum yoksa cok guzel bir topiktir burası bende bir haftadır fazla bi iş yapamadığımdan yazamadım canım....

eşim dağınık
3 yaşında oğlum yaramaz
34 haftalık gebeyim
çalışıyorum

ve de hala bu düzen tertip topiklerini gezip benim evim niye ışıl ışıl değil diye dertleniyorum. delimiyim ben?

Deli değilsin canım 13 senelik evliyim hala bir duzen oturtturamadım diye kendi kendimi yiyom her hafta kendime bir plan oluşturuyor şöyle yapcam böyle yapcam diye ama yol anacım her gun duzenli bir şeyim olmuyor maalsef ne zaman olacakta bilmiyorum???

hoşbuldum,e bari takibe devam edeyim o zaman

Yaaa aynı beni anlatmışsın canım yaaa bak ben sabahtan beri tablet elimde öyle duruyom sonrada zaman yetmiyor diye söyleniyorum bazı günler motor gibiyim bazı günler kağnı arabası gibi napcaz yaaa millet öğlende ev işlerini yapmış yemeğini ocağa koymuş oluyor cok özeniyorum böyle insanlara kusura bakma bende kacgundur böyle yayıldığım için hiç girip bakamadım topiğe yoksa hep buralardayım canım napalım bizim bı halimize??

areser istersen rekabet edebiliriz belki sana da iyi gelir bende aynı durumdayım çünkü

Olur nerden başlayalım benim daha yataklarım duruyo üstelik bugun pazar ve kuaför işlerim var bunları saat 5 kadar halletmem lazım cocuklar gelmeden....hadi bakalım koyulalım mı işlere
tamam süre tutalım.benim her işim duruyor.kendime bir gaz veren bekliyorum sabahtan beri,nerdeydin kız sen,aynı saatte girip rapor verelim,mesala saat kaç da olsun?

Valla şimdi ben bugun cok iş çıkaramam ama evi toparlamadan da dışarı çıkmak istemiyorum kuaföre gitcem ordan da pazara şimdilik benim 2,30 kadar evden çıkmam lazım o zamana kadar yaptıklarımı rapor veririrm...

tmm ok start düğmemize basalım o zaman,hadi başlıyoruz

Nasıl kırklıyorsun kız evi anlatta bizim de içimiz açılsın

ablacım hamile oluşumdan ve yeni sancılı bir badana dönemi geçirmemden sonra yardımcı kadın çağırdım. ctesi ve pazar günü gelecek.
şöyle bir ev düşün ki, her odanın eşyaları/mobilyaları odaların ortasında. halılar yok. perdeler / storlar yok. bu evi süpür sil toz al, cam çerçeve cifle, mutfak dolapları, vitrinler silinip, içlerindekiler yıkanacak. gardırop ve kiler düzenlenecek. tuvalet ve banyo fayansları badana artıklarından ayıklanıp, duşakabinin kireci çözdürülecek. wc'ler ovulacak. 2 kapalı balkonum var birinde hurçlarım diğerinde oturma odası gibi kullanılıyor. hurçları havalandırcam, yıkanacak yorganlarım var ama makineme sığmıyor onları mahallemdeki kuru temizlemeciye vericem. tekrar düzenlenecek. yıkanacak tüm nevresim ve çarşaflar yıkanacak. diğer balkondaki koltuklar silinecek. jaluzileri var onlar da silinecek. gömme bir dolabı var içi dışı silinip düzenlenecek. ev de işe yaramayan kullanmadığımız tüm şeyler evden çıkarılacak. çöpse çöpe, verilecek gibiyse ihtiyaç sahiplerine verilecek. avizeler silinecek. tablolar vs.
çekmeceleri de düzenleyeceğim. ayrıca yıkanacak dantellerim var. bir türlü yıkayamadım. yıkanıp ütülenip vitrinlere yerleştirilecek.
uyyy aklıma gelmeyen bi şeyler varsa onlar da göze çarptığında yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…