- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #20.441
gerçekten yuh!hatta bravo!09.00 da hepsi bitti mi yani,daha ben pc'nin başında gaza gelmeyi bekliyorumeveeeeeeeeeeet günaydın hanımlar rapor zamanı
dün akşam iş çıkışı pazara uğradık eve varmamız 7 oldu
kıymalı makarna yaptım yedik sofrayı topladım bulaşıkları yıkadım tezgahı cifledim
sabahtan kıyma çıkarmıştım bu akşam için karnıyarık yaptım ocağı temizledim
dolap çekmecesini yıkadım pazardan aldıklarımız yerleştirdim
mutfağı,koridoru ve oturma odasını süpürdüm sildim toz aldım
lavabo ve tuvaleti çamaşır suyu ve krem temizleyiciyle temizledim
sonrada duşumu aldım meyve keyfi yaptım ve günü tamamladım
bu akşamda yemek ve bulaşık faslından sonra ütü yapılacak
gerçekten yuh!hatta bravo!09.00 da hepsi bitti mi yani,daha ben pc'nin başında gaza gelmeyi bekliyorum
allah'a şükür bir cevap yazan çıktı.ben yeniyim,topiğiniz eskisi kadar etkin değil galiba kendime ciddi rakipler arıyordum ama kimsenin gelip gittiği yokbu sabah değil ki, dün akşam yaptıklarımın raporunu yazdım
ben çalışıyorum çünkü akşamları iş yapabiliyorum
allah'a şükür bir cevap yazan çıktı.ben yeniyim,topiğiniz eskisi kadar etkin değil galiba kendime ciddi rakipler arıyordum ama kimsenin gelip gittiği yok
eşim dağınık
3 yaşında oğlum yaramaz
34 haftalık gebeyim
çalışıyorum
ve de hala bu düzen tertip topiklerini gezip benim evim niye ışıl ışıl değil diye dertleniyorum. delimiyim ben?
hoşbuldum,e bari takibe devam edeyim o zamanHoş geldin canım konu sahibimiz azerinin mutlaka girdiğinde hiç yazılanı cevapsız bırakmaz ne zamadır yok bende merak ediyorum yoksa cok guzel bir topiktir burası bende bir haftadır fazla bi iş yapamadığımdan yazamadım canım....
benim sorunum düzen tutturamamak.klasik ev kadınları gibi kalkarkalkmaz hemen ev işlerini bitirip hatta yemeğinini de yapıp bide gezmesine giden kadınlara biraz imreniyorum.kafamda kurguluyorum tamam artık yapıcam diyorum.pc'nin başına bir geçiyorum öğlen oluyor.hep ben tabiri caizse yumurta kapının ağzına gelince yaparım işlerimi . daha söyliycek bir çok şey var.benim gibi olan ,işle ilgili benimle rekabet etmek isteyen varmı?yarış halinde belki kendimizi düzene alıştırırız...
areser istersen rekabet edebiliriz belki sana da iyi gelir bende aynı durumdayım çünküDeli değilsin canım 13 senelik evliyim hala bir duzen oturtturamadım diye kendi kendimi yiyom her hafta kendime bir plan oluşturuyor şöyle yapcam böyle yapcam diye ama yol anacım her gun duzenli bir şeyim olmuyor maalsef ne zaman olacakta bilmiyorum???
Nasıl kırklıyorsun kız evi anlatta bizim de içimiz açılsıncumartesi pazar ev kırklanıyor, Yaşasın
areser istersen rekabet edebiliriz belki sana da iyi gelir bende aynı durumdayım çünkü
tamam süre tutalım.benim her işim duruyor.kendime bir gaz veren bekliyorum sabahtan beri,nerdeydin kız sen,aynı saatte girip rapor verelim,mesala saat kaç da olsun?Olur nerden başlayalım benim daha yataklarım duruyo üstelik bugun pazar ve kuaför işlerim var bunları saat 5 kadar halletmem lazım cocuklar gelmeden....hadi bakalım koyulalım mı işlere
tmm ok start düğmemize basalım o zaman,hadi başlıyoruzValla şimdi ben bugun cok iş çıkaramam ama evi toparlamadan da dışarı çıkmak istemiyorum kuaföre gitcem ordan da pazara şimdilik benim 2,30 kadar evden çıkmam lazım o zamana kadar yaptıklarımı rapor veririrm...
Hadi bakalım kolay gelsin....tmm ok start düğmemize basalım o zaman,hadi başlıyoruz
Hadi bakalım kolay gelsin....
tmm ok start düğmemize basalım o zaman,hadi başlıyoruz
Nasıl kırklıyorsun kız evi anlatta bizim de içimiz açılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?