- 2 Kasım 2008
- 2.844
- 802
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #20.601
Eki Görüntüle 1277616
Biz hergün bu egzersizleri yapıyo zaman zayıflamıyoruz........
vücut aynı tempoya alıştığı için onu egzersizden saymıyor maalesef belki biraz fazla kalori yakıyorsundur onuda telafi ediyoruz
ben kaputone kullanmıyorum,sonuçta kumaş altına toz illa geçiyor yine dolabın içini silmek şartnaylon örtülerden serdim,haftada tozunu alıyorum ,ayda birde boşaltıp altlarıyla birlikte temizliyorumYeri gelmisken sorayim dedim 2 aydir bu evde oturuyorum ve toz yagan bir ev, annemin evinde mutfak dolap iclerini aliskanliktan silerdik ama toz olmazdi burada surekli toz oluyor bosalt sil, kirila havlandir cani cikiyorinsanin. Lastik olmayan ortu ariyorum annem kapitone kumas almis kendine aslinda benim icin deneme amacli 15 yildir ihtiyaci olmadi evinde cunku:) henuz dikmedi, memnun musun ortunden nasil bir kumas?
bu ev duzeni, yontemleri aynen dedigin gibi tercih sorunu icimize sineni bulana Kdar ugrasmak gerekiyor. Bende lastik gibi olursa kokar paranoyasi var dedigim gibi takinti koksa bunca insan kullanmaz daha dogrusu bardak bolumu icin dusundugum icin ve ters kapadigim icin agiz bolumu degmesin diye uğraşıyorum. Tabak , kase, kavanozlarin altlarinin tozunu almayi dusunuyorum, bardaklarin altina da kagt havlu serdim simdilik cunku cok zaman kaybi oluyor bir de dolaplarin iyice kurumasina calisirken alt dolaplarda rutubet kokusu var cunku her seyortada kalıyor bu sefer temiz de olsalar ttozlandi diye onlari yika ay yazarken bile fenalik bastiben kaputone kullanmıyorum,sonuçta kumaş altına toz illa geçiyor yine dolabın içini silmek şartnaylon örtülerden serdim,haftada tozunu alıyorum ,ayda birde boşaltıp altlarıyla birlikte temizliyorum
arkadaşlarım kullanıyor memnunlar tercih meselesi tabii
Yaa simdi bnum tikali ama odalarimi yapsam esi gelene kadar
evet evet yapiyim cok huzurduz oturuyorum boyle rapor verrim isler bitincr hasta halimle bilr gaza geldim :)
Cnm elimde degil yaa :)yatakodami yaptim kapisini kapadim ciktimbu ev duzeni, yontemleri aynen dedigin gibi tercih sorunu icimize sineni bulana Kdar ugrasmak gerekiyor. Bende lastik gibi
olursa kokar paranoyasi var dedigim gibi takinti koksa bunca insan kullanmaz daha dogrusu bardak bolumu icin dusundugum icin ve ters kapadigim icin agiz bolumu degmesin diye uğraşıyorum. Tabak , kase, kavanozlarin altlarinin tozunu almayi dusunuyorum, bardaklarin altina da kagt havlu serdim simdilik cunku cok zaman kaybi oluyor bir de dolaplarin iyice kurumasina calisirken alt dolaplarda rutubet kokusu var cunku her seyortada kalıyor bu sefer temiz de olsalar ttozlandi diye onlari yika ay yazarken bile fenalik basti
tekrar yasadim
Sst cizzz diyorum bak sana:) ya hastalığın agirlasirsa o zaman hicbir sey yapamazsin kac gun oyle dusundiyene bak belim sirtim kopuyor ama birazdan girisecegim cunku deli ediyor 2 ayda yerlesememis ev, sevgili esime ayagima cengel oldugu icin buradan sevgilerimi gonderiyorum
bu ev duzeni, yontemleri aynen dedigin gibi tercih sorunu icimize sineni bulana Kdar ugrasmak gerekiyor. Bende lastik gibi olursa kokar paranoyasi var dedigim gibi takinti koksa bunca insan kullanmaz daha dogrusu bardak bolumu icin dusundugum icin ve ters kapadigim icin agiz bolumu degmesin diye uğraşıyorum. Tabak , kase, kavanozlarin altlarinin tozunu almayi dusunuyorum, bardaklarin altina da kagt havlu serdim simdilik cunku cok zaman kaybi oluyor bir de dolaplarin iyice kurumasina calisirken alt dolaplarda rutubet kokusu var cunku her seyortada kalıyor bu sefer temiz de olsalar ttozlandi diye onlari yika ay yazarken bile fenalik basti
tekrar yasadim
Sst cizzz diyorum bak sana:) ya hastalığın agirlasirsa o zaman hicbir sey yapamazsin kac gun oyle dusundiyene bak belim sirtim kopuyor ama birazdan girisecegim cunku deli ediyor 2 ayda yerlesememis ev, sevgili esime ayagima cengel oldugu icin buradan sevgilerimi gonderiyorum
kuzummmmm geçmiş olsunSabah kahvaltı hazırlarken oturma odamın perdesını makineye attım cay olana kadar camını sıldım, kahvaltıdan sonra masayı topladım bulaşıkları makineye yerlestırdım, banyonun fayanslarını, kuvetı, lavoboyu camasır suyuyla temızledım, dus perdesını yıkadım, wc nin fayanslarını camasır suyuyla temızledım, tam lavobasını temızlıyordum kı fırçadan gozuma camasır suyu sıçradı bol suyla yıkadım temızlıge devam edım dedım ama yanmaya ve kızarmaya başladı gozum, 112 yı aradım yonlendırırler napmam gerekır dıye, geldiler, doğru hastaneye korneayı yakabılırmıs camasır suyu, tetanoz asısı yapıldı, gozumu yıkadılar sonra dr muaynesı sukurkı cok zarar vermemiş, esım ızın almıştı temızlıge o devam ettı ben uyudum, camasırları toplamış, toz almış,bende aksam utulerı bıtırdım.
Yeri gelmisken sorayim dedim 2 aydir bu evde oturuyorum ve toz yagan bir ev, annemin evinde mutfak dolap iclerini aliskanliktan silerdik ama toz olmazdi burada surekli toz oluyor bosalt sil, kirila havlandir cani cikiyorinsanin. Lastik olmayan ortu ariyorum annem kapitone kumas almis kendine aslinda benim icin deneme amacli 15 yildir ihtiyaci olmadi evinde cunku:) henuz dikmedi, memnun musun ortunden nasil bir kumas?
Benim bugün temizliğim yine kalmış durumda. Bi türlü yapamadım şu detaylı temizliği bi haftadır.
Gelen giden di benim gezmemdi , hastalıktı derken kaldı öyle bugün yaparım dedim bugünde misafir geliyor. Evde fena halde ayıp olcak ama napıyım. Dökmüştüm herşeyi örtüleri yıkamak için. Hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?