- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #20.641
yok canım kendisi çizim yaparken dağıtıyor, iş yerinde sadece ekibinin başındaiş yerinde de çöpe gitmiyordur umarım paralar
farkında bile olmuyor canımAcaba sana moral olsun deşarj ol diye mi yapıyor bende bulsam para öyle temizlik yapma hevesim artar
Günaydın... Okudukça büyüyor gözümde işlerr oyy oyy
Darısı bana giriştim mutfağa daha da çıkamadımCok sukur bugun evim tertemiz oturuyorum :) hastada degilim baya bya iyilesiyorum sanki arada bi hapsirik o kadr
yemegimide koydum
menm k.fasulye,pilav tarhana corbasi salata ve yogurt ...
aramıza hoş geldin canımMerhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. Ben çalışıyorum ve akşam 18.30 da eve varıyorum. Eşimde benimle hemen hemen aynı saatte geliyor. Dün eve gidince yemek hazırladım, bulaşık makinasını boşalttım yenilerini koydum. 1 makina yıkadım astım ütü yaptım, fasulye ve nohut almıştım onları balkona serdim havalandırdım. Sonrada 3 parça dikilecek sökük vardı onları diktim. Suş alıp yattım saat 23.30du. tabi eşimle hiç oturamadık. Eşinizle vakit geçirmeye zaman bulabiliyormusunuz?
Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. Ben çalışıyorum ve akşam 18.30 da eve varıyorum. Eşimde benimle hemen hemen aynı saatte geliyor. Dün eve gidince yemek hazırladım, bulaşık makinasını boşalttım yenilerini koydum. 1 makina yıkadım astım ütü yaptım, fasulye ve nohut almıştım onları balkona serdim havalandırdım. Sonrada 3 parça dikilecek sökük vardı onları diktim. Suş alıp yattım saat 23.30du. tabi eşimle hiç oturamadık. Eşinizle vakit geçirmeye zaman bulabiliyormusunuz?
İyide gidip öpme kısmını anladım ama hiçmi yprumluyosunu hiçmi dinlenmiyosumızBende zaman bulamıyorum o kadar çok işim var ki. Ütü bulaşık çamaşır as katla kaldır ortalığı topla vs vs eşime bu işlerin arasında gidip öpüyorum sarılıyorum sonra tekrar işe dönüyorum. Çalışırken evdeki işleri yapmak çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?