En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Arada ilgilendiğimi belirtmek için mutfaktaysam sesleniyorum filan o yanıma gelir oyalanırız vs :) haftada anca bi iki akşam oturup muhabbet edebiliyoruz. ve o eve 6,30 bense 8 de gidiyorum.
yorgunluğumu sorma ona çözüm yok

Oglusa sut icirildi
Elbise dolabinin ici silindi
Bulasik makinesi calistirildi
Kalan bulasik yikandi
Oglusa kitap okundu
Elektrik supurgesi dunden kirliydi yikandi
Oglusa meyve yedirildi puding yedi
Bebek kiyafetleri katlandi
Ama icime sinmedi bi daha yikiyacagim elimi yikadim mi yikamadim mi hatirlamadim katlamadan once taktim kafaya...

Oturma odasinda aciklik vardi kucuk bi hali daha serdim

Son düzenleme:
merhaba hanımlar bende tüm gün bebişin kıyafetlerini yıkadım kuruttum ütüledim yerleştirdim birde üst kata elektrikli tuttum bittim
daha katlanacak çamaşırlarım var birsürü
ne yemek var ne bişi eşim gelsin de birlikte hazırlar yeriz artık

Bi makine camasir daha atildi
Buyuk banyo dus haric temizlendi
Tuvalet ovuldu
Mutfak tezgahindaki bulasiklar yikandi
Bulasik makinesinin ici yerlestirildi
Yemek yendi oglusa yedirildi
Cikan bulasik yikandi
Oyuncaklar toplatildi muzik esliginde :))
Simdi de yere oturduk resim ciziyoruz
Birazdan uyuruz
Hala bi suru is var ama ev baya degisti iki gundur
Iyi geceler Allah rahatlik versinn

Bugün ki raporum

Yine mutfaktan çıkamadım
Buzdolabı silindi
Bulaşık makinesi çekildi mutfak dolaplarının altı ve arkaları silindi
Bulaşık makinesi silindi
Kombi silindi
Mutfak sandalyeleri silindi
Yarında genel temizlik var. Artık mutfak ve diğer odalar temizlencek inşallah

Bugün ki raporum

Yine mutfaktan çıkamadım
Buzdolabı silindi
Bulaşık makinesi çekildi mutfak dolaplarının altı ve arkaları silindi
Bulaşık makinesi silindi
Kombi silindi
Mutfak sandalyeleri silindi
Yarında genel temizlik var. Artık mutfak ve diğer odalar temizlencek inşallah

en yorucu yer mutfaktır ayrıntı çok, kolaylamışsın darısı bana

dün kalkıldı ev havalandırıldı,nevresimler değiştirildi,çıkanlar yıkandı,asıldı
kahvaltımızı yaptık
mutfağı topladım,bulaşık makinasını yerleştirip içine kirlileri koydum
kocama öğlen için yemek yaptım
wc temizlendi,bonyo lavabosu marc bonyayla temizledim
oğlumu okula yolladım,kızımla biraz oynadıktan sonra,mutfak dolaplarını,tezgağını,aspiratörü.....sildim
mutfak masasını domestosla sildim kızımla öğle yemeğimizi yedik
akşam için yemek yaptım

selam kızlar
dün gece oğlum hiç uyumadı, sabah eşim kendi kalkmış, kahvaltı hazırlayıp etmiş, çıkmış:110:
bir güzel uyumuşuz, aslında iyi gelmiş
mutfağımı toparladım, davlumbazı sildim
kızartma falan pek yapmıyorum ama 3-4 güne silmek gerekiyor
yemek yaparken hep de açarımo_O
balkonunu ve mutfağı süpürüp, sildim

oğluşumla yatak odasını, oğlumun odasını toparladım
toz aldım, yerlerini süpürüp, sildim
sonra onu besleyip uyuttum
teyzeleri benim oğlum büyüdü, ek gıdaya geçti artık:nazar::KK46:

salonu süpürüp, sildim, tozunu aldım
balkonunu yıkadım, paspasladım

banyoda klozeti, lavobayı, duş teknesini ovdum
duş kabinin dışını camsille sildim, içini dün duştan sonra marc kireç çözücüyle silmiştim

çalışma odasını süpürdüm, kitaplığın tozunu aldım, süpürdüm ve sildim

akşam için de dondurucuda palamut var, yanına mercimek çorbası ve salata yaparım
k.validemleri de çağıracağım

öğleden sonra üniversiteden bir arkadaşım, kahve içmeye geleceğini söyledi
bir saat bilemedin iki saat zaman geçiririz

benden bu kadar kızlar, herkese şimdiden mutlu pazarlar dilerim:KK25::KK25:

Selam kızlar... Artık hep buraya takılmak sart oldu.. Bi kaya ikitane cocuk anası olacam.. Ev işleriydi suydu buydu.. Burada paylasırsam daha iyi olcak..
Su saate kadar anca kızımla kahvaltı yaptık.. Bugun işlerii bitireyim güzelce.. Sonra size neler yaptıgımı yazarım inş canlarım..
Öpüyorum hepinizi.. Herkse kolay gelsin

merhabalar.. artık bende bu topiğe yerleşsem iyi olucak.. yeni evliyim ve ev işleriyle ciddi anlamda başım belada.. hiç bi işi yetiştiremiyorum o kadar yavaşımki bi işten ötekine atlıyorum gün sonunda bakıyorumki görünen hiç bişi yok.. nasıl alışıcam ben bu işlere.. bide iş arıyorum bütün gün evdeyken yetiştiremiyorum bide çalışsam ne yaparım ben.. en azından sizden biraz şevk alır hızlanırım belki..
şimdik güne geç başladığımdan ötürü 1-0 başladım sayılır.. eşim gece vardiyasına gideceği için öğlene kadar onunla yattım o uyarmasa dahada yatıyordum eşim uyurken iş yapmayı sevmiyorum ses yapıp onu uyandırmaktan çekiniyorum ama bugün harbi harbi sızmış kalmışım resmen.. neyse kalktım ve kahvaltısını hazırladım mutfağı toparlarkene eşimi uğurladım mutfağı toparlamaya devam ettim bulaşıkları makinaya atıp çalıştırdım elektirik süpürgemi oturma odasına götürdüm ve şimdik başlıyorum süpürmeye... ardından silecek toz alacak sora banyoya bi göz atacağım.. kapının önünüde süpürmem gerek ama diğer işlerimden vakit kalacağına dair hiç umudum yok.. hızlanırmıyım acaba zamanla.. :KK43:

Kizlar sabah kalktim yatagi topladim camasir katladim yerlestirdim
kahvalti hazirladim yedik oglusla bulasiklari yikadim
Buyuk balkonu viledaladim domestoslu suyla
Dusa girdim mevlit vardi komsuya gittim
Simdi yemek hazirlicam isim cok.
Biraz canim da sıkıldi sanki

bugün 8 de kalktım hemen ortalığın topladım her yer oyncak gece toplayamıyorum çocuklarım geç yatıyor malesf ben de onlarla resmen sızıyorum
sonra bulaşık makinasını boşaltım
kuruyan nevresimleri katladım yerleştirdim
kahvaltı hazırladım,onların bulaşıklarını mak dizdim odaları süpürdüm
çocukları parka indirdim,gelince evi süpürdüm
ayva tatlısı yaptım
bu arada kızım her yere simit dökmüş tekrar süpürdüm:(
akşam yemeği hazırladım
yarın haftalık temizliği yapacağım inşallah pazartesi oruç tutacağım temizliği hallediyim

Dun dinlendim. Pizza ve kek yaptim. Toz bezlerini, havlulari, nevresimi ayri ayri makineye attim. Gezmeye gittim.

Bugun evi supurdum. Beyazlari makineye attim. Birazdan banyo wc temizleyip yemek yapacagim. Saat daha 10u geciyor. :KK69:

Sonra dinlenecegim. Yarin iş başı. :rolleyes:

Canlarim is yazmiyorum ama gerckten masaalahi var evimin dun yatili misfarm vardi ama dagilmadi temzledigim gibi kalio evm kac gundur biraz yikancak camasirim var o kadar yarin hallederm hava yagmurlu ama salona asarim

merhaba turkce, çamaşır suyu ve çifle süngerle iyice ovdunmu?benim fırın kapağında biraz gevşeklik var o yüzden üst kısmı sararma yapıyor.çamaşır suyu ve çifle silince rengi bayağı açılıyor belli belirsiz oluyor.ama tamamen göndermeye bende çare bulamadım
Amwayin firin temizleyicisini kullandim super temizledi kafam rahatladi

Dün bende kahvaltı bulaşık faslını bitirip biraz dibnlendik. Sonra eşimle ev temizliğine giriştik. Birimiz süpürge birimiz vileda:) bu arada oturma odasının perdesini çıkardı eşim onu yıkadık bide çarşaflar değişti:) 18:30 gibi yemeğimizi pişirdik. 20:00 de yemek yenmişti ev gezmesine gittik. Bugünde uzun kahvaltıdan sonra alışverişe gittik mutfak eksikleri tamamlandı. Ben paketleri yerleştirirken eşim etleri ayırdı poşetledi buzluğa yerleştirdik. Sonra mutfağın perdesini çıkardık parça parça yıkanıyo eşimde asıyo sağolsun. Arada meyve yedik şimdi tv izliyoruz. Perdenin son parçasıda yıkanınca işimiz biticek. Bende ütüye başlarım sonra akşam yemeği hazırlığı :) şimdilik bu kadar sanırım baya iş hallettik :) ha bu arada halılarda yıkamaya gitti :)

merhabalar.. artık bende bu topiğe yerleşsem iyi olucak.. yeni evliyim ve ev işleriyle ciddi anlamda başım belada.. hiç bi işi yetiştiremiyorum o kadar yavaşımki bi işten ötekine atlıyorum gün sonunda bakıyorumki görünen hiç bişi yok.. nasıl alışıcam ben bu işlere.. bide iş arıyorum bütün gün evdeyken yetiştiremiyorum bide çalışsam ne yaparım ben.. en azından sizden biraz şevk alır hızlanırım belki..
şimdik güne geç başladığımdan ötürü 1-0 başladım sayılır.. eşim gece vardiyasına gideceği için öğlene kadar onunla yattım o uyarmasa dahada yatıyordum eşim uyurken iş yapmayı sevmiyorum ses yapıp onu uyandırmaktan çekiniyorum ama bugün harbi harbi sızmış kalmışım resmen.. neyse kalktım ve kahvaltısını hazırladım mutfağı toparlarkene eşimi uğurladım mutfağı toparlamaya devam ettim bulaşıkları makinaya atıp çalıştırdım elektirik süpürgemi oturma odasına götürdüm ve şimdik başlıyorum süpürmeye... ardından silecek toz alacak sora banyoya bi göz atacağım.. kapının önünüde süpürmem gerek ama diğer işlerimden vakit kalacağına dair hiç umudum yok.. hızlanırmıyım acaba zamanla.. :KK43:

Zamanla hızlanıyosun canım insan alışıyo. Benimde zorlansığım oluyo ama düzene koymakta fayda var insan hızlanıyo severek yaparsa:) hiç kafana takma hepimiz aynı yollardan geçiyoruz sonra bi şekilde alışılıyo

Back
X