- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #21.301
Hasta hasta gayet iyi yapmışsın canım bizde hergün böyle dip bucak yapmıyoz ayda bir bazen o bile uzuyo yeri geldiğinde temizliğimi de yaparım keyif de önce saglık yat dinlen iyi olunca zaten mecbur yaparsın...evettt dün yaptıklarım:
eşim ben geldiğimde yemeği hazır etmiş bende sofrayı kurdum.
yemeği yedikten sonra mutfağı topladım hızlı bi şekilde odayı süpürdüm
kuruyan çamaşırlara ütü yaptım etrafı toparladım.
yatak odasını toparladım . aldım çayımı elime tv keyfi yaptım benden bu kadannn :)
Canim hamir kabariyo mu .bide bu yontem mesela pogaca hamurunda da uygulaniyo mu.pratik bilgi midir bilmem canım
akıtma hamuru zaten boza kıvamında bir hamur oluyor
akşamdan malzemeleri karıştırıp mayalıyorum
daha sonra tupper içine koyup dolaba atıyorum
şimdilerde havalar çok soğuk olduğu için balkonda da durabilir
sabah çıkarıp, tavada pişiriyorum
hatta iki gün bile dolapta kaldığını bilirim
Hic bi is yapamiyom ya bazi gunler yatak bile toplamadan geciyo off
valla cnm iyi diosunda etrafı dağınık görüncede mahvoluyon yani bugün valla işten izin alcam heralde hava buz gibi resmini atarım valla geldim işe ama gidesim varHasta hasta gayet iyi yapmışsın canım bizde hergün böyle dip bucak yapmıyoz ayda bir bazen o bile uzuyo yeri geldiğinde temizliğimi de yaparım keyif de önce saglık yat dinlen iyi olunca zaten mecbur yaparsın...
Valla mutfak daginik bnde yatiorumSabah oglumun elbiselerini utuledim biraz .yemegi ocaga koydum uyudum sonra.yeni uyandim .of
bu tembellik hala yatagin icinde oturuyorum
Mutfak gunlerdir duruyo benim.Valla mutfak daginik bnde yatiorum
Mutfak gunlerdir duruyo benim.makinwyi bosaltip bulasiklari yerlestirsem tertemiz olcak yapamiyorum ama
boza kıvamındaki hamur, göz göz olup kabarıyorCanim hamir kabariyo mu .bide bu yontem mesela pogaca hamurunda da uygulaniyo mu.
Mutfagin çok güzelmis gule gule kullan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?