En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
aynen şekerim
ev işlerinden ne diye korkalım?
iki yağ lekesi, biraz is, biraz toz, biraz kir
onlar bizden korksun!

temizlik beklerken içtiğimiz kahve en fazla ayılma kahvesi olur
keyif kahvesi mis kokuların içinde

meraba canm çok haklısın aslında bende öyle düşünüyorum ama içim içimi yiyo bi işim kalınca uykumu alamıyorum misafiim çok geliyo yardıma çağırabilceğim kimsemde yok idare edecez mecbur allah heppimizin yardımcısı olsun kadın olmak çok zor beraberinde anne olmak daha zor

çok teşekkür ederim çok haklısın canım banada yazık çocuğumada yorulduğumda eşimlede konuşamıyorum belim ağrıyo falan onada yazık çok şükür gene yapıyorum ama istediğim gibi değil ama artık yapabildiğim kadar olmuyo çünkü keyfime bakacam artık(hep böyle diyorum HADİ HAYIRLISI)

yapabildiğimiz kadar
hem erkekler işten güçten orasını burasını ağrıtan, sızlanan kadınlara gıcık oluyorlar
onlar için bulaşıklar dursun ama eşiyle bir kahve keyfi yapsın, daha önemli
ufaklığı öpüyorum, sevgiler

İyi günler arkadaşlar ben foruma yeni katıldım. Topiğinz dikkatimi çekti maşallah ne kadar hamaratsınız. Çok özendim size. Ben inanılmaz tembelim bir suru iş beni bekler ben yerimden kalkamıyorum. Hiç içimden gelmiyor.

selam kızlar
misafirlerim gelmeden bir bakayım dedim
kahvaltıyı ettik, eşimi geçirdim
mutfağımı toparladım, tavuklu makarna salatası yaptım (tavuk etini akşamdan pişirip, didmiştim)
yerini şöyle bir süpürdüm

yatak odasını toparladım
salonda orta sehpanın ve konsolun tozunu aldım

yemek masasına örtü serdim, tabakları yerleştirdim
hazır olan ikramlıkları yerleştirdim
çayımı da ocağa koydum

hemen banyoda havluları tekrar değiştirdim
lavaboyu ve klozeti ovdum
misafirlerimi bekliyorum

akşamdan soslu kek yapmıştım
dondurucuda böreklerim ve poğaçalarım vardı
börekleri fırına attım, pişiyor
çıkınca üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpeceğim
poğaçaları da servisten hemen önce mikrodalga fırında ısıtırım

benden bu kadar!
akşama da kalan ikramlıklarla idare ederiz artık

herkese kolay gelsin

Süper kadın mısınız Ben yoruldum sizin yaptıklarınızı okurken ,bitince de ohhh maşallah dedim Sizinle B balaca yı ayakta alkışlıyorum

dün ne yaptım:
kızlar yazmıştım akşama kayınvalideye gidicez bişey yapamıcam diye
eve geldim kuruyan çamaşırları katladım oturma odası yatak odası etraf toplandı.
bi çay yaptım içtim ve yattım. benden bu kadannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…