- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #21.401
hadi bakalım semra seni bekliyoruzzzzmeraba kızlar yazdılkarınızı okuyunca çok motive oluyorum ama kahvaltı bulaşıkları halen duruyo sabah dokuzda eşimle oğlumla çıkıyorum kursa gidiyorum yoruluyorum orda eve gelince biraz uyuyorum o yüzden işlerim kalıyo 2 haftaya kurstaki işlerimi bitecem artık evdeyim düzenli yapmaya çalışacam yaptıklarımıda paylaşmayı düşünüyorum
sonunda kalkabildim bulaşık makinasını boşalttım kirlileri doldurdum bi iki şeyde elimde yıkadımhadi bakalım semra seni bekliyoruzzzz
yeter de artar biile semracım hem çocuğun var hemde hamilemisin sennnsonunda kalkabildim bulaşık makinasını boşalttım kirlileri doldurdum bi iki şeyde elimde yıkadım
yemek uaptım pişiyo şimdi oğlumda uyuyo kursta yoruluyorum şuanda belim ağrıyo başkada bişey yapmam bugün yemek bulaşık dışında
canım kolay gelsin dün akşamda benim misafirlerim vardı 10 kişi falandık görümcemde vardı ona rağmen misafirler gittikten sonra bulaşıklar oyuncaklar 11 kadar evi toparladım temizledim bugün iyi fazla bi işim yoktumisafirlerimi geçirdim kızlar
gelenler k.pederimin akrabalarıydı
iki tane genç kız vardı, sağ olsunlar beni bir güzel oturttular
çıkan bulaşıkları makineye dizmişler, mutfağı toparlamışlar
börek tepsisini bile balkondan alıp yıkamışlar
ay çok sevindim
ben de onları geçirince salon masasının altını süpürüp sildim
onu da yapacaklardı da, gürültü olur diye izin vermedim
bir de orta sehpayı, servis sehpalarını sildim
akşama da ütüler var, oğluşumu uyuttuktan sonra, eşimle sohbet ederken yaparım artık
kızlar hani ben yokken yazmışsınız da, inanın ben öyle sürekli elinde bezle gezen, her fırsatta temizlik yapan, bir leke için kendimi kahreden biri değilim
ama plan program severim
zamanı boşa geçirmem, işim varsa çok önemli bir mazeretim yoksa ertelemem
günde en fazla 1.5 saat eve zaman ayırırım
bunun dışında misafir de ağırlarım, kendim de gezerim, keyif de yaparım, bol bol kitap da okurum
sadece rutini aksatmamaya çalışırım
areser bir mesajını yeni gördüm, kusura bakma
evim 165 metrekare(balkonlar hariç)
haftalık temizliğim maksimum 3 saat sürüyor
herkese iyi akşamlar kızlar
k.validemi yollamadım, akşam yemeğini birlikte yiyeceğiz
ev temiz allahtan yoksa duramazdım gerçi çok işim varda doğuma yakın yavaş yavaş yapacağım şeyleryeter de artar biile semracım hem çocuğun var hemde hamilemisin sennn
aman dur sen hamile hamile sakın yorma doğum yapınca kendıne gelince yazarsın aman kızzz :)ev temiz allahtan yoksa duramazdım gerçi çok işim varda doğuma yakın yavaş yavaş yapacağım şeyler
doğuma hazırlık diyelim canm yapmam gerekenler fazla kendimi yormadan hergün az az olur heraldeaman dur sen hamile hamile sakın yorma doğum yapınca kendıne gelince yazarsın aman kızzz :)
hmm anladım cnm yavas yavas yormadan kendini aman dikkat kızmı geliyor erkek mi hı ?doğuma hazırlık diyelim canm yapmam gerekenler fazla kendimi yormadan hergün az az olur heralde
kızım olmasını çooooooook isterdim ama erkekmiş olsun ama sağlıklı olsundahmm anladım cnm yavas yavas yormadan kendini aman dikkat kızmı geliyor erkek mi hı ?
Sağlıklı doğsunda cnm Herşey hakkında hayırlısı olsun.Allah analı babalı büyütsün.kızım olmasını çooooooook isterdim ama erkekmiş olsun ama sağlıklı olsunda
çok teşekkür ederim canm sağolSağlıklı doğsunda cnm Herşey hakkında hayırlısı olsun.Allah analı babalı büyütsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?