- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #21.481
temiz olabilir de, hep mum gibi durması imkansızBenim bir öğrencimin annesi böyle bir rahatsızlık yüzünden boşanmış çocuklar babada... anne banyoya girip saatlerce banyo yapıyormuş evi temizliyormus çocuklu birinin evi tertemiz tutması çok zor...
bende altıncı aya kadar utulemeyi planlıyorum bak senden öğrendiğim iyi oldu :)
Ayy neyseki sesini çıkarmayan bi eşim var, ama günü birinde 'ben sabahın köründe çıkıp akşama kadar totomu yırtıyorum para kazanmak için sen yan gelip yatıyosun" diye isyan etse hakkıdır neyseki buraları görmüyo, okumuyo
temiz olabilir de, hep mum gibi durması imkansız
şu an oğluşum salonun orta yerinde kocaman minderin üzerinde oynuyor
oyuncakları dağınık
gezindiği zaman muhtemelen öbür tarafları da koşup kendi dağıtacak
canları sağ olsun, evimizde rahat edemeyeceğiz de nerde edeceğiz di mi ama
Cok teşekkür ederim canım.unutursam diye anneme anlattım hemencanım börekleri pişirmeden koyuyorum
pişireceğim zaman da, tepsiye koymadan önce son işlemini yapıyorum
mesela üzerine yoğurt mu sürülecek, yağ+su+yumurta karışımı sosa mı batırılacak, galeta ununa mı batırılacak vs
sonra tepsiye diziyorum ve fırının ısınmasını beklemeden 200 dereceye atıyorum
buzdolabı poşetlerine koyuyorum, eğer no frosta koyacaksam çift buzdolabı poşetine koyuyorum
dondurucuya koyacaksan tek
no frost dolaplar havayı süreki dolaştırdığı için koku yapabiliyor
taze fasulyeyi doğrudan çiğ koyarsan pişmez
ya rengi hafifçe değişene kadar haşlayacaksın ya da domatesle birlikte hafifçe kavuracaksın
en azından ben böyle biliyorum ve pişme sıkıntısı yaşamıyorum
dediğim gibi dolabın no frostsa çift poşete koy, koku falan olmaz
ne bilim canım ya sanki viledayla ıslak ıslak gibi, köşe bucak iyi silemiyormuşum gibi geliyordizlerine yazık ediyorsun
40 lı yaşlarda eklemlerde sıvı azalması başlar ve telafisi yok
bunu lütfen göz ardı etme
Canım iyi bir marka kullanirsan ıslak kalmıyor ve temiz alıyor... yine elinle yaptığın gibi olmaz ama yazık ya...ne bilim canım ya sanki viledayla ıslak ıslak gibi, köşe bucak iyi silemiyormuşum gibi geliyor
alışkanlık işte
takıntı iştene bilim canım ya sanki viledayla ıslak ıslak gibi, köşe bucak iyi silemiyormuşum gibi geliyor
alışkanlık işte
inşallah istediğin düzeni oturtursun, sonra da korursun canımBiz akşamları esimle dağıtıyoruz zaten :) oğlum büyüyünce ne boyuta gelir bilmiyorum birde çalışacağım ama hiç başlayasım yok...
ben evlenir evlenmez çalıştığım için yazı da hamile geçirdiğim için bir türlü düzen oturtamadım evde. En azından onu yapayım diyorum izindeyken.
kızlar bir mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim
annemin temizlik hastalığından, sürekli çamaşır suyu kokmasından, bu yüzden emekliliğin tadını çıkaramamasından ve beni pissin vs diye eleştirmesinden çok sıkıldığımı, üzüldüğümü anlatmıştım
hatta konu bile açtım
bugün annemle telefonda konuşurken, yarın k.validemin misafirlerinin yanına gelip gelemeyeceğini sordum
tabi her zamanki gibi işim var, mutfak dolaplarını silicem dedi
annecim farkında mısın, bu takıntın yüzünden yalnız kalıyorsun
gençken çalışmaktan, yaşlılığında da sırf bu yüzsden asosyal oldun dedim
ilk olarak farkındayım dedi
kulaklarıma inanamadım
peki dedim bu ne zamana kadar sürecek?
bana bile gelmiyorsun, torununun en güzel çağlarını takıntın yüzünden kaçırıyorsun
üzgünüm ama sen bu şekilde torununa bakamazsın, gergin olursun
üstelik bebişimin çamaşır suyu solumasını da istemiyorum dedim
(bunu bir kere daha demiştim, bana bir hafta küsmüştü)
ilk defa sessiz sessiz durdu ve haklısın dedi
yardıma ihtiyacın var, gel bunu beraberce aşalım dedim
yine tamam dedi
ilk olarak yarın dolapları silmeyerek başlayabilirsin
lütfen iki insan yüzü görmek, k.validemin gönlünü hoş etmek için yarın gel dedim
çok kirli ama dedi
ama sesi çocuk gibi mahsun çıkıyor
eminim kirli değildir, böyle bir adım atalım
ben de sana bu arada bir terapist araştırayım dedim
tamam dedi
kızlar nolur dua edin vazgeçmesin
hali içler acısı, elleri paramparça
sürekli çamaşır suyu solumaktan, ciğerlerinde sıkıntı yaşadı
allahım nolur vaz geçmesin
bu süreçte hepimize yardım etsin
çok teşekkür ederim canımGenelde bu şekilde temizlik hastası olanlar bunu kabul etmez ve diretir fakat bu şekilde kabullenmeye başlaması tedaviden olumlu sonuç alacağınızın göstergesi bence :)
İnşallah bir an önce tedaviye başlanır ve olumlu şekilde sonuçlanır dualarım sizinle :)
Canım bana da mopla ilgili fikirlerini yazar mısın banyoda kullanınca.markası ne? Ben de almayı düşünüyordum.şu tv deki reklamı olan yabancı marka mı? Markanın adını da unittum yatakıntı işte
neden ıslak kalsın, aynı yöne silersin, camları da açarsın anında kurur
ama şu buharlı mop haftalık ve aylık temizlik için süper bi şey
ben de 1 aydır kullanıyorum
henüz tam randımanlı kullanmayı öğrenemedim
bakalım yardımcı abla gelince, özellikle banyoda deneyeceğiz
alf multi mopCanım bana da mopla ilgili fikirlerini yazar mısın banyoda kullanınca.markası ne? Ben de almayı düşünüyordum.şu tv deki reklamı olan yabancı marka mı? Markanın adını da unittum ya
Ayyy hemen alıcammm canımmm.tam adını yazsana.hani numarası falan oluyor .ornegin alf 5654 gibi.alf multi mop
videoları var nette
kullananlar çok memnunlar
ben de yer ve halıda çok memnun kaldım
ama daha yeni yeni tanıyoruz birbirimizi
yok canım ya alfimle daha birbirimizi yeni yeni tanıyoruz diyorumAyyy hemen alıcammm canımmm.tam adını yazsana.hani numarası falan oluyor .ornegin alf 5654 gibi.
Daha ne güzel yazışmalarımız olcak merak etme canımmmm
Aaaaaaayok canım ya alfimle daha birbirimizi yeni yeni tanıyoruz diyorum
huyunu suyunu yeni yeni öğreniyorum
özeline bak canım, ordan yazıyorum
yok canım ya alfimle daha birbirimizi yeni yeni tanıyoruz diyorum
canım çok teşekkür ederimmeraba kızlar giremedim bugün hiç ama yazılanları okudum yeni arkadaşlar var hoş gelmiş yeni evliler allah mutlu mesut etsin BALACA canım annen için çok üzüldüm benim annemde öyle hastalığını kabul etmiyo hep elinde bez temizlik yapma çabasında bu yüzden gelınerıye anlaşmaz biz gideriz çekine çekine düzelcek gibi değilde inşallah annen düzelir çünkü çok zor bilirim
benim yaptıklarımda uyandımsabah duşumu aldım kahvaltı hazırladım eşimi uyandırdım o ekmeğe giderken oğlumu gidirip menüsünü hazırladım ve hazırlandım kahvaltı yaptık topladım ve çıktık 2 de eve geldim biraz yorgundum dinlendim oğlumu doyurdum yatak odasından başladım süpürdüm mobilyaları sildim dolapların içini gözden geçirdim yerini paspasladım koridorlar oğlumun odası salon sırayla yapıldı hepsı banyo tuvalet ayrıntılı yıkandı kurulandı bi makina çamaşır vardı kurumuştu katlandı bu arada çok çamaşır nevresim örü yıkarım çamaşır makinaya atıldı bikaç parça elde yıkadım heryerin tozu alındı mutfak temizlendi bulaşıklar makinaya atıldı makina boşaltıldı sarma sardım akşam içinde.
bunarı yazdım ama ayrınıya gırmedım kızar
Bende istiyorum bende alfin ismini...yok canım ya alfimle daha birbirimizi yeni yeni tanıyoruz diyorum
takıntı işte
neden ıslak kalsın, aynı yöne silersin, camları da açarsın anında kurur
ama şu buharlı mop haftalık ve aylık temizlik için süper bi şey
ben de 1 aydır kullanıyorum
henüz tam randımanlı kullanmayı öğrenemedim
bakalım yardımcı abla gelince, özellikle banyoda deneyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?