En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Günaydın :)

Öncelikle teşekkür ediyorum geriye dönük okudum ve bir sürü pratik şeyi not ettim inşallah en kısa zamanda uygulamaya başlayacağım :) Çok iş yapmışım gibi bende anlatayım yaptıklarımı :)

Dün yemeğe annemlere davetliydik o yüzden işten çıkınca yemek sıkıntım yoktu kuruyan çamaşırlarımı ütüledim dolaba yerleştirdim eşim gelene kadar katlanacaklara vaktim olmadı onlarda bu akşama inşallah.

Sabahta 6 da kalktım bulaşık makinasını yıkanmıştı temizleri yerleştirdim.
Kahvaltı hazırladım eşimi kaldırdım kahvaltımızı yaptık
Bulaşıkları makinaya dizdim ocağı temizledim
Akşam yemeği için malzemeleri hazırladım
Yatak Odamı topladım ve işe geldim :)

Daha çok yazmak için daha hızlı olmalıyım diye gaza getiriyorum kendimi

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)

Rabbim inşallah sizin annenizin de bir an önce kabul edip düzelmesini nasip etsin. Hem size zor herkesten çok da kendisine zor. Rabbim korusun

günaydın hanımlar
nasıl oldu bilmiyorum, eşim kendiliğinden kahvaltı hazırlamayı görev edindi
arada hazırlardı ama bir kaç gündür hemen mutfağa dalıyor
galiba 2.dönem için hazırlık yapıyor

eşim kahvaltıyı hazırlarken ben de odamızı toparladım, camını açtım
bu arada akşama şehir dışına çıkacağız, kıyafetlerimizi de yatağın üzerine hazırladım
seyahat çantasına yerleştirmek kaldı

kahvaltımızı ettik, eşimi geçirdim
mutfağı toparladım, bulaşıkları makineye yerleştirdim, çalıştırdım,ocağı ve tezgahı sildim
yerini süpürüp, sildim

banyoda klozet ve lavabo, duş teknesini ovdum, havlusunu değiştirdim

y.odasının tozunu ve salonun tozunu aldım

bittiiiiiii

birazdan son kontrolleri de yapıp, eşyaları çantaya yerleştiririm
öğleden sonra da k.valideme misafir gelecek, ona gideceğim
yapma dedi ama içime sinmiyor, evdeki malzemelerden salata yapıp götüreceğim

ha sahi dün akşam da dondurucu için dereotlu mayalı poğaça yapmıştım, onları poşetleyip dondurucuya yerleştireceğim
herkese kolay gelsin kızlar
mutlu bir h.sonu diliyorum

günaydın hanımlar
sabah çocuk eş gönderme faslından sonra
evi bir güzel toparladım
banyonun lavabo,klozet,duş teknesi çif ve çamaşır suyuyla ovaladım,fırçayla zeminini de çif ve çamaşır suyuyla fırçaladım ve duruladım
ha öncesinde makineye beyazları attım
sonra tuvaleti çamaşır suyu ve çifle fırçaladım,lavabosunu aynı karışımla ovdum ve duruladım
evleri süpürdüm
şimdi de tozları alıcam,beyazları bitince sericem
yemek yapıcam
çamaşır katlıyacam
sonra da işim bitiyor çok şükür

Eşine sakın engel olma.hatta çaktırmadan başka görevler de ver.sakın acıma.yoksa her iş sana kalır ve 10 sene sonra kend i ni tükenmiş bulursun.tecrübeyle sabittir.

meraba kızlar yeni geldm eve sabah uyandım kahvaltı hazırladım eşimin uyanmasını beklerken evi bi toparladım oğlumun yatağını odasını toplayıp okulviçin hazırladım kendimde hazırlandımvyatağığı topladım kahvaltı yaptık masayı toplayıp çıktık hemen dönüşte eltime gittim yenivgeldik bulaşıkları makinaya dizdim yemek hazırlayacam sarmam var dünden salata ayran yaparım o kadar sonrada erkenden uyurum heralde kendinze iyi bakın

Dun gece benim yaramaz uyumadı yine biraz geç kalktım
yatak odasini toparladım oturma odasını girgirladim çalışma odamizi toparladım süpürdüm ama silemedim oğlum fırsat vermedi. Bulasiklari makine dizdim. Mutfağı sadece süpürdüm. Oglumun nevresimlerini battaniyelerini makineye attım onları astım. Bugün yaptığım yemeği yemedik eşim dışarıdan getirmiş. Yarın salonun tozunu alıp silerim. Pazarda tuvaleti banyoyu yıkarim. Sanırsam evin temizliğini oturttum :)
yarı yıl tatilinde ailemin yanına gideceğim o zaman yine kirlenir ev biliyorum ama yine düzen tuttrururum inşallah...

Bu arada tuvaleti banyoyu hergün mü temizliyorsunuz?
canım tuvaleti hergüm yıkıyorum iki üç güne bir çamaşır suyu ile diğer zamanlar sıvı sabun la falan banyoyu hergün yıkamıyorum haftada bir iki defa misafir geleceği zamamlar bide ayda bir ayrıntılı yıkıorum tüm duvar fayanslarını cifle çamaşır suyuyla fırçalıyorum duruluyorum kir çöz falan kullanıyorum

Merhaba canlarimoy oy oyy yeni arkadaslar gelmis hosgelmis
benim acilen laptop almam gerek ya hic icimden gelmiyo telle nete girmekama durumumuz skisik bu aralar
bu aarada acaip basim donuyo hamile falan da degilim
evim bu gun cok pis ama hic is yapasim yok yarina mi kalsa acaba

bırak kalsın amann bee bende çok yorgunum hiçbişey yapmıcam izin vercem kendimeee

Kizlar gecmisi az biraz ojudum
arkadaslarin sorunlarinin icinde iki tanesi dikkatimi cekti
1.bu sanirim topigin yarisindan cogunun sorunu calisan bayanlar oldugu icin haftalik planlama
Ben soyle bi arastirma yapiyim sonra sunlari bi guzel derliyip topliyim calisan bayanlar icin guzel bi program yapalim tabi siz de fikirlerinizi paylasin ki her kesin isineyarayacak bi konu acalim

valla canım en güzel yöntem aldığını yerine koyacaksın.kirlendikçede temizleyeceksin başka çaresi yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…