- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #21.501
yok canım ya alfimle daha birbirimizi yeni yeni tanıyoruz diyorum
huyunu suyunu yeni yeni öğreniyorum
özeline bak canım, ordan yazıyorum
meraba kızlar giremedim bugün hiç ama yazılanları okudum yeni arkadaşlar var hoş gelmiş yeni evliler allah mutlu mesut etsin BALACA canım annen için çok üzüldüm benim annemde öyle hastalığını kabul etmiyo hep elinde bez temizlik yapma çabasında bu yüzden gelınerıye anlaşmaz biz gideriz çekine çekine düzelcek gibi değilde inşallah annen düzelir çünkü çok zor bilirim
Eşine sakın engel olma.hatta çaktırmadan başka görevler de ver.sakın acıma.yoksa her iş sana kalır ve 10 sene sonra kend i ni tükenmiş bulursun.tecrübeyle sabittir.günaydın hanımlar
nasıl oldu bilmiyorum, eşim kendiliğinden kahvaltı hazırlamayı görev edindi
arada hazırlardı ama bir kaç gündür hemen mutfağa dalıyor
galiba 2.dönem için hazırlık yapıyor
eşim kahvaltıyı hazırlarken ben de odamızı toparladım, camını açtım
bu arada akşama şehir dışına çıkacağız, kıyafetlerimizi de yatağın üzerine hazırladım
seyahat çantasına yerleştirmek kaldı
kahvaltımızı ettik, eşimi geçirdim
mutfağı toparladım, bulaşıkları makineye yerleştirdim, çalıştırdım,ocağı ve tezgahı sildim
yerini süpürüp, sildim
banyoda klozet ve lavabo, duş teknesini ovdum, havlusunu değiştirdim
y.odasının tozunu ve salonun tozunu aldım
bittiiiiiii
birazdan son kontrolleri de yapıp, eşyaları çantaya yerleştiririm
öğleden sonra da k.valideme misafir gelecek, ona gideceğim
yapma dedi ama içime sinmiyor, evdeki malzemelerden salata yapıp götüreceğim
ha sahi dün akşam da dondurucu için dereotlu mayalı poğaça yapmıştım, onları poşetleyip dondurucuya yerleştireceğim
herkese kolay gelsin kızlar
mutlu bir h.sonu diliyorum
aferin kız devammmmmEşine sakın engel olma.hatta çaktırmadan başka görevler de ver.sakın acıma.yoksa her iş sana kalır ve 10 sene sonra kend i ni tükenmiş bulursun.tecrübeyle sabittir.
canım tuvaleti hergüm yıkıyorum iki üç güne bir çamaşır suyu ile diğer zamanlar sıvı sabun la falan banyoyu hergün yıkamıyorum haftada bir iki defa misafir geleceği zamamlar bide ayda bir ayrıntılı yıkıorum tüm duvar fayanslarını cifle çamaşır suyuyla fırçalıyorum duruluyorum kir çöz falan kullanıyorumBu arada tuvaleti banyoyu hergün mü temizliyorsunuz?
bırak kalsın amann bee bende çok yorgunum hiçbişey yapmıcam izin vercem kendimeeeMerhaba canlarimoy oy oyy yeni arkadaslar gelmis hosgelmis
benim acilen laptop almam gerek ya hic icimden gelmiyo telle nete girmekama durumumuz skisik bu aralar
bu aarada acaip basim donuyo hamile falan da degilim
evim bu gun cok pis ama hic is yapasim yok yarina mi kalsa acaba
Kiz sen beni gaza getir ya kalk tembel felan debırak kalsın amann bee bende çok yorgunum hiçbişey yapmıcam izin vercem kendimeee
yorgunum canım ne yapıyım yaw vallahi evde durmuoz ki çalışınca daha çok yoruluo insannnKiz sen beni gaza getir ya kalk tembel felan deBirak kalsin dersek hepten batariz
valla canım en güzel yöntem aldığını yerine koyacaksın.kirlendikçede temizleyeceksin başka çaresi yok vallaKizlar gecmisi az biraz ojudum
arkadaslarin sorunlarinin icinde iki tanesi dikkatimi cekti
1.bu sanirim topigin yarisindan cogunun sorunu calisan bayanlar oldugu icin haftalik planlama
Ben soyle bi arastirma yapiyim sonra sunlari bi guzel derliyip topliyim calisan bayanlar icin guzel bi program yapalim tabi siz de fikirlerinizi paylasin ki her kesin isineyarayacak bi konu acalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?