En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Esim aradi aksam annemlere gidicez
yirtdim bu gun temizliktenyorgun argin gitmiyim simdi
e o zaman temizlik oncesi hazirlik yapiyim bu gun
cekmecemi dolaplarimi falan duzenliyim tozunu aliyim

inş. cnm neden dönüşümlü onu anlayamadım.
Annemler eskisehirde esiminkiler marasta biz afyondayiz annem devamlı kalamıyor çünkü babam burda çok sıkılıyor... annem titizdir ben çalışırken yetistiremiyorum diye sırf evimi düzenlemek için gelirdi dip köşe temizlik yapar giderdi de kv için aynı şeyi soyleyemiyorum malesef

Calisan arkadaslar bi de bana is saatlerinizi yazarsaniz sevinirim
ortalama bi saat cikaralim diye

Merhabal :) valla bugün benimde canım temizlil yapöak istemiyo:) ama mecbur :)
Bnde çakışan bayanım ve iş yetiştirmekte zorlanıyorum. Akşam 18:20 de evide oluyorum. Edindiğim tek prensip 20:30a kadar ev işi sonra eşimle vakit geçiriyorum. Tabi çocuğum oluraa ne yaparım bilmiyorum:) ayrıca haftalık program yapıyorum. Rutin işler yemek bulaşık yanına ek olarak bi iş koyuyorum bazende mola veriyorum. Daha düzenli olmak için yardımlarınızı bekliyorum heyecanla bekliyorum :)

meraba kızlar eşim nöbrtçi bugün kahvaltı yaptık 10gibi çıktı o bende masayı topladım sildim bulaşıkları makinayabattım bi iki şeyde elde yıkadım tezgagı domestoslamyıkadım balkonu kapısnı falan yıladım mutfağın camını sldim üç kapıyo çamaşır suyu cifle sildim tuvaleti yıkadım salonun camınıda silmek isriyorum bugün ama yarınada kalabilir az ütüm var yapacam şimdi sofra bezlerini elde yıkayacam bugün başkada bişey yapmam yemek yaparım kolay elsin herkez

Bugün oğlumun aglamasi ile güne başladım yine :)
kahvaltı hazırladım ama oğlumun aglamasindan esimle birlikte yiyemedim
Kahvaltıdan sonra bulasiklari makineye dizdim yayak odasını topladım oturma odasını topladım sonra oturma odasi antre ve mutfağa süpürge açtım tozunu aldım çokta kirlenmemis :) uykusuz olduğum için salona hiç girismedim
Makineye çamaşırları attım etrafı aradım esimin kirlisi var mı diye ilk defa ben demeden camasirlarini katlamis ve kirlileri sepete atmış çok mutlu oldum

Nerelerdesin azerin? Daha gecen aklimdan gectin. Konuyu acti gelmiyor, neler yapiyor acaba dedim. nasilsin?

Benim de programa ihtiyacim var. Haftanin ilk 4 gunu 3e kadar calisiyorum. Diger 3 gunum boş. Bir de spor yapmak istiyorum. Kışın biraz kilo aldim. Sporu da ekleyelim programa. Ne dersiniz kizlar?

Hic sorma canim yaBiraz karmasik gunler geciriyorum kimyasal gebelikler falan
Bir de telden girmek cok skici tel hemen sayfayi kapatiyo nedense
bir mesaji kac kez yaziyorum
ya senin is saatlerin iyimis

Bende dün gardolabı düzenledim ve baya uğraştım. Giymediklerimi ayırdım paketledim ve anneme götürdüm. Evi süpürdüm mutfağı toparladım. Silmek için halim kalmamıştı o yüzden silme işini bugüne ertelemiştim ama gene yapamıcam galiba çok yrgunum. Hafta içi akşamlarına paylaştırıp silicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…