En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Var mi haberler? Mesela betul daha evlenmedi mi :)) sen nasilin?kizin nasil?
Mektup gibi oldu heee :)

büyüklerimin ellerinden güççüklerimin gözlerinden :))) yok kız hiçç umut yok ciddi ciddi evde kaldım been :)))

:KK70:yok betuse konu komsuda koca bakiyorum:KK70::KK70:
ben de iyim iste yeni haber yok:KK51:
senin oglan nasil:nazar:

bak bacım bak sende olmasan :)) teyzem hıdırellezde bana koca kesmiş koymuş gülün dibine :)) baktım beğenmedim kıvanç tatlıtuğu kesip koymuş sonra hee dedim bu olur :)))

Bak bak evlendirelim artik :)) oglan iyi buyuyor ayni anda yarazliklarida buyuyor tabii :)
Bende de bir haber yok valla halaaaa gogusum icin tedavi goruyorum ilaca devam :KK43:

geçmedi mi daha mastit mi vardı... Allah şifa versin...

Halı silmekten perde utulemekten ve gardolap içi silmekten nefret ediyorum :mad:

bizim hobilerimiz arasında halbuki :)))

Öyle mecbur. Kendi evim yetmiyormuş gibi bi de annemin evine gelip is yapıyorum :KK47:

maşallah yap yap hayırlı evlat...

Günaydıın geçmişi okuyamadım ya çok yoğundum ara ara bişeyler yazdım okudum ama ben de tam hatırlamıyorum

Günaydın anı yaşa bebeğim geçmişi napçen :))

Selamlar beybiler,

dün bir çalıi bir çalış artık dedim ölüyorum herhalde o kadar yoruldum.... en son kahve yaptım kendime içemeden uyumuşum koltukta :))

Dün;
misafirler gidince dağınıklığı topladım
pazara giitim
koltuk örtüleri nevresimler neyim yıkadım astım
bütün evi gene süpürdüm
geçtim mutfağa üst dolapları boşalttım sildim -- yazmak ne kolay :)) --
sonra dolapları yerleştirdim
ocağı mutfak fayanslarını tezgahı missler gibi sildim
bayadır kullanmadığım bardakları falan makineye attım birikmiş bulaşıklarla yıkadım
mutfağın perdesini ütülerim astım
makineye atmadığım ıncık cıncık kapaklar plastik kaplar neyim hepsini elimde yıkadım
erzak dolabını sildim yerleştirdim
vanilya manilya ne varsa organize ederek yerleştirdim
bu gün giyeceğim kıyafetlerimi ütüledim

sabah
kuşlara yem çiçeklere su verdim
çöpleri çıkardım

bu akşam yapılacaklar
bulaşık makinası boşaltılacak
mutfakta hala kapağını bulamayan kavanozlar onlar bulunacak
yemek yapılacak
banyo yıkanacak
kuşların kafesleri temizlenecek -- çok ihmal ettim çook --

şimdi işime bakiim.. öpüldünüz efem :)

Selamlar beybiler,

dün bir çalıi bir çalış artık dedim ölüyorum herhalde o kadar yoruldum.... en son kahve yaptım kendime içemeden uyumuşum koltukta :))

Dün;
misafirler gidince dağınıklığı topladım
pazara giitim
koltuk örtüleri nevresimler neyim yıkadım astım
bütün evi gene süpürdüm
geçtim mutfağa üst dolapları boşalttım sildim -- yazmak ne kolay :)) --
sonra dolapları yerleştirdim
ocağı mutfak fayanslarını tezgahı missler gibi sildim
bayadır kullanmadığım bardakları falan makineye attım birikmiş bulaşıklarla yıkadım
mutfağın perdesini ütülerim astım
makineye atmadığım ıncık cıncık kapaklar plastik kaplar neyim hepsini elimde yıkadım
erzak dolabını sildim yerleştirdim
vanilya manilya ne varsa organize ederek yerleştirdim
bu gün giyeceğim kıyafetlerimi ütüledim

sabah
kuşlara yem çiçeklere su verdim
çöpleri çıkardım

bu akşam yapılacaklar
bulaşık makinası boşaltılacak
mutfakta hala kapağını bulamayan kavanozlar onlar bulunacak
yemek yapılacak
banyo yıkanacak
kuşların kafesleri temizlenecek -- çok ihmal ettim çook --

şimdi işime bakiim.. öpüldünüz efem :)
sen ne kadar çok çalışıyosun böyle canım yaa yaptuklarını okuyunca eve gidip temizlik yapasım geliyo.ben de bugün yine sil süpür yapıcam belki kileri temizlerim çamaşır var katlanacak yıkanacak.o microfiber paspası nerden almıştın canım

sen ne kadar çok çalışıyosun böyle canım yaa yaptuklarını okuyunca eve gidip temizlik yapasım geliyo.ben de bugün yine sil süpür yapıcam belki kileri temizlerim çamaşır var katlanacak yıkanacak.o microfiber paspası nerden almıştın canım

ayyyy aayyyy bunuda duydum ya ölsemde gam yemem.... azeriiiiiin bak bana ne dedii kııızz :)))) şımarırım da şımarırım ohhh ohhh :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

milli marketten aldım ben bursada... ama viledanın ürünü yani büyük marketlerde bulunur herhalde.... al al valla çok memnunum kendisinden... diğer yedek vileda uçlarını ablama vercem hatta :)) bundan da bir kaç tane daha alayım gerçi makineye atıp yıkıyorum mis gibi oluyor...

kizaaam bulayim sana konu komsudan eli yuzu duzgun bi cocuk:KK70:komsu olak:KK70:
betus benim kiz hic bana cekmemis ya ayni babasi cok daginiklar yeaaaa:mad:ama bak hakkini yemiyim dun salonu topladi cadi:KK53:bi de tabaklari toplayip gotururken donup bakiyo bana bakiyolar mi diye:KK70:ben de hemen ovuyorum oy oyy kizim annesine yardim mi ediyomus diye hemen simariyo:KK70:

bul kız evimin kadını çocuklarımın anası olayım artık :)))

maşallah maşallah.... herkezin yanında onun duyabileceği şekilde öve öve anlat :)) hıh desin olay buymuş :))) ayyy ne güzel yaa arkadaş sana :))

Sen evli olmadan mı bu kadar iş yapıyosun utandım bak şimdi ben anamın evindeyken yan gel yat modundaydım bekar mısın canım kısaca sormak istediğim
bul kız evimin kadını çocuklarımın anası olayım artık :)))

maşallah maşallah.... herkezin yanında onun duyabileceği şekilde öve öve anlat :)) hıh desin olay buymuş :))) ayyy ne güzel yaa arkadaş sana :))[/QUOTE

Son düzenleme:
sen evli olmadan mı bu kadar temizlik yapıyosun utandım bak şimdi.ben anamın evindeyken yan gel yat modundaydım.bekar mısın yoksa geyik muhabbeti mi canım bu evlilik olayı

bekarım demek için yaşlıyım ayol evde kalmış diyelim :)) yalnız yaşıyorum mutluyum huzurluyum sevgi doluyum çok şükür :KK37::KK37::KK37:

[Ne mutlu sana canım evlilik de güzel ama şöyle bekar oldupum zamanları özlemedim desem yalan olur.kafam estiği zaman çıkmayı gezmeyi özlemişim.tadını çıkar valla.baya bi titizsin o zaman canım bu kadar işten bunu anladımQUOTE="btlbetul, post: 40904441, member:147061"]bekarım demek için yaşlıyım ayol evde kalmış diyelim :)) yalnız yaşıyorum mutluyum huzurluyum sevgi doluyum çok şükür :KK37::KK37::KK37:[/QUOTE]

Ne mutlu sana canım evlilik de güzel ama şöyle bekar oldupum zamanları özlemedim desem yalan olur.kafam estiği zaman çıkmayı gezmeyi özlemişim.tadını çıkar valla.baya bi titizsin o zaman canım bu kadar işten bunu anladım

yok yaaww titiz demeyelim titizlere ayıp olur... düzenli olsun diye yırtıyorum kendimi ama gene dağalıyor gene dağalıyor :)) daha oturtamadım sistemi....

misal git şimdi eve güccük odaya giremezsin, mutfakta kavanozlarla ilgilencek halim kalmadığından kavanozlar ortada kaldı.... falan filan... buz dolabındaki sür ne alemde acep... ıspanaklar yıkanacak... yap yap bitmiyo dipsiz kuyu gibi....

yok yaaww titiz demeyelim titizlere ayıp olur... düzenli olsun diye yırtıyorum kendimi ama gene dağalıyor gene dağalıyor :)) daha oturtamadım sistemi....

misal git şimdi eve güccük odaya giremezsin, mutfakta kavanozlarla ilgilencek halim kalmadığından kavanozlar ortada kaldı.... falan filan... buz dolabındaki sür ne alemde acep... ıspanaklar yıkanacak... yap yap bitmiyo dipsiz kuyu gibi....
Canım o meşhur güççük oda senin miydi?çok küçük olmasa da hepimizde var öyle bir oda sürekli toplanan.niye o kadar dağılıyo canım yalnızsın çoluk çocuk olmayınca yani.yanlış anlama sanane kim dağıtıyosa diyebilirsin cevap olarak

Canım o meşhur güççük oda senin miydi?çok küçük olmasa da hepimizde var öyle bir oda sürekli toplanan.niye o kadar dağılıyo canım yalnızsın çoluk çocuk olmayınca yani.yanlış anlama sanane kim dağıtıyosa diyebilirsin cevap olarak

estağfirullah :) en çok kurcaladığım şeyler o odada... kitap hobi malzemeleri kuşlar.... gire çıka dağatıyorum... aslında çok da dağınık değil de bir süpürsem silsem bişi kalmaz... malum kuşlar feci yaramazlar :)) bir de geçen tamir malzemelerini dökmüştüm onları toplasam yeter çok işi yok yani... bir de toz alıncak camı silincek falan... koltuksuz moltuksuz bir oda olduğundan en sona onu bırakıyorum hep ondan yani :))

Bi de buzdolabındaki sür ne demek betül anlayamadım kıızzz

süt yazamamışım :))

merhaba hanimlar!

ben de vakit buldukca takip edecegim konuyu.
temizligi seven, uygulayan biriyim, umarim faydali paylasimlarimiz olur.

ankete bayildim bu arada :) benim en sevmedigim ev isi corap katlamak. ama oyle boyle degil, nefesim daraliyor aklima geldikce. soyle bir cozum buldum ama. gunluk coraplarimi hep ayni. eslerini aramakla vakit gecirmiyorum. corabimi cikarirken duz cikariyorum, yikandiktan sonra duzune cevirmem gerekmiyor boylelikle :) ve katlamak icin gercekten hic cesaretim yoksa, bir cekmece yaptim hepsini oylece koyuyorum, katlamaya gerek kalmadan geciriyorum ayagima. iste boyle :) bir de bulasik yikamayi hic sevmem, ama makinam yok, ve yemek yaparken bir ton bulasik cikaririm. el mecbur yikiyorum, arada da sirkeli suyla yikarim kirec lekesi olmasin diye.

merhaba hanimlar!

ankete bayildim bu arada :) benim en sevmedigim ev isi corap katlamak. ama oyle boyle degil, nefesim daraliyor aklima geldikce. soyle bir cozum buldum ama. gunluk coraplarimi hep ayni. eslerini aramakla vakit gecirmiyorum. corabimi cikarirken duz cikariyorum, yikandiktan sonra duzune cevirmem gerekmiyor boylelikle :) ve katlamak icin gercekten hic cesaretim yoksa, bir cekmece yaptim hepsini oylece koyuyorum, katlamaya gerek kalmadan geciriyorum ayagima. iste boyle :) bir de bulasik yikamayi hic sevmem, ama makinam yok, ve yemek yaparken bir ton bulasik cikaririm. el mecbur yikiyorum, arada da sirkeli suyla yikarim kirec lekesi olmasin diye.
hosgeldin canim:KK19:

merhaba hanimlar!

kııızzz bulaşık makinesi aallll.... mucizevi bir şeymiş... saatlerce bulaşık yıkardım belimin ağrıdan koptuğunu bilirim tezgaha dayanıp öyle yıkardım ağrıdan.... dünya varmış dedim.... daha 5. kullanışım bu arada :)) onsuzluğu düşünemez oldum... yapan getirene kurana bol bol dua ettim bu haftasonu :))

hosbuldum:)

kııızzz bulaşık makinesi aallll.... mucizevi bir şeymiş... saatlerce bulaşık yıkardım belimin ağrıdan koptuğunu bilirim tezgaha dayanıp öyle yıkardım ağrıdan.... dünya varmış dedim.... daha 5. kullanışım bu arada :)) onsuzluğu düşünemez oldum... yapan getirene kurana bol bol dua ettim bu haftasonu :))
oh oh gule gule kullanin. bilmem mi ne kadar kolaylik sagladigini... ama yerim yok, mutfagim minicik malesef. yoksa hayalim iki tane almakti, bosaltma derdi olmasin diye :p o derece sevmem bulasik isini.

Back
X