En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
büyüklerimin ellerinden güççüklerimin gözlerinden :))) yok kız hiçç umut yok ciddi ciddi evde kaldım been :)))
bak bacım bak sende olmasan :)) teyzem hıdırellezde bana koca kesmiş koymuş gülün dibine :)) baktım beğenmedim kıvanç tatlıtuğu kesip koymuş sonra hee dedim bu olur :)))
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:teyze de zevkliymis:KK70::KK70::KK70::KK70:
kivanc bi dursun hele bi dusunelim bakalim bizim kiza uygun mu:KK53::KK70::KK70:boyle titiz kiz buyut her onune gelene veremeyiz:KK70::KK70:
Selamlar beybiler,

dün bir çalıi bir çalış artık dedim ölüyorum herhalde o kadar yoruldum.... en son kahve yaptım kendime içemeden uyumuşum koltukta :))

Dün;
misafirler gidince dağınıklığı topladım
pazara giitim
koltuk örtüleri nevresimler neyim yıkadım astım
bütün evi gene süpürdüm
geçtim mutfağa üst dolapları boşalttım sildim -- yazmak ne kolay :)) --
sonra dolapları yerleştirdim
ocağı mutfak fayanslarını tezgahı missler gibi sildim
bayadır kullanmadığım bardakları falan makineye attım birikmiş bulaşıklarla yıkadım
mutfağın perdesini ütülerim astım
makineye atmadığım ıncık cıncık kapaklar plastik kaplar neyim hepsini elimde yıkadım
erzak dolabını sildim yerleştirdim
vanilya manilya ne varsa organize ederek yerleştirdim
bu gün giyeceğim kıyafetlerimi ütüledim

sabah
kuşlara yem çiçeklere su verdim
çöpleri çıkardım

bu akşam yapılacaklar
bulaşık makinası boşaltılacak
mutfakta hala kapağını bulamayan kavanozlar onlar bulunacak
yemek yapılacak
banyo yıkanacak
kuşların kafesleri temizlenecek -- çok ihmal ettim çook --

şimdi işime bakiim.. öpüldünüz efem :)
kiz betus topuguna skacam simdi he otur accik:KK70::KK70::KK70:okurken yoruldum:KK70:
bi de Allah rizasi icin su kuslari yikayiver ya ben bitlendim burda onlarin yerine:KK70::KK70:
sen ne kadar çok çalışıyosun böyle canım yaa yaptuklarını okuyunca eve gidip temizlik yapasım geliyo.ben de bugün yine sil süpür yapıcam belki kileri temizlerim çamaşır var katlanacak yıkanacak.o microfiber paspası nerden almıştın canım
kiz seaz bacim sen calisiyomusun :KK57:ben seni ev hanimi biliyodum ya:eek:
bul kız evimin kadını çocuklarımın anası olayım artık :)))

maşallah maşallah.... herkezin yanında onun duyabileceği şekilde öve öve anlat :)) hıh desin olay buymuş :))) ayyy ne güzel yaa arkadaş sana :))
bak bu iyi fikirmis onume gelene soylerim artikin:KK53:iyi bari biri gozune kestirir de zamani gelince alir goturur ben de rahat ederim yoksa basima kalacak bu diliyle diye korkuyorum:KK70::KK70:
Benim mesajlar bu arada bi üste yazıyo bi bitişik yazıyo alıntı yaptığıma.bi düzen tutturamadım
canim bak alintiladigin mesaja hic dokunmadan su sondaki quote nin altindan yorumunu yaz:KK66:
Ayy teşekkür ederim. Benim kızım da bana hayirli evlat olur insaallah :))
hepimizinki insallah:KK19:
Canım o meşhur güççük oda senin miydi?çok küçük olmasa da hepimizde var öyle bir oda sürekli toplanan.niye o kadar dağılıyo canım yalnızsın çoluk çocuk olmayınca yani.yanlış anlama sanane kim dağıtıyosa diyebilirsin cevap olarak
guccuk odali betus:KK70::KK70::KK70:ankarali namik der gibi oldu:KK70::KK70::KK70::KK70:

kivanc bi dursun hele bi dusunelim bakalim bizim kiza uygun mu:KK53::KK70::KK70:boyle titiz kiz buyut her onune gelene veremeyiz:KK70::KK70:

illede kıvanç olsun :))

kiz betus topuguna skacam simdi he otur accik:KK70::KK70::KK70:okurken yoruldum:KK70:
bi de Allah rizasi icin su kuslari yikayiver ya ben bitlendim burda onlarin yerine:KK70::KK70:

sevdim ben bu temizlik işini yahu iyi kafa yapıyo :))

yok kuşları yıkadım... kafesleri kaldı :)) kafeslerle bi daha yıkarım bu akşam hava güzel nasılsa...

guccuk odali betus:KK70::KK70::KK70:ankarali namik der gibi oldu:KK70::KK70::KK70::KK70:

artık bir lakabım var yaşasıın :))

Selam kızlar bende işten yeni geldim inanın okadar yol gidip geliyorum okadar ders yapıyorum yorumluyorum da servisten inip eve 10 adım atarken ki sıcak hava beni mahvediyor
Yarım saati geçti geleli hala yatıyorum :KK43:

Betüşş kız bunlar ne meraklı seni evermeye bekarlığa sultanlık diye boşa dememişler biraz daha keyfine bak boşveeerr :KK53:

Ya hava çok güzel bu havada temizlik mi olur ?

Selam kızlar bende işten yeni geldim inanın okadar yol gidip geliyorum okadar ders yapıyorum yorumluyorum da servisten inip eve 10 adım atarken ki sıcak hava beni mahvediyor

Betüşş kız bunlar ne meraklı seni evermeye bekarlığa sultanlık diye boşa dememişler biraz daha keyfine bak boşveeerr :KK53:

kışın soğuk temizlik mi olur yazın sıcak temizlik mi olur ohooo :)))

valla sırf kiraya ortak olsun diye evlenebilirim :))) zengin olsun gezdirsin tozdursun yoksa istmem zaten sırtıma bir kanbur daha :)) öyle diye diye kaldım zaten :))) hem sultanlıkta bir yere kadar kraliçe olayım acıkta.... ben de meraklıymışım da haberim yokmuş :)))

valla sırf kiraya ortak olsun diye evlenebilirim :))) zengin olsun gezdirsin tozdursun yoksa istmem zaten sırtıma bir kanbur daha :)) öyle diye diye kaldım zaten :))) hem sultanlıkta bir yere kadar kraliçe olayım acıkta.... ben de meraklıymışım da haberim yokmuş :)))
İyiymiş vallahi Allah gönlüne göre versin
Gezin bol bol

hosgeldin canim:KK54:benim isler bitti rapor vermeye useniyorum bi tek:KK53:
merhaba hamarat kızlar.:)
ben geldiiiiiiiim.

anneciğimi gördüm.çok fazla vakit geçiremesem de rahatladım biraz.
sabah 5 gibi evdeydim.
bir kaç saat uyudum,işteyim.

sizler nasılsınız?
hosgeldin canim:KK19:annen iyi mio_O

kiz betus sen de cok sey istiyon bea:KK53:hem yahusuhlu hem zengin nerden bulak simdi:KK53:oylelerini hemen kapiyolar zaten kalmamistir:KK70::KK70:

kiz seaz bacim sen calisiyomusun :KK57:ben seni ev hanimi biliyodum ya:eek:

bak bu iyi fikirmis onume gelene soylerim artikin:KK53:iyi bari biri gozune kestirir de zamani gelince alir goturur ben de rahat ederim yoksa basima kalacak bu diliyle diye korkuyorum:KK70::KK70:

canim bak alintiladigin mesaja hic dokunmadan su sondaki quote nin altindan yorumunu yaz:KK66:

hepimizinki insallah:KK19:

Evet canım çalışıyorum öğretmenim yarım gün öğlen evde oluyorum veee koşturma başlıyor hiç duramıyo insan evde ya.

Gunaydin herkeslere:KK68::KK68::KK68::KK68:ay dunku raporumu yazmaya usendiydim bu gune insallah:KK53:bu gun temizlik gunuuuuum:cool::cool::cool::cool:
ay ben dun camasirlari yatarken topamak istedim ipten sonra vaz gectim :KK53:usendim acikcasi:KK45:sabaha karsi bi uyandim gok gurluyo:eek::eek:abooo apar topar kostum balkona :rolleyes::rolleyes:neyse ki fazla islanmamisti:confused:cok kizdim ama kendime aksam neden toplayip uyumadim diye ille de eksin yasamam gerek:rolleyes::rolleyes:

Gunaydin herkeslere:KK68::KK68::KK68::KK68:ay dunku raporumu yazmaya usendiydim bu gune insallah:KK53:bu gun temizlik gunuuuuum:cool::cool::cool::cool:
ay ben dun camasirlari yatarken topamak istedim ipten sonra vaz gectim :KK53:usendim acikcasi:KK45:sabaha karsi bi uyandim gok gurluyo:eek::eek:abooo apar topar kostum balkona :rolleyes::rolleyes:neyse ki fazla islanmamisti:confused:cok kizdim ama kendime aksam neden toplayip uyumadim diye ille de eksin yasamam gerek:rolleyes::rolleyes:

iyi işte adrenalin olmuş :))

Günaydın beybiler,

Dün akşam eve gider gitmez kuşların kafeslerini temizledim
tülleri bir sirkeledim ki öhhöö öhhööööö yani
bütün kafes malzemerlini söktüm şaşkın şaşkın bakıyolar bana napıyo bu deli karı diye hepsini önce süngerle bir güzel çitiledim ardından sirkeli suda bir gece beklettim
kafes tabanlarını süngerle ovdum tabiki sirkeli sularla

sonra mutfağa geçtim
kavanozları toparladım
makinedeki bulaşıkları yerleştirdim
bir makine daha bulaşık yıkadım
erzak kavanozlarını silerkeeeen güüüümmmm toz şeker kavanozu elimden kaydııı bütün mutfak oldu toz şeker terlikler yapış yapış
mutfağı süpürdüm sildim
diğer erzak dolabını sildim, yerleştirdim
sebzeliği sildim
kabak tatlısı yaptım dibi tuttu :))

banyo duvarlarıyla birlikte yıkadım çamaşır suyu köpük artık Allah ne verdiyse
wc çamaşır suyuyla kırkladım

çamaşırları makinaya attım , terlikler dahil :) onlar yıkanırken uyumuşum...

sabah
nevresimleri yastık kılıflarını değiştirdim
yatağı topladım
koltuk örtülerini serdim
bir makine çamaşır astım
sonra kısa programda temizlik bezlerini yıkadım
sonra kafes tüllerini ayrıca yıkadım
kuşların kafes malzemelerini taktım
yemlerini sularını tazeledim
çiçekleri suladım
salonun masasını sildim
odaları havalandırdım
çıkarkende çöpleri attım.....

bu akşamda küçük odayı süpürüp silecem
toz alıcam vs. vs....
makinedeki bulaşıkları yerleştiricem

akşam ola hayr ola.....

az önce nasıl becermişse içeriye serçe girmiş her yerde kapalı :)) ben ki kuş severim bastım çığlığı :))) zannedersin kartal niye o kadar korktuysam :)) kapıyı açtım da buldu çıkışı çok şükür ....

Günaydın beybiler,

Dün akşam eve gider gitmez kuşların kafeslerini temizledim
tülleri bir sirkeledim ki öhhöö öhhööööö yani
bütün kafes malzemerlini söktüm şaşkın şaşkın bakıyolar bana napıyo bu deli karı diye hepsini önce süngerle bir güzel çitiledim ardından sirkeli suda bir gece beklettim
kafes tabanlarını süngerle ovdum tabiki sirkeli sularla

sonra mutfağa geçtim
kavanozları toparladım
makinedeki bulaşıkları yerleştirdim
bir makine daha bulaşık yıkadım
erzak kavanozlarını silerkeeeen güüüümmmm toz şeker kavanozu elimden kaydııı bütün mutfak oldu toz şeker terlikler yapış yapış
mutfağı süpürdüm sildim
diğer erzak dolabını sildim, yerleştirdim
sebzeliği sildim
kabak tatlısı yaptım dibi tuttu :))

banyo duvarlarıyla birlikte yıkadım çamaşır suyu köpük artık Allah ne verdiyse
wc çamaşır suyuyla kırkladım

çamaşırları makinaya attım , terlikler dahil :) onlar yıkanırken uyumuşum...

sabah
nevresimleri yastık kılıflarını değiştirdim
yatağı topladım
koltuk örtülerini serdim
bir makine çamaşır astım
sonra kısa programda temizlik bezlerini yıkadım
sonra kafes tüllerini ayrıca yıkadım
kuşların kafes malzemelerini taktım
yemlerini sularını tazeledim
çiçekleri suladım
salonun masasını sildim
odaları havalandırdım
çıkarkende çöpleri attım.....

bu akşamda küçük odayı süpürüp silecem
toz alıcam vs. vs....
makinedeki bulaşıkları yerleştiricem

akşam ola hayr ola.....
ay ayy ayyy neler okuyorum boyle:KK68::KK68:valla topigin onde gelen titiz hatunu olmaya hak kazandin:KK70:ilk defa aksama pek isin yok gibi betus:KK68:o seker kavanozu dusmeyeymis iyimis emme:KK53::KK53:

Back
X