En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ay ayy ayyy neler okuyorum boyle:KK68::KK68:valla topigin onde gelen titiz hatunu olmaya hak kazandin:KK70:ilk defa aksama pek isin yok gibi betus:KK68:o seker kavanozu dusmeyeymis iyimis emme:KK53::KK53:

yaşasın yaşasııın :)) küçük odayı küçümsemeyelim girince çıkış yolunu unutuyorum :)) gitti gittiiii toz şekerim de gitti....

o senden korkmus sen ondan:KK70:

aynen öyle oldu :))

Günaydın kızlar yine işbaşındasınız sizi okuyunca eve gidince şunu yapcam bunu yapcam diyorum ama eve gidince çocuklar üzerime saldırıyo herşey yarım kalıyo.gördüğünüz gibi bi msj yazıyorum cevabı gece okuyorum arada fırsat buldukça yapıyorum bişeyler.bugün programıma göre wc banyo temizliği ce toz alma var.belki oturma odasının perdelwrini yıkarım ve nevresimler değişecek çocuklar banyo yaptırılacak gibi gibi uzar gider

Günaydın kızlar yine işbaşındasınız sizi okuyunca eve gidince şunu yapcam bunu yapcam diyorum ama eve gidince çocuklar üzerime saldırıyo herşey yarım kalıyo.gördüğünüz gibi bi msj yazıyorum cevabı gece okuyorum arada fırsat buldukça yapıyorum bişeyler.bugün programıma göre wc banyo temizliği ce toz alma var.belki oturma odasının perdelwrini yıkarım ve nevresimler değişecek çocuklar banyo yaptırılacak gibi gibi uzar gider
gunaydin canim:KK68:ay cocuklari yikamak icin 1 gun ayirmak gerekiyo zaten:KK48:benim cadiyi yikadigim gun temizlik yapmiyorum:KK70:belim kopuyo cunku onu yikarken:KK53:

amaaan boşveeer temizlik bekler.... çocuğum olsa da temizlik yapamasam :KK61:

gunaydin canim:KK68:ay cocuklari yikamak icin 1 gun ayirmak gerekiyo zaten:KK48:benim cadiyi yikadigim gun temizlik yapmiyorum:KK70:belim kopuyo cunku onu yikarken:KK53:

Aynen canım çocukları yıkamak yoruyo gerçekten.hatta geçen gün oğlanı yıkarken kız ağladı içerden aceleyle önce soğuk suyu kspattım çukmak için çocuğu çıkarmak için baba annem bugün beni yaktı diyo oğlum Allahtan çok bişey olmadan yırttık.

Gunaydin herkeslere:KK68::KK68::KK68::KK68:ay dunku raporumu yazmaya usendiydim bu gune insallah:KK53:bu gun temizlik gunuuuuum:cool::cool::cool::cool:
ay ben dun camasirlari yatarken topamak istedim ipten sonra vaz gectim :KK53:usendim acikcasi:KK45:sabaha karsi bi uyandim gok gurluyo:eek::eek:abooo apar topar kostum balkona :rolleyes::rolleyes:neyse ki fazla islanmamisti:confused:cok kizdim ama kendime aksam neden toplayip uyumadim diye ille de eksin yasamam gerek:rolleyes::rolleyes:
günaydın canım.
ooo bugün keyifle raporunu okuyacağız.:KK76::KK76::KK76:
ben de bir kaç kez yataktan balkona ışınlanmışımdır gecenin karanlığında.:)
ama kurtarmışsın yağmurdan.:KK66:
Günaydın beybiler,

Dün akşam eve gider gitmez kuşların kafeslerini temizledim
tülleri bir sirkeledim ki öhhöö öhhööööö yani
bütün kafes malzemerlini söktüm şaşkın şaşkın bakıyolar bana napıyo bu deli karı diye hepsini önce süngerle bir güzel çitiledim ardından sirkeli suda bir gece beklettim
kafes tabanlarını süngerle ovdum tabiki sirkeli sularla

sonra mutfağa geçtim
kavanozları toparladım
makinedeki bulaşıkları yerleştirdim
bir makine daha bulaşık yıkadım
erzak kavanozlarını silerkeeeen güüüümmmm toz şeker kavanozu elimden kaydııı bütün mutfak oldu toz şeker terlikler yapış yapış
mutfağı süpürdüm sildim
diğer erzak dolabını sildim, yerleştirdim
sebzeliği sildim
kabak tatlısı yaptım dibi tuttu :))

banyo duvarlarıyla birlikte yıkadım çamaşır suyu köpük artık Allah ne verdiyse
wc çamaşır suyuyla kırkladım

çamaşırları makinaya attım , terlikler dahil :) onlar yıkanırken uyumuşum...

sabah
nevresimleri yastık kılıflarını değiştirdim
yatağı topladım
koltuk örtülerini serdim
bir makine çamaşır astım
sonra kısa programda temizlik bezlerini yıkadım
sonra kafes tüllerini ayrıca yıkadım
kuşların kafes malzemelerini taktım
yemlerini sularını tazeledim
çiçekleri suladım
salonun masasını sildim
odaları havalandırdım
çıkarkende çöpleri attım.....

bu akşamda küçük odayı süpürüp silecem
toz alıcam vs. vs....
makinedeki bulaşıkları yerleştiricem

akşam ola hayr ola.....
betül bu ne kadar hamaratlık böyle.
sabah sabah ağzım açık kaldı.:KK57::KK57::KK57:

kafes temizliğiyle alakalı her aşamayı yüreğim sıkılarak okudum.
takdir ve tebriklerimi sunuyorum sana.:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

o kadar yoğun iş arasında bir şey de kırılıp,dökülmezse olmaz.
ben de cam kırıklarını toplamaya mahkum olurum en gıcık zamanlarda.:63:
az önce nasıl becermişse içeriye serçe girmiş her yerde kapalı :)) ben ki kuş severim bastım çığlığı :))) zannedersin kartal niye o kadar korktuysam :)) kapıyı açtım da buldu çıkışı çok şükür ....
baktı sende bakım güzel.iltica etmiş yazık.:KK48:
amaaan boşveeer temizlik bekler.... çocuğum olsa da temizlik yapamasam :KK61:
sen temizliğin de,çocuğun da hakkından gelirsin yani.:KK19:

...
betül bu ne kadar hamaratlık böyle.
sabah sabah ağzım açık kaldı.:KK57::KK57::KK57:

kafes temizliğiyle alakalı her aşamayı yüreğim sıkılarak okudum.
takdir ve tebriklerimi sunuyorum sana.:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

o kadar yoğun iş arasında bir şey de kırılıp,dökülmezse olmaz.
ben de cam kırıklarını toplamaya mahkum olurum en gıcık zamanlarda.:63:

şımarabilirim dimiii :))

baktı sende bakım güzel.iltica etmiş yazık.:KK48:

bi ara onuda kafese atmayı düşünsemde o özgür kuş yaşayamazdı :)

sen temizliğin de,çocuğun da hakkından gelirsin yani.:KK19:

yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır :)))

Merhaba hanimlar,

Aklimda bir soru vardi, size sorayim. ben cok ilgiliyim ev ekonomisiyle. eskiden kiz enstituleri, olgunlasma enstituleri varmis, acaba gidenler var midir aramizda, internette bulamadigimiz bircok sey bildiklerini dusunuyorum. acaba bizlerle paylastiklari genel bir konu basligi var midir? ev ekonomisi diye aradim forumda, pek bir sey bulamadim. ben tam olarak o institulerde neler ogretilirmis onlari merak ediyorum. buradaki 2000 kusur sayfaya henuz goz atmadim, mutlaka bir suru tuyo ve bilgi paylasilmistir, okuyayim mi bulur muyum epey bilgi ev ekonomisine dair?

bir de deneyim deneyim diyordum ne zamandir, dun denedim. bulasik deterjanimin icine sirke koydum, bardaklar daha bir parlak gorunuyor sanki, uygulanan bir yontem midir bu? ellerim cok zarar gorur mu dersiniz?

simdiden tesekkurler cevaplariniz icin

Merhaba hanimlar,

Aklimda bir soru vardi, size sorayim. ben cok ilgiliyim ev ekonomisiyle. eskiden kiz enstituleri, olgunlasma enstituleri varmis, acaba gidenler var midir aramizda, internette bulamadigimiz bircok sey bildiklerini dusunuyorum. acaba bizlerle paylastiklari genel bir konu basligi var midir? ev ekonomisi diye aradim forumda, pek bir sey bulamadim. ben tam olarak o institulerde neler ogretilirmis onlari merak ediyorum. buradaki 2000 kusur sayfaya henuz goz atmadim, mutlaka bir suru tuyo ve bilgi paylasilmistir, okuyayim mi bulur muyum epey bilgi ev ekonomisine dair?

bir de deneyim deneyim diyordum ne zamandir, dun denedim. bulasik deterjanimin icine sirke koydum, bardaklar daha bir parlak gorunuyor sanki, uygulanan bir yontem midir bu? ellerim cok zarar gorur mu dersiniz?

kiz enstituleri, olgunlasma enstituleri o senin dediğin döneme biz yetişemedik :)) artı onlar zengin işi... kız lisesi desen teyzem bilir de enstitü sosyete işi :))

http://simdievhanimioldum.blogspot.com.tr/ bak bu güzel güzel anlatmış belki işini görür...

Merhaba hanimlar,

Günaydın canım enstitüye falan gitmedim ben ama ben de ilgiliyim ekonomi konusuyla eminim her türk kadını ilgilidir günümüz şartlarında.ekonomi finans borsa forumunda güzel şeyler var tasarrufla ilgili.biz de burda fikirlerimizi paylaşabiliriz bence.
sirke çok fazla koymafığın sürece zararı olmaz bence kimyasal değil sonuçta.herşeyi parlatıyo zaten ama servisçi bize makinalara koymayın böceklenmesine sebep oluyo demişti.çamaşır mak için

Günaydın canım enstitüye falan gitmedim ben ama ben de ilgiliyim ekonomi konusuyla eminim her türk kadını ilgilidir günümüz şartlarında.ekonomi finans borsa forumunda güzel şeyler var tasarrufla ilgili.biz de burda fikirlerimizi paylaşabiliriz bence.
sirke çok fazla koymafığın sürece zararı olmaz bence kimyasal değil sonuçta.herşeyi parlatıyo zaten ama servisçi bize makinalara koymayın böceklenmesine sebep oluyo demişti.çamaşır mak için
neeeee!! havlularimi sirkeli suda bekletecektim makinada, tuh boceklenme mi yapiyormus? soylediginiz iyi oldu, cok huylanirim bocekten.

şımarabilirim dimiii :))
bi ara onuda kafese atmayı düşünsemde o özgür kuş yaşayamazdı :)
yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır :)))
tabi şımarabilirsin,hakkın yani.:)

ben hala yorgunum.
dün akşam eve gidince sadece çamaşır attım makineye.
çocuklarla yemek yedik.
yattım,sabah zor kalktım.
çok uykum var.ama işteyim.:KK61:

gitmeden ne güzel temizlemiştim evi.

kendimi iyi hissettiğimde yaparım artık.

Back
X