En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ay ne guzel gelenek goreneklere uymushsun demek bu gunkiz betus bu gun yoklugunacaip belli oluyodu
kafayi temizlikle bozdum ben
en zoru da corba olmustur he
evde evi dağatacak biri bile yok ne acıklı :))
kizam bizde var da noluyo bak deliriyoruzne guzel iste temiz temiz oturuyosun
Çok güzel görünüyor cnm ellerine sağlık

Maalesef bütün yazlıklar, hepsi buruş buruş çıktı hurçlardan
vakkumlu hurc mu canim

Iste sut dilimlerim kizceler super oldu
Eki Görüntüle 1529255

woooaaawww perfect.....

yarın bende mi yapsam ne kıskançmıyım neyim :))

muccccccckkkss :))) çorba zordu tabe knorun işkembe çorbası güzelmiş koca tencereyi hüpletcem sandım bir ara :))

kızcelerrr...

bakın ne yaptımmm..

balkonuma asmak için yaptımmmmm :))

Eki Görüntüle 1529355

ellerine sağlık beybiiii..... ayyy pek severim hobi ama ben malzemeleri toplayıp bir araya getiremeyenlerdenim :))) bunu da kopya çekiim bari keçemde var nasılsa :)) böyle yaratıcı kopyalar verin ban evimi süsliyeyim ruh katayım :)

yap tabe betus cok kolay
demin whatsapa koydum hemen arkadas istedididim kocani yolla gelsin vereyimbirazdan gelicek o da

Geldim geldim ben bugün ne iş ettim bunlar benim için çerez koca evi çekip çeviriyorum burada tatil ediyorum ablam sağolsun
1 sele çamaşır katladım
Evi topladım
Bulaşık yıkadım 4_5 kere aralarla
Lavobayı ovdum banyoyu sildim
Başkada heeeç birden yapmadım ne güzel dimi keşke hep böyle olsa ama eve gidince şaşmayan bir monoton beni bekliyor
Temizlik+spor+ders hep aynı heep

kiz orda bari calisma

dün işen çıktıktan sonra halıları süpürdüm silkeledim.
yerleri süpürdüm sildim tabi bu arada koltukların ve yatağın yerlerini değiştirdim
tozları aldım. perdeyi attım makineye oturma odasının.astım sonra prıl pırıl
mutfak felan allahtan temizdi bulaşık filan yoktu
bornozları attım makineye
lavabolar ovuldu.
benimde pilim bitti tabi uyuya kalmışım.
uyuduğum tahminen 4,5 5 gibiydi kalkığımda saat 8 olmuş
yemek yedim tabisi mutfak toplandı.bornozları astım.
sonra tabiki ütü başımın belası ütü onu yaptım.
ve çay yaptım keyfime baktımmm...
ve bugünde gezeceğimmmm

[QUhuyunu hiStorMAnqeL-, post: 40997903, member: 627602"]aynen cnm bak bende dunun yorgunluğu var hala kendime gelemedimmm[/QUOTE]
Şu huyumu hiç sevmiyorum ben eve gider gitmez yol yorgunluğu demeden işlere girişiyorum annem hiç temiz değil o yüzden rahat oturamıyorum geldiğim gibi mutfak ,bulaşıklar,banyoları yıkayıp valizimi boşaltıyorum değişmeyen bi klasiktir bu keşke biraz temiz annem olsaydı keşke

[QUhuyunu hiStorMAnqeL-, post: 40997903, member: 627602"]aynen cnm bak bende dunun yorgunluğu var hala kendime gelemedimmm
Şu huyumu hiç sevmiyorum ben eve gider gitmez yol yorgunluğu demeden işlere girişiyorum annem hiç temiz değil o yüzden rahat oturamıyorum geldiğim gibi mutfak ,bulaşıklar,banyoları yıkayıp valizimi boşaltıyorum değişmeyen bi klasiktir bu keşke biraz temiz annem olsaydı keşke[/QUOTE]
e canım sanki sende biraz abartıosun tamam bızde bekarken yaptık ama bu kadar yapmadık simdi yapıcan yapıcan evlenince hiç yapmaya enerjin kalmayacak

e canım sanki sende biraz abartıosun tamam bızde bekarken yaptık ama bu kadar yapmadık simdi yapıcan yapıcan evlenince hiç yapmaya enerjin kalmayacak [/QUOTE]
Kız gerçekten abartmıyorum zengin kocayla evleneyimde hizmetçi tutarık hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…