- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #22.801
kızlar kayinvalidecim im seaside fasulyeli geldiği ..miktarı fazla olunca ki biz de iki kişi olunca hemen kavurun buzdolabında atayım dedim..
Öyle uzun soluklu kullanmak için değil. ..
İş çıkışı hemencecik hazır yemeği olsun diye Eki Görüntüle 1529030
iyi dusunmushsun canim buyuk kolaylik
iyi dusunmushsun canim buyuk kolaylik
wuuuuuuu superEki Görüntüle 1529044 Eki Görüntüle 1529044 Eki Görüntüle 1529046 Eki Görüntüle 1529049
Kızlar bugün caliskanligimmm Tuttu....
meyveli puding yaptım ☺
iyi bari canim yarin guzel guzel temizlersinilk once cocuklari bir yerlere gondermekle basla bence canimsoyle cocuklari emanet ede bileceyin kimse yok mu
Yok canım canım maalesef ama akşama annem gelicek rahatım bundan sonra. Sabahtan beri sadece makineye bulaşık koydum çalıştırdım, yatakları topladım çocukların dağıttığı oyuncakları topladım. Şimdi kahve molası
Bi yemek yapsam yeter
iyi bari canim yarin guzel guzel temizlersin
bu gun camasiri falan hall et onlar ciksin aradan
Utuyu cocuklar yatinca tv karşısında yap benceÇamaşırı hallettim çok şükür ama dağ gibi ütü var. Balkonları yıkayayım en iyisi
Utuyu cocuklar yatinca tv karşısında yap bence
kızlar merhabaaaaa bu sayfayı bulunca evdeki işler aklıma geldi fenalaşıodum sizin yüzünüze
butun yazliklar miBencede iyi fikir, hep yatak odasında yapıyorum oda küçük zaten, 2 gömlek ütüleyince sıkılıyorum. Şimdide bütün yazlıklar ütülenecek. Offff of
ay ne guzel ya yeni yeni arkidisler geliyo bu gun topigeMerhaba canlar ben bekarım ve 15 gündür ablamda kalıyorum tatil için geldim 1 hafta sonra evime gidicem veeee evde yemek,temizlik herşey bana ait gidince koca bir temizlik beni bekliyor ev batmıştır yüzde yüz düşüncesi bile ürkütüyooooor
Ay Allah korusun az kalsin gencecik cana kiyacaktik desene
yaa haftanın 6günü çalışıyorum bugün işten 20:00de çıkıcam eve gidicem annemde mevlüd var yarın hazırlık yapıcam çamaşır bulaşık gömlekler ve helede kumaş pantolon çıldırtıyo beni ütülenicekler ev süpür yemek yap off off hemen pazartesi oluyor ne olacak benim bu halim ya
Evet cnm ailemle kalıyorum açık lisede okuyorumAy Allah korusun az kalsin gencecik cana kiyacaktik desene
butun yazliklar mi
ay ne guzel ya yeni yeni arkidisler geliyo bu gun topigeailenle mi oturuyosun canim
ohhhhben de gunluk raporumu vereyim hemen
kizimi anneme verdim parka gotursun diye simdi tatli yapiciim
- yatak odasini topladim
- yatagi topladim
- kizimin yatagini topladim'
- cisli nevresimi hemen makineye attim
- salonu topladim
- orta sehpayi ve masayi sildim
- yastiklari kabarttim
- mutfagi topladim
- makineyi doldurdum digerlerini elimde yikadim
- ocagi tezgahi masa sandalyeleri sildim
- parmak izlerini sildim
- mikrodalgayi sidim
- wc lavabo kuveti ovdum
- yerini sidim
- paspasi silkeleyip serdim
- supurge actim
- dun salonun halisina 1 kupa nescafe boca etmistim o yuzden bulasik deterjanli su ile haliyi sildim
- supurge actim
- yemek yaptim
- 2 makine camasir katadim
mevlutden biraz erken cikip aksam utuyu yapsan iyi olurmus aslinda canimyaa haftanın 6günü çalışıyorum bugün işten 20:00de çıkıcam eve gidicem annemde mevlüd var yarın hazırlık yapıcam çamaşır bulaşık gömlekler ve helede kumaş pantolon çıldırtıyo beni ütülenicekler ev süpür yemek yap off off hemen pazartesi oluyor ne olacak benim bu halim ya
evin tum isini uzerine alman buyuk cesaret valla canim helal olsunEvet cnm ailemle kalıyorum açık lisede okuyorum
Tisikür canımmmevlutden biraz erken cikip aksam utuyu yapsan iyi olurmus aslinda canimyarin halin kalmaz ki tum bunlari yaparsan
evin tum isini uzerine alman buyuk cesaret valla canim helal olsun
mevlutden biraz erken cikip aksam utuyu yapsan iyi olurmus aslinda canimyarin halin kalmaz ki tum bunlari yaparsan
zaten sonra kolum bile kalkmıyo kocamda söylenip duruyo yapma iş otur diye adamada yazık banada valla yaw
Ohh ohh eline sağlık maşallahben de gunluk raporumu vereyim hemen
kizimi anneme verdim parka gotursun diye simdi tatli yapiciim
- yatak odasini topladim
- yatagi topladim
- kizimin yatagini topladim'
- cisli nevresimi hemen makineye attim
- salonu topladim
- orta sehpayi ve masayi sildim
- yastiklari kabarttim
- mutfagi topladim
- makineyi doldurdum digerlerini elimde yikadim
- ocagi tezgahi masa sandalyeleri sildim
- parmak izlerini sildim
- mikrodalgayi sidim
- wc lavabo kuveti ovdum
- yerini sidim
- paspasi silkeleyip serdim
- supurge actim
- dun salonun halisina 1 kupa nescafe boca etmistim o yuzden bulasik deterjanli su ile haliyi sildim
- supurge actim
- yemek yaptim
- 2 makine camasir katadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?