- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #22.861
Kız gerçekten abartmıyorum zengin kocayla evleneyimde hizmetçi tutarık hahahae canım sanki sende biraz abartıosun tamam bızde bekarken yaptık ama bu kadar yapmadık simdi yapıcan yapıcan evlenince hiç yapmaya enerjin kalmayacak
Eline sağlık canım temiz olunca insan huzur buluyo.ben de balkon yıkıycam çamaşır attım asıcam mutfağı topladım kızımı banyo yaptırcam evi silcem lavabo wc ovucam offf hep aynı işler sil baştandün işen çıktıktan sonra halıları süpürdüm silkeledim.
yerleri süpürdüm sildim tabi bu arada koltukların ve yatağın yerlerini değiştirdim
tozları aldım. perdeyi attım makineye oturma odasının.astım sonra prıl pırıl
mutfak felan allahtan temizdi bulaşık filan yoktu
bornozları attım makineye
lavabolar ovuldu.
benimde pilim bitti tabi uyuya kalmışım.
uyuduğum tahminen 4,5 5 gibiydi kalkığımda saat 8 olmuş
yemek yedim tabisi mutfak toplandı.bornozları astım.
sonra tabiki ütü başımın belası ütü onu yaptım.
ve çay yaptım keyfime baktımmm...
ve bugünde gezeceğimmmm
Hoşgeldin canım merakla bekliyoruz raporlarınıÇok yoruluyorum ya asıl siz 5 gün sonra görün ev işi nasıl yapılıyo sil,süpür,toz al,yıka,katla,as,topla,ütüle,ov,fırçala,bulaşık,yemek ooooof ooofff
Şu huyumu hiç sevmiyorum ben eve gider gitmez yol yorgunluğu demeden işlere girişiyorum annem hiç temiz değil o yüzden rahat oturamıyorum geldiğim gibi mutfak ,bulaşıklar,banyoları yıkayıp valizimi boşaltıyorum değişmeyen bi klasiktir bu keşke biraz temiz annem olsaydı keşke[/QUOTE][QUhuyunu hiStorMAnqeL-, post: 40997903, member: 627602"]aynen cnm bak bende dunun yorgunluğu var hala kendime gelemedimmm
Günaydın canıımmm bende bazen reklam sayfaları çıkıyoGunaydinlaaar
ya kizlar benim laptoptan mi yoksa her keste boyle mi,bi yere tiklayinca baska-baska sayfalar aciyo
ellerine saglik canimdün işen çıktıktan sonra halıları süpürdüm silkeledim.
yerleri süpürdüm sildim tabi bu arada koltukların ve yatağın yerlerini değiştirdim
tozları aldım. perdeyi attım makineye oturma odasının.astım sonra prıl pırıl
mutfak felan allahtan temizdi bulaşık filan yoktu
bornozları attım makineye
lavabolar ovuldu.
benimde pilim bitti tabi uyuya kalmışım.
uyuduğum tahminen 4,5 5 gibiydi kalkığımda saat 8 olmuş
yemek yedim tabisi mutfak toplandı.bornozları astım.
sonra tabiki ütü başımın belası ütü onu yaptım.
ve çay yaptım keyfime baktımmm...
ve bugünde gezeceğimmmm
sen kime cektin kiz o zamanŞu huyumu hiç sevmiyorum ben eve gider gitmez yol yorgunluğu demeden işlere girişiyorum annem hiç temiz değil o yüzden rahat oturamıyorum geldiğim gibi mutfak ,bulaşıklar,banyoları yıkayıp valizimi boşaltıyorum değişmeyen bi klasiktir bu keşke biraz temiz annem olsaydı keşke
nedir benim topigin zengin koca merakiKız gerçekten abartmıyorum zengin kocayla evleneyimde hizmetçi tutarık hahaha
enee seaz bacim hosgeldinEline sağlık canım temiz olunca insan huzur buluyo.ben de balkon yıkıycam çamaşır attım asıcam mutfağı topladım kızımı banyo yaptırcam evi silcem lavabo wc ovucam offf hep aynı işler sil baştan
Annen dört gözle bekliyodur seni:)))[/QUOTE]Şu huyumu hiç sevmiyorum ben eve gider gitmez yol yorgunluğu demeden işlere girişiyorum annem hiç temiz değil o yüzden rahat oturamıyorum geldiğim gibi mutfak ,bulaşıklar,banyoları yıkayıp valizimi boşaltıyorum değişmeyen bi klasiktir bu keşke biraz temiz annem olsaydı keşke
Kolay gelsin canim valla allahtan yaptımiiçim rahat şuan az önce camlara giristim sildim hepsini bulaşıkmakinesini cçalıştırdım birazdan onu yerlestiririm valla gezme iptalllEline sağlık canım temiz olunca insan huzur buluyo.ben de balkon yıkıycam çamaşır attım asıcam mutfağı topladım kızımı banyo yaptırcam evi silcem lavabo wc ovucam offf hep aynı işler sil baştan
ellerine saglik canimbi de temizlik yapmiyorum diyosun kiz bu zorunlu olan napim mecburrrr
sen kime cektin kiz o zaman
nedir benim topigin zengin koca meraki
kiz betus sana kanka gelmis
enee seaz bacim hosgeldin
ay ne guzel gelenek goreneklere uymushsun demek bu gunkiz betus bu gun yoklugunacaip belli oluyodu
kafayi temizlikle bozdum ben
en zoru da corba olmustur he
kizam bizde var da noluyo bak deliriyoruzne guzel iste temiz temiz oturuyosun
vakkumlu hurc mu canim
Azerinnn ellerine sağlık çok güzel görünüyor eminim benim çocuklarda bayılır buna
oh ohh bi gaza geldin simdi de durduramiyoruz yarin ise gidemiceksinKız napim bu zorunlu olan bahar temizliğini yarim yamalak yaptım ama sonuçta yaptım daha demin camları sildim bulaşık makinesi çalıştırıldı onu dizicem simdi yerlerine
Güçvverimde balkonundayikayayimmmm
himm ben vakkumlu hurcu biliyodum ama normal hurcun bu kadar kirisik cikarmasi garipVakumlu değil normal kumaş hurç canım. Bu arada benim iş güç olduğu gibi duruyor. Dün gece anca 3 gömlek ütüledim. Sabah kahvaltıya gittik yeni geldik dolaştık biraz. Bugün balkonları yıkarım. Çamaşır var balkonda onları toplarım. Nevresimleri makineye atar yeni nevresim takarım bide yemek yaparım.
tesekkur ederimAzerinnn ellerine sağlık çok güzel görünüyor eminim benim çocuklarda bayılır buna
onu bilerekten eklemedimSeçeneklerde " hepsi " şıkkı yok. :)
oh ohh bi gaza geldin simdi de durduramiyoruz yarin ise gidemiceksin
himm ben vakkumlu hurcu biliyodum ama normal hurcun bu kadar kirisik cikarmasi garip
tesekkur ederimevet gayet guzeldi toplam yarim saat falan suruyo cabucak ve lezzetli
onu bilerekten eklemedimyoksa her kes onu secerdi ayriyetten bu msji yazan 50ci kisisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?