En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Eline sağlık canım temiz olunca insan huzur buluyo.ben de balkon yıkıycam çamaşır attım asıcam mutfağı topladım kızımı banyo yaptırcam evi silcem lavabo wc ovucam offf hep aynı işler sil baştan

[QUhuyunu hiStorMAnqeL-, post: 40997903, member: 627602"]aynen cnm bak bende dunun yorgunluğu var hala kendime gelemedimmm
Şu huyumu hiç sevmiyorum ben eve gider gitmez yol yorgunluğu demeden işlere girişiyorum annem hiç temiz değil o yüzden rahat oturamıyorum geldiğim gibi mutfak ,bulaşıklar,banyoları yıkayıp valizimi boşaltıyorum değişmeyen bi klasiktir bu keşke biraz temiz annem olsaydı keşke[/QUOTE]
Annen dört gözle bekliyodur seni:)))

ellerine saglik canimbi de temizlik yapmiyorum diyosun
sen kime cektin kiz o zaman
Kız gerçekten abartmıyorum zengin kocayla evleneyimde hizmetçi tutarık hahaha
nedir benim topigin zengin koca merakikiz betus sana kanka gelmis
enee seaz bacim hosgeldin

Annen dört gözle bekliyodur seni:)))[/QUOTE]
Hiç güleceğim yoktu allahta seni güldürsün

Anlama ="azerinnn, post: 40998953, member: 344172"]ellerine saglik canimbi de temizlik yapmiyorum diyosun

sen kime cektin kiz o zaman

nedir benim topigin zengin koca merakikiz betus sana kanka gelmis

enee seaz bacim hosgeldin[/QUOTE]
Ablama benim ablam çok temiz ve harttır tabi onun kadar olamam ama

Kolay gelsin canim valla allahtan yaptımiiçim rahat şuan az önce camlara giristim sildim hepsini bulaşıkmakinesini cçalıştırdım birazdan onu yerlestiririm valla gezme iptalll

Vakumlu değil normal kumaş hurç canım. Bu arada benim iş güç olduğu gibi duruyor. Dün gece anca 3 gömlek ütüledim. Sabah kahvaltıya gittik yeni geldik dolaştık biraz. Bugün balkonları yıkarım. Çamaşır var balkonda onları toplarım. Nevresimleri makineye atar yeni nevresim takarım bide yemek yaparım.

Kız napim bu zorunlu olan bahar temizliğini yarim yamalak yaptım ama sonuçta yaptım daha demin camları sildim bulaşık makinesi çalıştırıldı onu dizicem simdi yerlerine
Güçvverimde balkonundayikayayimmmm
oh ohh bi gaza geldin simdi de durduramiyoruz yarin ise gidemiceksin
himm ben vakkumlu hurcu biliyodum ama normal hurcun bu kadar kirisik cikarmasi garip
Azerinnn ellerine sağlık çok güzel görünüyor eminim benim çocuklarda bayılır buna
tesekkur ederimevet gayet guzeldi toplam yarim saat falan suruyo cabucak ve lezzetli
Seçeneklerde " hepsi " şıkkı yok. :)
onu bilerekten eklemedimyoksa her kes onu secerdiayriyetten bu msji yazan 50ci kisisin

Canım ben biraz fazla tıkış tıkış yaptım sığsın diye ondan buruştu. Bu arada afiyet olsun en kısa zamanda bende deniyecem

[QUOTE="azerinnn, posDediklerimi b, memberyürüyüşe çıktım hh bi gaza geldin simdi de durduramiyoruz yarin ise gidemiceksin

himm ben vakkumlu hurcu biliyodum ama normal hurcun bu kadar kirisik cikarmasi garip

tesekkur ederimevet gayet guzeldi toplam yarim saat falan suruyo cabucak ve lezzetli

onu bilerekten eklemedimyoksa her kes onu secerdiayriyetten bu msji yazan 50ci kisisin[/QUOTE]
Valla inanmazsin ama dediklerimi bitirdim yuruyuse ciktim kendimi kaynanamlarda buldum ahaahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…