- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #22.941
Nasilsiniz KK nin miss hanimlari
Betül azerin araser. Abla görmeyince özlüyorum burayı bende haftaya tatile giriyorum 3 hafta dinlenicem sonra yaz dönemi inşallah
Şimdilik üstün körü yapıyorum işlerimi tatile girince arada bayram temizliğini de yapıcam
evi görseniz uçuyor birazdan ütü yapıcam
Yarın tatil malum kayseriye gidiyoruz
Gezicem azcık, bağa gidip sitil ekicezkızımdakuzenleriyle oynar iyi doping olup gelicez inş.
Bugün yaptiklarim
Bulsiklar yikandi
Alisverise gidildi
Askidan çamaşırlar toplandı
Ütü yapilacak
Artik diğer temizlik süpürmefalan kaldı
Çok titiz temiz biriyim ama nefret ediyorum mutfaktaki bulaşıkları makineye yerleştir yıkansın geri al,sofra kur kaldır hep aynı şeyleraslında konu bulaşıkda değil hergün aynı şeyler
Valla bence 3+1 tek kat en iyisi derim bende Dublexde oturuyorum ama cok zor temizlik olayı ve ısınma problemi......
Bugun yaptıgım iş iteke kaka
cocukların yorganlarını yıkadım
Yatak koruyucularını yıkadım
Temiz nevresimlerini serdim
Yorganlarını vakumlu torbaya koydum
Hurcunu yıkadım
Etrafı biraz topladım
Çamasır katladım
Bulaşık makinesini boşaltıp yerleştirdim
Yemek yaptım oka.....
hosgeldin canimNasıl görmemişim ben bu topiği
günaydın canımmm kız bi otur ya senin yüzünden biz de oturamıyoruzzzNasıl görmemişim ben bu topiği
hoşgeldiin topik baya hareketlendi herkes bahar temizliğinde:)))Nasıl görmemişim ben bu topiği
Bugün yan gelip yatma günü deeeermişiiim boool boool ders çalışma günüGunaydinlarbu gun yine temizlik gunu tutmayin beniiiiiiiiiiiiiii
Ooooo bizim bilgece gelmiş hoşgelmiş sefa getirmiş hic sorma ömür bitiyor iş bitmiyorSelam ev isleriyle bbitmiyor te olan hanimlar, nasilsinizzz???
Benim de hep dertte ahh hic sormayin..
Ooooo bizim bilgece gelmiş hoşgelmiş sefa getirmiş hic sorma ömür bitiyor iş bitmiyor
Önce biraz dinlen bence sonra zaten bu kadar işin olduğu için dayanamaz kalkar yaparsınBildinlenme benpost: 41025363 .!.:Ne guzel karsilandim yav. Ben bu karsilamayla butun evi bal dok yala yaparim simdi valla
sagol canim benim hos buldum. 3 gundur misafirim vardi. Kucuk cocuk vardi. Ev berbat ben yorgun. Ütü var. Ne yapsamm???
Önce biraz dinlen bence sonra zaten bu kadar işin olduğu için dayanamaz kalkar yaparsın
Çok severim ama canım istemeyince de elimi sürmem:)hosgeldin canimtemizligi seviyo musun yoksa basin dertte mi
Bende çocuklardan bi fırsat bulsam halılardan başlıcam da yok anacımhoşgeldiin topik baya hareketlendi herkes bahar temizliğinde:)))
ay ne guzel ya ben de gelecek ay giderim herhalde esimin ailesinin yanina
Nasilsiniz KK nin miss hanimlari
Betül azerin araser. Abla görmeyince özlüyorum burayı bende haftaya tatile giriyorum 3 hafta dinlenicem sonra yaz dönemi inşallah
Şimdilik üstün körü yapıyorum işlerimi tatile girince arada bayram temizliğini de yapıcam
evi görseniz uçuyor birazdan ütü yapıcam
Yarın tatil malum kayseriye gidiyoruz
Gezicem azcık, bağa gidip sitil ekicezkızımdakuzenleriyle oynar iyi doping olup gelicez inş.
Bugün yaptiklarim
Bulsiklar yikandi
Alisverise gidildi
Askidan çamaşırlar toplandı
Ütü yapilacak
Artik diğer temizlik süpürmefalan kaldı
al benden de o kadar o makineyi bosaltmak sinir ediyo beniÇok titiz temiz biriyim ama nefret ediyorum mutfaktaki bulaşıkları makineye yerleştir yıkansın geri al,sofra kur kaldır hep aynı şeyleraslında konu bulaşıkda değil hergün aynı şeyler
gecmis olsun betusgünaydın beybiler;
ben dün hiç bir şey yapmadım.... bir bel ağrısı bir halsizlik. az kitap okudum döne döne yattım çöpleri çıkardım sadece....
sabahta;
bulaşık mak boşalttım
tezgahı sildim
yatağımı topladım
bir iki tabak vardı onları makineye yerleştirdim
buz dolabını koyulacak bir iki şey vardı onları yerleştirdim
birazdan işe gidiciğim ne acıklı....işsizlikte zooor işlilikte zor...offf nerelere gideeem... şu an sadece yatıp uyumak istiyorum(
ellerine saglik canimSlm bayanlar Bugün 19 mayis dolayısıyla evdeyim. Sabah geç kalktim evi topladim kahvaltı yaptim yemek koydum ocaga birkaç parça bulaşık yikadim battaniye attım makineye yıkanıyor bende çay keyfi yapıyorum
ben tum evi temizlerim ya onun yerineBugün yan gelip yatma günü deeeermişiiim boool boool ders çalışma günü
ooo kimler gelmis kimlerSelam ev isleriyle basi dertte olan hanimlar, nasilsinizzz???
Benim de hep dertte ahh hic sormayin..
bi sey yapa bildin mi bariNe guzel karsilandim yav. Ben bu karsilamayla butun evi bal dok yala yaparim simdi valla
sagol canim benim hos buldum. 3 gundur misafirim vardi. Kucuk cocuk vardi. Ev berbat ben yorgun. Ütü var. Ne yapsamm???
hosgeldin o zaman canimÇok severim ama canım istemeyince de elimi sürmem:)
himm yumusatici olarak ne kullaniyosun canimHemen bişey sorayım. Çamaşırlarını yumuşatıcı mutlaka kullanırım hatta konsantre bile alıyorum ama kokudan eser yok. Neden Sizce. Başkalarının çamaşırları mis gibi geliyor burnuma sanki parfüm sıkmışlar.
ay ne guzel ya ben de gelecek ay giderim herhalde esimin ailesinin yanina
koy yeri gibi yer var mi yatabi yasamak icin demiyorum
al benden de o kadar o makineyi bosaltmak sinir ediyo beni
gecmis olsun betusgozum sut dilimi aradi emme
ellerine saglik canim
ben tum evi temizlerim ya onun yerine
ooo kimler gelmis kimlerhosgeldin canim di bakam calisiyo musun
bi sey yapa bildin mi bari
hosgeldin o zaman canim
himm yumusatici olarak ne kullaniyosun canim
bi de biraz garip olacak ama camasirlari dusuk isida yikiyor ola bilirmisinhani mesela soguk suyla yumurtali tabagi yikarsin koku gider ya o mantikla sey ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?