En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

oooohhh 3 hafta ne temizlik yaparsın beee :))) trambolin zayıflatırsa söyle bende alayım :)) küçük odam da bir o eksik...

Çok titiz temiz biriyim ama nefret ediyorum mutfaktaki bulaşıkları makineye yerleştir yıkansın geri al,sofra kur kaldır hep aynı şeyler aslında konu bulaşıkda değil hergün aynı şeyler

yaaa öyle deme yaaa bulaşık makinası olmadan evvel neler çekiyormuşum ben yaaa...

Valla bence 3+1 tek kat en iyisi derim bende Dublexde oturuyorum ama cok zor temizlik olayı ve ısınma problemi......

kendimi dublexte düşünemiyorum boy boy küçük odalarım olur herhalde :)))

aferim bak mis gibi olmuş.... ooohhh bebeler temiz nevresimlerden mışıl mışıl uyumuşlardır :)

günaydın beybiler;

ben dün hiç bir şey yapmadım.... bir bel ağrısı bir halsizlik. az kitap okudum döne döne yattım çöpleri çıkardım sadece....

sabahta;

bulaşık mak boşalttım
tezgahı sildim
yatağımı topladım
bir iki tabak vardı onları makineye yerleştirdim
buz dolabını koyulacak bir iki şey vardı onları yerleştirdim

birazdan işe gidiciğim ne acıklı....işsizlikte zooor işlilikte zor...offf nerelere gideeem... şu an sadece yatıp uyumak istiyorum (

Ooooo bizim bilgece gelmiş hoşgelmiş sefa getirmiş hic sorma ömür bitiyor iş bitmiyor

Ne guzel karsilandim yav. Ben bu karsilamayla butun evi bal dok yala yaparim simdi valla
sagol canim benim hos buldum. 3 gundur misafirim vardi. Kucuk cocuk vardi. Ev berbat ben yorgun. Ütü var. Ne yapsamm???

Bildinlenme benpost: 41025363 .!.:
Ne guzel karsilandim yav. Ben bu karsilamayla butun evi bal dok yala yaparim simdi valla
sagol canim benim hos buldum. 3 gundur misafirim vardi. Kucuk cocuk vardi. Ev berbat ben yorgun. Ütü var. Ne yapsamm???
Önce biraz dinlen bence sonra zaten bu kadar işin olduğu için dayanamaz kalkar yaparsın

Hemen bişey sorayım. Çamaşırlarını yumuşatıcı mutlaka kullanırım hatta konsantre bile alıyorum ama kokudan eser yok. Neden Sizce. Başkalarının çamaşırları mis gibi geliyor burnuma sanki parfüm sıkmışlar.

ay ne guzel ya ben de gelecek ay giderim herhalde esimin ailesinin yanina
koy yeri gibi yer var mi ya tabi yasamak icin demiyorum
Çok titiz temiz biriyim ama nefret ediyorum mutfaktaki bulaşıkları makineye yerleştir yıkansın geri al,sofra kur kaldır hep aynı şeyler aslında konu bulaşıkda değil hergün aynı şeyler
al benden de o kadar o makineyi bosaltmak sinir ediyo beni
gecmis olsun betusgozum sut dilimi aradi emme
Slm bayanlar Bugün 19 mayis dolayısıyla evdeyim. Sabah geç kalktim evi topladim kahvaltı yaptim yemek koydum ocaga birkaç parça bulaşık yikadim battaniye attım makineye yıkanıyor bende çay keyfi yapıyorum
ellerine saglik canim
Bugün yan gelip yatma günü deeeermişiiim boool boool ders çalışma günü
ben tum evi temizlerim ya onun yerine
Selam ev isleriyle basi dertte olan hanimlar, nasilsinizzz???
Benim de hep dertte ahh hic sormayin..
ooo kimler gelmis kimlerhosgeldin canimdi bakam calisiyo musun
bi sey yapa bildin mi bari
Çok severim ama canım istemeyince de elimi sürmem:)
hosgeldin o zaman canim
himm yumusatici olarak ne kullaniyosun canim
bi de biraz garip olacak ama camasirlari dusuk isida yikiyor ola bilirmisinhani mesela soguk suyla yumurtali tabagi yikarsin koku gider ya o mantikla sey ettim

Hos buldim efendim tesekkur ederim. Yok ya pek bir sey yapamadim
Yok calismiyorum ev hanimiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…