En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Yalnız ben ilçeden şehre gittim
Valla benim kaldigim ilce hiiiççç yasanilacak bir yer dgil gezilmeye bile gelinmezburaya kocaa adana yolu üxerindeolup gelismehen tek yer burasi ne sinir bozucu köy desem köy değil adı ilçe
Niyse başınızı şisirdim

Amaa bir stres attimbagdaa anaâmmm
Sitil ektiim
Koca bir balkon yikadiiiimm
Acikhavda yemekyediimm
Salincakta sallandimm
Kizimda bana hic bulasmadi

Yarim saat önceggediksimdi uyku vaktii

Maşallah BirTutamMutluluk20 döktürmüşsün yine temizliği.....
@Bilgece hoş geldin canım aramıza

Benimde bugun ki raporum
Sabah geç kalktık kahvaltı hazırladım
Çocukların nevresimlerini makineye attım
Kahvaltı bulaşığını topladım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Ocağın tellerini falan da attım makineye
Ocağı, aspratörü sildim
Tezgahı sildim
Kendi çarşaflarımı çıkarttım yenilerini serdim
Terası yıkadım (cok batmıştı çamasırsuyu, bulaşık deterjanı döküp köpürttüm)
Üst kattaki banyoyu sildim, merdivenleri sildim
1 kilo yufkadan sigara böreği sardım
2 makine çamasır, 2 takımda nevresim ütüledim

Günaydın herkeseee hamarat hanımlar
canım sen nevresimleri de mi ütülüyorsun?
ben de istiyorum daha güzel görünüyo ama ona sıra gelmiyo ancak kıyafetleri ütüleyebiliyorum.
diğer kızlar da mı ütülüyor acaba...meraklı hissediyor:)))

Hos buldum tesekkir ederim. Bu arada masallah ben tum bunlari yapsaydim yemek yapacak halim kalmazdi

sorun degil ya
Ya azerin eltimin kzii beyaz halima dun aksam kahve döktü. Neyle sildiysem cikmaDi. Yikamaya gonderecegim sence cikar mi??
canim ben daha 2-3 gun once gece yatmaya giderken komidinin uzerindeki kahveyi alayim dedim 1 kupa kahveyi haiya boca ettimuykum gediginde pek ugrasamadim sadece kavenin isakligini aldim bezlesabah kakltim az biraz isattim benim super bulasik deterjanimdan bi kac damla dokup fircaladim sonra da duruladim miss gibi odudene istersenbu arada fairy kullaniyorum ben
gecen kizim 1 tabak salcali yemegi halima dokunce kulaklarimdan atesler cikmaya basladiyagli ve salcali 1 tabak yemegi bile cikardi halidan bulasik deterjani
oh ohhh sefaniz olsunkendim gezmis kadar oldum valla
abla ellerine saglikkuslari yikadin mi merak ettim
ben utulemiyorum seaz bacimonla hic ugrasamam ya yikanir yikamaz bekletmeden hemen asiyorum utuye gerek kalmiyo zaten

Yani ben de aynı şeyi düşünüyorum ne gerek var böyle şeylere:))))

Çok titiz temiz biriyim ama nefret ediyorum mutfaktaki bulaşıkları makineye yerleştir yıkansın geri al,sofra kur kaldır hep aynı şeyler aslında konu bulaşıkda değil hergün aynı şeyler
ben de daha bir kaç yıldır sevmeye başladım bulaşık makinesi boşaltma işini.
geçmiş olsun canım.:)
Gunaydinlarbu gun yine temizlik gunu tutmayin beniiiiiiiiiiiiiii
kim tutar seni ya.:)
yine döktürmüşsün maaşALLAH.
ben de senin gibi kardeş istiyorum .:)

senin işlerini okumak da çok keyifli.
o kadar işten sonra börek de yapıp dolaba koyuyorsun ya süpersin.:)

akşam ben bakla yapıyorum diyorum ablam anlıyor pasta yapıyorum... dedim içine doğdu herhalde pasta da yapıcam :)) yani süt dilimi hafta sonuna kaldı. ablam bizsiz mi yicen dedi :)) hafta sonu yap bize de getir dedi ...

Yok canım renkliler 40 da beyazlar da makinemin 65 ve 95 derecesi var en yüksek olarak çoğu zamanda 95 e veriyorum. Marka olarak da bingo yumoş vernel hep de bunları alıyorum

65 - 95 mi paramparça yamuk yumuk olmuyorlar mı.... ben 30 da yıkıyorum o bile yıpratıyor...

daha temiz olmak icin geldin ama sanirsam tembel olarak cikacaksin topikten

napıyon kız azerin kızceğizin ayarlarını bozdun... tembelliğe sevk ettin o da dünden razıymış :))

araseeer sigara böreğine nasıl peynir koyuyorsun lor mu yoksa beyaz peynir mi beyaz peynirse hangisi çok pahalı olmuyor mu... fakirlik ruhuma işlemiş yeminlen ne hesaplar yapar oldum :)))

günaydın beybiler,

dün eve gittim bakla yaptım yedim içtim bulaşıkları makineye dizdim. canım makinem iyiki varsın muck muck muckk.... bulaşık makineme aşık oldum ben :))

sabah banyo wc yıkadım

akşam;

süpürge açılacak silinecek
fasulye ayıklanıp buzluğa atılacak
bir makine çamaşır yıkanabilir belki dolarsa makina

evet hiç sonu gelmeyen işlerimin raporunu sunarım.

evde dinleneyim diye edirne gezisine gitmedim ve öğlen bire kadar iş yaptım.

sabah kahvaltıyı hazırladım.
mutfağı toparladım o arada.bulaşık makinesini çalıştırdım.
kahvaltı sofrasındakileri elle yıkadım.
tezgah,dolap,masa vs. sildim.

kuruyan çamaşırları katladım,yerleştirdim.
küçük kızım yatağını ıslatmıştı.
yorgan,yastık,nevresim ne varsa yıkadım.
büyüklerin yorganlarını kaldırdım.
yataklarını düzelttim.
odalarını topladım.
y.odasını topladım.
nevresimleri yıkadım astım.
evi süpürdüm.
yemek yaptım.

gezmeye gideydin eyiydi :)

çok teşekkür ederim

araseeer sigara böreğine nasıl peynir koyuyorsun lor mu yoksa beyaz peynir mi beyaz peynirse hangisi çok pahalı olmuyor mu... fakirlik ruhuma işlemiş yeminlen ne hesaplar yapar oldum :)))

Canım normalde böreklik peynir alıyorum ucuzlarından ama dün baktım normal yediğimiz peynirimin biraz TADI değişmiş daha kötü Olmasın die hemen değerlendireyim dedim.....

Canım normalde böreklik peynir alıyorum ucuzlarından ama dün baktım normal yediğimiz peynirimin biraz TADI değişmiş daha kötü Olmasın die hemen değerlendireyim dedim.....

böreklik peynirle böreklik lor farklı şeyler mi... cehalet böyle bişi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…