- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.201
bekleyemeyiz bugün açıkla açıklahımmmm reytingler artsın diye mi heyecan yaptırıyorsun....
yok malsef canim ama oyle zor bi program degil anlatmistim yukaridaCanım ingilizceymis program türkçesi Var mi peki çok teşekkürler bu arada
rica ederimIyi gecelerrrr size yine bugun sokaklardaydım desem artık bana inanmayacaksınız bugun evde yapabildiğim şeyler yatakları toplamak, bulaşık makinesini çalıştırmak ve buzdolabını düzenlemek bu kadar aslında ütü ve ev süpürmek vardı listemde ama sabah kahveye gelen ani misafir, sonrasında öğlenden sonra benim ev vergisi yatırma işlerim + görümcemin bir kuyumcu işi vardı onun için dolandım + hiç hesapta yokken tam e e geldim saat 5 gibi kızımın keman kurs hocası aradı prova var die onu kursa götürmem ve 1,5 saat beklemem ordan da yeğenimin dogum gününe gitmekle günü bitirmiş oldum ve şu an o kadar cok yorgunum ki zor yazıyorum hepinize iyi geceler..,
BirTutamMutluluk20 bilgiler için teşekkürler bu yastan sonra ingilizceyi çözeriz artık uygulamayı indirmeyi denicem teşekkürler tatlım
Allah yardimcin olsun canimaaa öyle mi canımmm hiç bilmiyodum ben yaaa arap sabunu mu koyim o zaman makineye
evet tatlım bebek istiyoruz da olmuyor perşembe günü rahim filmine gideceğim dua isterim
ev işleri yanında özel epilasyon işlerimi hallediyorum o yüzden
firinini gule gule kullan canimRaporun devamı,
bi önceki mesajda yapılacak dediğim işler de yapıldı yani:
yemek yapıldı,
çamaşırlar asıldı,
temiz çoraplar katlanıp kaldırıldı,
balkon güzelce süpürüldü, korkuluklarda( ne denir bilemedim dış demirleri işte) ve camların (cam balkon) pervazlarında biriken tozlar silindi,
ilaveten:
salonun balkona bakan köşesi (balkon kapı hep açık olduğundan çok kirleniyor) süpürüldü, silindi, salon abajuru silindi,
yeni aldığım fırını getirdiler yerine yerleştirildi şimdilik üstün körü silindi çünkü başka işler vardı
rahim filmi için özel temizlik yapıldı
koltuk altı bazasında duran eşofman ve ev giysileri düzenlendi, yazlıklar öne alındı kışlıklar arkaya atıldı
tekrar mecburi gusül alındı
yemeğe ilave salata yapıldı,
yemekten sonra bulaşıklar makineye yerleştirildi, elde yıkanacaklar yıkandı,
tezgah ve ocak bulaşık deterjanlı sünger ile silindi,
yerler şarjlı süpürge ile hızlıca süpürülüp bazı açıkta kalan yerler silindi,
salon yemek masasının üzeri tozlanmıştı silindi örtüsü silkildi,
sonra keyif yapıldı,
bu kadaaarr.
ellerine saglik axeliavalla bir yemek yaptım bir de yoğurt o kadar. bugün tembellik günü ilan ettim.
bekleyin beni cok guzel konu acacam kihmm çok mu ağıırr Allah Allah, nette çok övmüşler ya bana da garip geldi fıslat kuru bezle sil ama çok temiz oluyomuş ve hemen kuruyo doğal olarak ıslak kalmıyo.. Parkelerde çok memnunmuşlar, alışmışız ıslak bezle silmeye böyle mobilya siler gibi garip geliyor kulağa,,
canım aynı markanın cır cırt diye bi ürünü varmış o nedir ki bilirsin sen.
yok tatlım yaa burdaki ablalar yanında hamarat değil tembelim sadece, elim de yavaş
program yapmadım tatlıcım yapsam mı acaba hani kimileri cuma sil süpür cumartesi ütü gibilerinden belirliyo ya ben hiç öyle çalışmadım bugüne dek, kafama göre yapıodum ne gerekirse ve biraz da hangini canım isterse...
plan yapılsa daha mı iyi olur, peki plana uyulmayınca ne olacak moral bozulmaz mı
hosgeldin mirjammerhaba arkadaslar, benimde ev isleriyle basim dertte 3 katli buyuk bir evim ve 15 aylik hiper aktif oglum var gerisini siz dusunun..
bahar temizligi yaptim bitiremeden yeniden batti bahceyi yaptiriyoz heryer berbat oldu icimden temizlik yapmakta gelmiyor benim biraz motivasyona ihtiyacim var ne olur yardim edin
temiz dusenli ve disiplinli olmak istiyorum ama bir turlu beceremiyorumbenim sorunum temiz kullanamamak galiba
neyse heralde bu saatte kimse yoktur burda hepinize iyi geceler..
2 gune bulasik deyince boyleCumartesi öğleden sonra evi süpürüp silip toz alıyorum. (çocuk yok) hafta içi 2 güne bir bulaşık yıkıuorum.eşimle sıra yaptık bir o bir ben yıkıyoruz çamaşırlarıda atıyorum makineye çalıştırıyorum, eraber asıp beraber toplayıp beraber katlıyoruz.
şayet bana yada ona kalsa haftalarca kalır yerindeBirbirimizi gaza getiriyoruz, tavsiye ederim.
tesekkur ederim canimgünaydıın canım inşallah iyidir yumurtacıkların
raporlarını bekliyoruzzz
program ysptın mı bize canım yoksa o ingilizce olan mı
hayranım senin şu herkese cevap yazmana hep yazacağım unutuyorum
topiği üç bin sayfaya ulaştırmanda bu ilgili halinden bence canım.
iyi ki varsın azeriiin:))))))
biskuvi aldim demin leblebi mozaik pasta yapacamslm hanımlar günaydın hepinize
dün akşam iş çıkışı eve gidip yemekleri ısıtmaya koydum
onlar ısınırken sabahtan makineye attığım çamaşırları serdim
kuruyanları topladım
sofrayı hazırladım
yemekten sonra mutfağı topladım
bulaşık makinesini boşalttım
makineyi sirkeyle boş çalıştırdım
bulaşıkları elde yıkadım
ocağı sildim demirlerini makineye attım
çelik tencere ve çaydanlıkları cifle parlattım
tezgahı ve tezgah arkası fayansları sildim
masa ve sandalyeleri sildim
mutfağı ve koridoru süpürdüm
eneee bacim masallah ne guzel rapor bugünaydınlar kızlar..
dün akşam yürüyüş yapıp eve gitmiştim.
sonra alt komşumda oturdum.
sonra küçük kızımı bahçeye indirdim.
derken hiç bir şey yapamadım.
sabah yemek yaptım.
mutfakda elde yıkanacakalrı yıkadım.
makineye bir kaç şey koydum.
tezgah,masayı sildim.
oğlumun odasını ve ütülenmişleri toplayıp,yerleştirdim.
evi süpürüp,sildim.
lavaboyu yıkadım.
hazırlanıp,kızımla çıktım.
*akşamları yürüyüş çok yoruyor ve hiç bir iş yapamıyorum.
bugün vakit varken süpüreyim dedim.
beynim döndü benim.:)
sen ne haldesin kim bilir.
kizam nerdesin senevdeki karınca kolonisinden illallah dedim... karıncalar için ilaç döktüm ama bu seferde ortalıkta yerde ölüyorlar sinir oluyorum pis görünüyor... süpürüyorum ilaçlarda süpürülüyor aaaaa cinnet geldi. kanatlısı kanatsızı bıktırdılar iyice...
dün eeve gittim böcüklerden mütevelleti gene bir süpürdüm detanın karınca kıranı varmış sprey onu sıktım bakalım bu akşam eve gidince görücem hala geziniyorlar mı yoksa çözümü buldum mu....
akşam yapılacaklar;
- kurumuş çamaşırlar toplanacak (2 makina)
- bulaşık mak boşaltılıcak
- koltuk örtüleri silkelenip serilecek
- kafeslerle ilgilenilecek
- çiçeklerle ilgilenilecek
- kirli bulaşıklar makineye atılacak
- buz dolabıyla ilgilenilecek
- düdüklü de tavuk yapılıcak :)
çok halsizim bakalım hiç bir şeyde yapamayabilirim.... dün eve girdim oturduğum yerde uyumuşum... böcek ilacı beni de mi çarptı acep :)
sunger olarak scotch brite kullaniyorum canimkızlar hanımlar kullandığınız şiddetle önerdiğiniz bulaşık süngeri ve mikrofiber temizlik bezlerini sorsammm????
royem hosgedin canimselam guzeller,nasilsiniz.Her gun gelemuxorum buraya maalesef.
Bugun erken kalktik ve cok sukur enerjimde yerinde olunca giristim islere.Dun temizlik yapmistim aslinda ama cocuklu misafir gelince haliyle dagilip kirlendi.
Bugun yaptıklarım;
Butun evin camları açılıp havalandirildi.
Yatak odasinin halisini dun sildim,bugunde yatak ortulerini değiştirip tekrar toz alip makina cekip yerlerini be camlarını sildim.
Oturma odasında detaylı toz aldim,koltuk orulerini silkeledim,yastıklarını kabarttim.Balkon camini ve oturma odasinin kapısını sildim ve koltukların tozunu alip sildim.cocuk odasini toplayıp ,toz aldim
Banyoyu detaylı temizledim,kuveti klozeti,lavaboyu camasir suyu ile dezenfekte edip bi guzel temizledik,banyo dolabinin tozunu alip sildim aynayı sildim.
Mutfagin camini ve dolaplarini dun aksam yemekten sonra silmistim,bugun haliyi kaldırıp silkeledim.sonra baska hali sericem oraya,o sericegim halilari attim makinaya,kuruması Icin balkona serdim.Bulasik makinesi boşaltıldı.Balkon yikandi.Butun eve süpürge cektim ve yerler camasir sulu suyla bir guzel silindi.daha sonra yemek yapicam,bir kac ufak tefek ısim var onlari sonra hallederim.kizimi uyuttum,kahvemi yaptim dinleniyorum suan.ohhh bee :)
wuuuu kim tutar seniKizlar Ben costumm bugun :)).cocugum uyuxerken,gidip camasirlari topladim hepsini katlayip yerlestirdim.kizimin dolabi dagilmisti,kiyafetleri ,tekrar duzenledim.mutfak bezleri yikaniyor,onlari sericem birazdan.sonra yemek icin giricem mutfaga.
kizlar boyle bi konu acayim mi haftalik planlarimizi yazalim sonra ornek bi program cikariyimhaftalık temizlik ev işleri planlarınızı paylaşır mısınız arkadaşlar, ben de plan yapıcam da
buralarin Acunuyum ben betushımmmm reytingler artsın diye mi heyecan yaptırıyorsun....
tamam yea kizi uyuttuktan sonra gelecem o zamana kadar merak edinbekleyemeyiz bugün açıkla açıkla
kizaaam noluyozüliiiiiiiiiiiii
catlak anne yea zavalli bebelerbu gemi kaçar züloşum
çocukları doyurup yatırayım
geç yatarlarsa sabah yataktan söküp alıyorum Talha'yı
yok malsef canim ama oyle zor bi program degil anlatmistim yukarida
rica ederim(yeni smiley gelmis )abla seni sokaklar yoruya aslinda saka bi yana gercekten oyle ben disari cikip geldigimde 2-3 saat sonra anca eim kalkiyo ise
Allah yardimcin olsun canim
firinini gule gule kullan canimbak ne guzel bi de size gore yavasim diyosun bunlar ne oluyo peki
ellerine saglik axelia
bekleyin beni cok guzel konu acacam ki
hosgeldin mirjam3 katli evin isi bite mi ya
2 gune bulasik deyince boyleoldum sonra okudum ohh dedim
tesekkur ederim canimyetise bildigim kadar herkese cevap yazmaya calisiyorum benim de yazamadigim zamanlar oldu hamileyken felan sagolsun areser abla betus gibi arkadaslarim hep yazdilar bi de ben cepten giriyodum o yuzden alintilayamiyordum simdi babamlarin laptopu ben de o yuzden rahat rahat yaziyorum bakalim ne zamana kadar
biskuvi aldim demin leblebi mozaik pasta yapacam
eneee bacim masallah ne guzel rapor bu
kizam nerdesin sengoruyom onlinesin emme ugramiyosun bocekler yiyecek seni en son betus helal hayvansever arkidisim benim kus besliyon bocuk besliyon
........
buralarin Acunuyum ben betus
tamam yea kizi uyuttuktan sonra gelecem o zamana kadar merak edin
kizaaam noluyoalinti yapiyoduk heralde
catlak anne yea zavalli bebeler
evet iyi olur canımyok malsef canim ama oyle zor bi program degil anlatmistim yukarida
rica ederim(yeni smiley gelmis )abla seni sokaklar yoruya aslinda saka bi yana gercekten oyle ben disari cikip geldigimde 2-3 saat sonra anca eim kalkiyo ise
firinini gule gule kullan canimbak ne guzel bi de size gore yavasim diyosun bunlar ne oluyo peki
ellerine saglik axelia
tesekkur ederim canimyetise bildigim kadar herkese cevap yazmaya calisiyorum benim de yazamadigim zamanlar oldu hamileyken felan sagolsun areser abla betus gibi arkadaslarim hep yazdilar bi de ben cepten giriyodum o yuzden alintilayamiyordum simdi babamlarin laptopu ben de o yuzden rahat rahat yaziyorum bakalim ne zamana kadar
kizam nerdesin sengoruyom onlinesin emme ugramiyosun bocekler yiyecek seni en son betus helal hayvansever arkidisim benim kus besliyon bocuk besliyon
sunger olarak scotch brite kullaniyorum canimmikrofiberim yok
royem hosgedin canimellerine saglik canim benim kizim da oyleydi ya habire pesimdeydi
wuuuu kim tutar seni
kizlar boyle bi konu acayim mi haftalik planlarimizi yazalim sonra ornek bi program cikariyim
hosbulduk canim bitmiyor zatenyok malsef canim ama oyle zor bi program degil anlatmistim yukarida
ellerine saglik axelia
sunger olarak scotch brite kullaniyorum canimmikrofiberim yok
royem hosgedin canimellerine saglik canim benim kizim da oyleydi ya habire pesimdeydi
wuuuu kim tutar seni
kizlar boyle bi konu acayim mi haftalik planlarimizi yazalim sonra ornek bi program cikariyim
iyi bari betus az kalmisyaaa bi kere alıntılı yazdım gönderirken siteden attı beni üşendim bi daha yazmaya :))
detan karınca kıran işe yaramış ama tek tük var gene.... şimdi bi süpürge açayım gene sıkarım....
acun halt etiş yanında :)))
ellerine saglik canimSelam baynlar eve geldim saat 11:30 gibi eve girdim ve şuan anca oturdum çok yorgun ve üzgünüm ablamı özledim eve alışamadım
Önce evi topladım
Sonra bütüüün odaları süpürdüm
Banyolar,tuvaletleri çamaşır suyu ve cifle iyice yıkadım
Bulaşık yıkadım
Öğle yemeği
Mutfaktaki beyaz eşyaları cifle ovdum
3 sele çamaşır katladım
Akşam yemeği yaptım
Abimlerin doşabımda kışlıkşarı ayırdım
Toz aldım
(Bunlar aklıma gelenler )
canim simdi konu acicam insallah motive edici olur hepimizehosbulduk canim bitmiyor zateno yuzden motivasyona ihtiyacim var
Dört gözle bekliyoruziyi bari betus az kalmissenin kuslar napiyo
ellerine saglik canimsayende ev miss gibi olmus evdekiler sevinmistir ablana yine gidersin cok mu uzak
canim simdi konu acicam insallah motive edici olur hepimize
tamam canim linkini at gelelim bizdeiyi bari betus az kalmissenin kuslar napiyo
ellerine saglik canimsayende ev miss gibi olmus evdekiler sevinmistir ablana yine gidersin cok mu uzak
Çok uzak ama ramazan bayramına gelicek çok var ilk bi kaç gün zor geçer ama somra adapte olurum evime evet çok mutlular özellikle abimler ve babam yemeklerivaktinde ev bi nebze ytemiz çok iş var daha ama bugün yaptığım gibi pestilimi çıkarana kadar iş yapmıcam(beceririm inşallah) program yapıcam her gün bi iş 3-4 güne hallederim inşallahiyi bari betus az kalmissenin kuslar napiyo
iyi bari betus az kalmissenin kuslar napiyo
Dört gözle bekliyoruz
azerin hakkinda hayirlisu olsun canim Allah gonlune gore versin.Ama sen diger hamileliklerin kendiliginden tedavisiz olmadimi? eger bi saglik problemin yoksa,bekle birazdaha.Ben malum hep tedavi ilac hasane cok seyler yasadim,ikincinin kendinden olacagi yok .ikinci bir tedaviyide gozum yemiyor .Bakalim belki fikrim degisir.Hayirlisi olsun.
Çok uzak aöa raç
Çok uzak ama ramazan bayramına gelicek çok var ilk bi kaç gün zor geçer ama somra adapte olurum evime evet çok mutlular özellikle abimler ve babam yemeklerivaktinde ev bi nebze ytemiz çok iş var daha ama bugün yaptığım gibi pestilimi çıkarana kadar iş yapmıcam(beceririm inşallah) program yapıcam her gün bi iş 3-4 güne hallederim inşallah
Sağolasınkuşların biri rahmetli olmuş eşi yalnız kalınca yanına yeni hatun aldım.... gelirgelmez yumurta yapmışlar ama hiç bakmıyorlar :) bunlar da da hiç vefa yok azcık gidenin yasını tutayım yok hemen atladım haydut yeni hatuna :))
evit bekliyoruz ama tık yok....
sen dur kız azıcık diğeri büyüsün haksızlık olur ona yazııık... hemen kardeş olursa hemen pabucu dama aaaaa olmaz... yiğenimi ezdirmem :)
Allah kolaylıklar versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?