En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
doktora gittim sabah yumurtalarin buyumesi iyi degil dedi 1 hafta once 7 mm iken simdi sadece 9 mmoysa ki simdiye catlamasi gereken buyukluge ulasmasi gerekiyodubu ayi gecelim dedi gelecek ay regl olur olmaz gel tedaviye baslayalim dedihayirlisi artik ne diyelim
dun dip kose temizligimi yapmistim bu gune banyo bi de toz almak kalmisti onlari da yaptim sukur
yarina 40 mevludune gidicemobur gun cok guzel bi konu acicam bekleyin beni[/QUOTE]

wuhuuuuu
züliş hazırlıklarda
hemi de her türlüsünden
bıcırık ne yapıyo kız başladı mı okula

Canım ingilizceymis program türkçesi Var mi peki çok teşekkürler bu arada
yok malsef canim ama oyle zor bi program degil anlatmistim yukarida
rica ederim(yeni smiley gelmis)abla seni sokaklar yoruya aslindasaka bi yana gercekten oyle ben disari cikip geldigimde 2-3 saat sonra anca eim kalkiyo ise

Allah yardimcin olsun canim
firinini gule gule kullan canimbak ne guzel bi de size gore yavasim diyosunbunlar ne oluyo peki

valla bir yemek yaptım bir de yoğurt o kadar. bugün tembellik günü ilan ettim.
ellerine saglik axelia
bekleyin beni cok guzel konu acacam ki
hosgeldin mirjam3 katli evin isi bite mi ya
2 gune bulasik deyince boyleoldumsonra okudum ohh dedim
tesekkur ederim canimyetise bildigim kadar herkese cevap yazmaya calisiyorum benim de yazamadigim zamanlar oldu hamileyken felan sagolsun areser abla betus gibi arkadaslarim hep yazdilarbi de ben cepten giriyodum o yuzden alintilayamiyordum simdi babamlarin laptopu ben de o yuzden rahat rahat yaziyorumbakalim ne zamana kadar

biskuvi aldim demin leblebi mozaik pasta yapacam
eneee bacim masallah ne guzel rapor bu
kizam nerdesin sengoruyom onlinesin emme ugramiyosunbocekler yiyecek seni en son betushelal hayvansever arkidisim benim kus besliyon bocuk besliyon
kızlar hanımlar kullandığınız şiddetle önerdiğiniz bulaşık süngeri ve mikrofiber temizlik bezlerini sorsammm????
sunger olarak scotch brite kullaniyorum canimmikrofiberim yok
royem hosgedin canimellerine saglik canimbenim kizim da oyleydi ya habire pesimdeydi
Kizlar Ben costumm bugun :)).cocugum uyuxerken,gidip camasirlari topladim hepsini katlayip yerlestirdim.kizimin dolabi dagilmisti,kiyafetleri ,tekrar duzenledim.mutfak bezleri yikaniyor,onlari sericem birazdan.sonra yemek icin giricem mutfaga.
wuuuu kim tutar seni
haftalık temizlik ev işleri planlarınızı paylaşır mısınız arkadaşlar, ben de plan yapıcam da
kizlar boyle bi konu acayim mi haftalik planlarimizi yazalim sonra ornek bi program cikariyim

hımmmm reytingler artsın diye mi heyecan yaptırıyorsun....
buralarin Acunuyum ben betus
bekleyemeyiz bugün açıkla açıkla
tamam yea kizi uyuttuktan sonra gelecem o zamana kadar merak edin
züliiiiiiiiiiiii
kizaaam noluyoalinti yapiyoduk heralde
bu gemi kaçar züloşum
çocukları doyurup yatırayım
geç yatarlarsa sabah yataktan söküp alıyorum Talha'yı
catlak anne yea zavalli bebeler

yaaa bi kere alıntılı yazdım gönderirken siteden attı beni üşendim bi daha yazmaya :))

detan karınca kıran işe yaramış ama tek tük var gene.... şimdi bi süpürge açayım gene sıkarım....

buralarin Acunuyum ben betus

tamam yea kizi uyuttuktan sonra gelecem o zamana kadar merak edin

kizaaam noluyoalinti yapiyoduk heralde

catlak anne yea zavalli bebeler

acun halt etiş yanında :)))

E
evet iyi olur canım

Selam baynlar eve geldim saat 11:30 gibi eve girdim ve şuan anca oturdum çok yorgun ve üzgünüm ablamı özledim eve alışamadım
Önce evi topladım
Sonra bütüüün odaları süpürdüm
Banyolar,tuvaletleri çamaşır suyu ve cifle iyice yıkadım
Bulaşık yıkadım
Öğle yemeği
Mutfaktaki beyaz eşyaları cifle ovdum
3 sele çamaşır katladım
Akşam yemeği yaptım
Abimlerin doşabımda kışlıkşarı ayırdım
Toz aldım
(Bunlar aklıma gelenler )

hosbulduk canim bitmiyor zaten o yuzden motivasyona ihtiyacim var

iyi bari betus az kalmissenin kuslar napiyo
ellerine saglik canimsayende ev miss gibi olmus evdekiler sevinmistirablana yine gidersin cok mu uzak
hosbulduk canim bitmiyor zaten o yuzden motivasyona ihtiyacim var
canim simdi konu acicam insallah motive edici olur hepimize

azerin hakkinda hayirlisu olsun canim Allah gonlune gore versin.Ama sen diger hamileliklerin kendiliginden tedavisiz olmadimi? eger bi saglik problemin yoksa,bekle birazdaha.Ben malum hep tedavi ilac hasane cok seyler yasadim,ikincinin kendinden olacagi yok .ikinci bir tedaviyide gozum yemiyor .Bakalim belki fikrim degisir.Hayirlisi olsun.

Çok uzak aöa raç

ellerine saglik canimsayende ev miss gibi olmus evdekiler sevinmistirablana yine gidersin cok mu uzak

Çok uzak ama ramazan bayramına gelicek çok var ilk bi kaç gün zor geçer ama somra adapte olurum evime evet çok mutlular özellikle abimler ve babam yemeklerivaktinde ev bi nebze ytemiz çok iş var daha ama bugün yaptığım gibi pestilimi çıkarana kadar iş yapmıcam(beceririm inşallah) program yapıcam her gün bi iş 3-4 güne hallederim inşallah

kuşların biri rahmetli olmuş eşi yalnız kalınca yanına yeni hatun aldım.... gelirgelmez yumurta yapmışlar ama hiç bakmıyorlar :) bunlar da da hiç vefa yok azcık gidenin yasını tutayım yok hemen atladım haydut yeni hatuna :))

Dört gözle bekliyoruz

evit bekliyoruz ama tık yok....

sen dur kız azıcık diğeri büyüsün haksızlık olur ona yazııık... hemen kardeş olursa hemen pabucu dama aaaaa olmaz... yiğenimi ezdirmem :)

Allah kolaylıklar versin....

Sa
Sağolasın

Eveet günün raporunu vereyim;

eve girdim gibi dün aldığım tavuğu hazırladım yanına patates patlıcan koyup baharatlayıp fırına attım
o pişerkene kuru çamaşırları topladım katladım kaldırdım
makinedeki temiz bulaşıkları yerleştirdim
sonra yemek yedim gene bulaşık çıktı
kirli bulaşıkları ve buzdolabı parçalarından sığanları bulaşık mak attım hala yıkanıyor
onlar yıkanırken heryeri süpürdüm ( salon,mutfak,hol,yatak odası, küçük oda)
halıları katladım
yerleri sildim ( salon,mutfak,hol,yatak odası)
3 torba çöp attım
yerler kurudu halıları serdim herşeyi yerine koydum
çiçekleri suladım
balığa yem verdim
kuşlar halinden memnun mışıl mışıl uyumuşlar hiç dokanmadım

tamamdır benden bu kadar..........

yalnız ben hala açım yaa :) ne obur oldum ben yaa....

birazdan kalkıp nevresimi değiştiririm
havluları da makineye atarım
sabahta toz alırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…