- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.261
gule gule kirletin canimViledayi camasir sulu kovaya koydum. (Azerinden ogrendim.)
Klozete ve lavaboya camasir suyu döktüm.
Evi supurdum.
Toz aldim.
Aynalari sildim.
Vileda ile her yeri sildim.
Koltuk ortulerini silktim , yastiklari kabarttim.
Camasir suyunda bekleyen klozet ve lavaboyu temizledim.
Acik renkli kiyafetleri ayirdim. Birazdan makine calistiracagim. Beyazlar kuruyor, onlari toplayip renklileri serecegim. Beyazlari katlayip yerlestirecegim ve yemek yapacagim. Sporum da var bu arada.
Kolay gelsin kizlar.
ben de biraz sonra cekmeceleri yapacam abla bu kizceler gececek galiba biziSelam kızlarr bugun ki raporumu veriyim
Yataklar toplandı ortaklıktaki dağınıklık toplandı
Yatak odası süpürüldü ve silindi
Salon
Camının içten mermeri silindi
Yerler süpürüldü
Koltuklar çekilip altları süpürüldü silindi
Yerler de silindi
Toz alındı
Cocuk odası süpürüldü
Bazaları çekilip altları süpürülüp silindi
Halısı kaldırıldı halı altları silindi toz alındı
Camının önleri silindi
Hol deki halılar süpürüldü kaldırıldı
Yerleri silindi toz alındı
Mutfak halısı süpürülüp kaldırıldı
Yerleri ve camının önü silindi
Banyo lavabo wc ovuldu, yerler silindi
Banyo dolabının üstü ve aynası silindi
Havlusu değiştirildi
Şimdi de cocuklar etütte kalmış onları okuldan almaya gideceğim
Gardolaplarıma daha başlayamadım akşam sadece çekmeleri halletmeyi düşünüyorum
gecmis olsun kuzuyapma bu gun is felan bi corba yap hem evdekilere hem de sen icersin
basarilar canim
3 torba yediklerin degil yemediklerin desene
aa ben neen unutmusum baliklarihic raporlarda okumadiydim kendilerini
kiz betus camasiri o kadar maknede bekletince kiris kiris olmuyo mu??selam beybiler;
bu sabah banyo wc yıkadım
bir makine çamaşırı yıkamaya bıraktım
şimdi eve gidicem
kuruyan bulaşıkları yerleştiricem
makinedeki çamaşırları asıcam
koltuk örtülerini mak. atıcam sonra asarım
yarın
menemen yapıcam
işlerime bakmam lazım
kurumuş çamaşır varsa toplarım
kiz betus camasiri o kadar maknede bekletince kiris kiris olmuyo mu??
kizam tarlada mi calisiyosunamaaan benim kıyaafetlerim dandik şeyler... hiç biri önemli değil benim için :) dandiklikten kırışmıyorlar bile... zaten 2 buçuk saatlik uzun ve ekonomik modda yıkanıyor 10 gibi duruyor makina... bişi olmuyor :)
kizam tarlada mi calisiyosunne var senin kiyafetlerinde de iki bucuk saatde yikiyosun deluu
hee oyle mi giiiekonomik mod oymuş.... öyle öğrettiler bilmem ben :)) enerji su tasarrufu dedi...
seaz bacim sen acaip gaza gelmishsin baksana cocuk odasina bile gecmishsin emme o dahil deyil goreveSelam kızlar eve gelince hrmen tüm evi güzelce süpürdüm koltukları çektim oğlanın yatağını çektim tüm evi ayrıntılı sildim.
veee büyük bir heyecan ve istekle gardrop düzenlemeye geçtim kızım uyuyunca.bizim ve oğlumun dolaplarını bitirdim.şifonyerde kızın kıyafetleri var komple onu yarına bıraktım.
çocuklara yemek yaptım yedirdim arada bi kek yapmıştım tüm bulaşıkları makinaya koydum tezgahı sildim.
valla azerin olmasaydı zor başlardım gardroba.içlerini sildim düzelttim kafam o kadar rahatladı ki
şimdi dinleniyorum biraz.bu kadar iş yapınca şunu düşündüm bugün bu evde kocalarımız yaşıyo mu bu ne ya her iş bize bakıyo.en azından dağıtmayın kardeşim ya
Ama orda da oğlumun gardrobu var o dağınık mı kalsaydı olmaz ki öyle:)))hee oyle mi giiiben de onun daha cok su ve enerji kullandigini dusunurdum hep birisi aciklasin bacilar bize
seaz bacim sen acaip gaza gelmishsin baksana cocuk odasina bile gecmishsin emme o dahil deyil goreve
heee sizin odada mi o?Ama orda da oğlumun gardrobu var o dağınık mı kalsaydı olmaz ki öyle:)))
Kısa program her zaman daha fazla enerji harcar daha kısa sürede yıkamaya çalıştığı için.hani bi işi hızlı yaparsak daha çok yoruluruz ya öyle işte anlaşıldı mı?:)))öğretmenlik moduna sokmayın evde beni yaaaahee oyle mi giiiben de onun daha cok su ve enerji kullandigini dusunurdum hep birisi aciklasin bacilar bize
seaz bacim sen acaip gaza gelmishsin baksana cocuk odasina bile gecmishsin emme o dahil deyil goreve
eneee ben hep 55 dakikada yikiyodumKısa program her zaman daha fazla enerji harcar daha kısa sürede yıkamaya çalıştığı için.hani bi işi hızlı yaparsak daha çok yoruluruz ya öyle işte anlaşıldı mı?:)))öğretmenlik moduna sokmayın evde beni yaaaa
Yoo oğlumun odası ayrı tutamadım kendimi orda buldumheee sizin odada mi o?pardon o zaman
Servis kurarken söylemişti bize canımeneee ben hep 55 dakikada yikiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?