- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.281
kiz betus senin dolaplar duzenli galiba
heh onu duzenleyeydin sen de isteevet düzenli :) çok bişi olmadığından :)) dolap derken küçük odadaki bez dolabı kastediyorsan ki kastetmee içine bakmaya korkuyorum :))
kitap oku benceben şu an kitap mı okusam güldür güldürü mü izlesem arada kaldım... iş yapmıyayım da :))
gelir gelmez makinedeki çamaşırları astım
koltuk örtülerini makineye attım şimdi onlar dönüyor....
temiz nevresimleri serdim
yastıkları kabarttım kılıflarını değiştirdim
sehpadan sular akmış onu sildim
cam açıp evi havalandırdım içeri giren kedi ödümü patlatmayaydı eyiydi :)) zaten üşümüştüm kapadım camı....
Bugün yaptığım işler
Evi topladım
Bulaşık yıkadım
Öğle yemeği
Çamaşır katla yerleştir
Çekmeceleri,ecza dolabını topladım
Akşam yemegi
Bulaşık makinesini boşalt,yerleştir
Bulaşık gene
Bu kadar bugün biraz kendimlede ilgilendim uyudum dinlendim bakım yaptım yarın sınavım var bana dua edin nolur
heh onu duzenleyeydin sen de isteherkes gardrop duzenliyo
kitap oku bence
hayvanlari miknatis gibi cekiyosun sen betus
bak bakim dediniz de aklima geldi gorevlere ara sira bakim da ilave edelim ya hep ev isi olmaz demiAllah yardımcın olsuun ....
yarın bende bakım yapiciğim....
artık yarın dğzenlerim inş.
dimi kız seviyolar beni hayvancıklar :))
Harika fikirbak bakim dediniz de aklima geldi gorevlere ara sira bakim da ilave edelim ya hep ev isi olmaz demi
dogal bakim tariflerimizi de yazarizHarika fikir
Olur benim tariflerim var çok güEl olur hatta haftada bir bakım günümüz olsun o gün bakımımızı yapalımdogal bakim tariflerimizi de yazariz
eveeet yarin kizlara da soralim bi gun ayarlayalimOlur benim tariflerim var çok güEl olur hatta haftada bir bakım günümüz olsun o gün bakımımızı yapalım
Tamam canımeveeet yarin kizlara da soralim bi gun ayarlayalim
canım aslında çoğu bölümünü düzennlemiştim ama bazı kısımlar örn eşimin tarafına el atmadım pek. şu bi kaç gündür ben pek takılamadım sizlere bugün rahim filmine gidecektim onun hazırlık ve stresi vardı bir de eklem romatizmam var benim buralar feci nemli bi kaç gündür ağrılarım azmıştı...aa bu kotu oldu iste
canim seni de gardrop duzenlemeye yaziyim mi?yoksa duzenli mi
oyle sartlama canim kendinihic calismadin mi
harika olurdogal bakim tariflerimizi de yazariz
ben tuttum bu fikri...eveeet yarin kizlara da soralim bi gun ayarlayalim
Çok geçmiş oplsun canım aşlah şifa versin inşallahcanım aslında çoğu bölümünü düzennlemiştim ama bazı kısımlar örn eşimin tarafına el atmadım pek. şu bi kaç gündür ben pek takılamadım sizlere bugün rahim filmine gidecektim onun hazırlık ve stresi vardı bir de eklem romatizmam var benim buralar feci nemli bi kaç gündür ağrılarım azmıştı...
gardrob görevi e son ne güne kadar canım?
pazar evde yokum da ben..
harika olur
ben tuttum bu fikri...
çok teşekkürler tatlım, hastalık değil gebelik yolunda bir taramaydı elhamdülillah herşey normalmişÇok geçmiş oplsun canım aşlah şifa versin inşallah
ay sen romatizmam için dediiiiin onu unuttum beeen, sağol bebeğimm Allah razı olsunnnÇok geçmiş oplsun canım aşlah şifa versin inşallah
Çok şükür allah herkese tatırsın inşallahçok teşekkürler tatlım, hastalık değil gebelik yolunda bir taramaydı elhamdülillah herşey normalmiş
tatlıcım sen bekarsın sanırım değil mi? yaş kaç?Çok şükür allah herkese tatırsın inşallah
evet bekarım 20 yaşındayımtatlıcım sen bekarsın sanırım değil mi? yaş kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?