- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.461
ya kuzu yaz geldi pencereler hep acik bi de halilari kaldirdim ya ayagimin alti tozlu gibi geliyo hep o yuzden siliyorumkız ultra hamarat hatun neden dün sildiğin yerleri bi daha sildin
benim seni gaza getirmeme gerek yok ki canim senin masallahin varOyyy oyyy öldüm kızlar azerinin bildirimi bana bâyâ gaz verdi kalktım öerdivenleri süpürdüm sildim sonra babamın dükkanını süpür,sildim,fayans aralarını fırça ve cifle temizledim babacım çok memnun oldu
bekliyoruz canimah kizlar isim cok iki haftadir bosladim evi yatili misafirim de var..simdi ben de bi yerden baslamaliyim iste bu baslama kismi gerceklesse hersey kolay olup bitiyo dimi
anca bu topic paklar beni diye geldim ama aksam yemek de var esimle katilmam lazim once onu halledeyim yarin budayim insallahhh
canim diger topikte gorev mutfak dolaplari hadi buyur bekleriz seni deRamazan oncesi mutfagimi duzenlemeye calisiyorum. Baharatlarimi doldurdum. Erzak dolaplarini duzenliyorum simdi de.
canim ithal pirincin farki ne ki digerindenYa kizlar yeri gelmisken sorayim. Elimde ithal pirinc var. Pilav guzel olmuyor. Sutlac disinda neler yapabilirim? Nasil degerlendireyim?
canim masallah haril haril calisiyosun sen hepAkşama misafirim var ortalık dağınık akşam bulaşıkları da var püf kız bırakmıyor beni ilgi istiyornapayım artık hoş görürler heralde şimdilik wc banyo temizledim havluları değiştirdim o kadar
Dinlenmek varken evi o şekil birakamiyor ki insanGunaydin canlarsu evin agzini burnunu zar zor topladim ya bi yerden dondugumde tek sevmedigim sey bu herhalde
hosgeldin canimMerhaba arkadaşlar
Dünün raporunu vereyim hemen;
Kahvalti bulasiklari makineye dizildi ve calistirildi
Yataklari topladim
Evi havalandirdim
Makine tutup evden çiktik esinle
Vee adama nenolduysa aksama kadar gezdik yemek yedik çay içtik
Yemegi falan severde benim ki gezmezdi hiç
Beni çok mutlu etti ama
Akşamda 6makinelik ütümü yaptım
onlara bakiyorum yerlerine gitsinler diye gene ben yapcam galiba
Bugünün işleri;
Ütülenenler yerleşecek
Salondaki katlanmıslar yerlsecek
Ev süpürüp silinecek
Ve mutfak temizligine basayacagim
Herkese kolay gelsin şimdiden
hosgeldin canimaa noluyo bu heruflere ya merkur mu etkiledi acaba gecen piknige gitmistik bizde esim bana hadi el ele denizin kenariyla gezelim demesin mi ben tabi sok bi de bol bo selfi cekti
ya kuzu yaz geldi pencereler hep acik bi de halilari kaldirdim ya ayagimin alti tozlu gibi geliyo hep o yuzden siliyorum
benim seni gaza getirmeme gerek yok ki canim senin masallahin var
bekliyoruz canim
canim diger topikte gorev mutfak dolaplari hadi buyur bekleriz seni de
canim ithal pirincin farki ne ki digerinden
canim masallah haril haril calisiyosun sen hep
ya kuzu yaz geldi pencereler hep acik bi de halilari kaldirdim ya ayagimin alti tozlu gibi geliyo hep o yuzden siliyorum
benim seni gaza getirmeme gerek yok ki canim senin masallahin var
bekliyoruz canim
canim diger topikte gorev mutfak dolaplari hadi buyur bekleriz seni de
canim ithal pirincin farki ne ki digerinden
canim masallah haril haril calisiyosun sen hep
aynen ya etkisi gecti bizimkinin tavayla felan vursam mi kafasina acep diye dusunuyorumMerkür mü saksı düşmesi mi artık hangisiyse Allah razı olsun ondan
Dünden beri ayaklarım yere basmıyor
valla ben o iki pirinci pek ayiramadim kuzuPilav baldo pirincten yapiliyor guzel oluyor. Gecen bir paket gelmisti. Icinden ithal pirinc cikti. Pilav yaptim guzel olmadi.( Sizin orda nasil yapiliyor?
biri bu kizi durdursundün ki bildirim
bulaşıklar yıkandı,ev toplandı
mutfak,hol süpürüldü
1 seke çamaşır asıldı katlandı
akşam yemeği:kabak oturtma,bezelyeli pilav
bezelyeler poşetlenip dondurucuya atıldı
mutfağın tozu,bilgisayar masasının tozu alındı
çöp atıldı
makina boşaltıldı,dolduruldu
bugün
her yer süpürüldü
toz alındı(duvarların,misafir odasının,kapıların,mutfak dolabları silindi,petekler,baza başlıkları,dolaplar,cam kenarları,bilgisayar masasının,koltuk kenarlarının)
makina çalıştırıldı
bi sele çamaşır katlandı
aa cok garipmerhaba kızlar, çoktandır yazamadım, biraz karışığım bu aralar,
gebelik şüpesi ile bi heyecan yaşadım falan bi kaç gündür rahatsızdım da biraz,
adetten 1 gün önce test yapmış silik çizgi görmüştüm,
fakat adet günü tekrarladığım 2 testte de çizgi çıkmadı, gerçi henüz adet olmadım bekliyorum.
biraz garip bi bildirim oldu
işin özeti bildirim geçecek gibi yoğun verimli bişeyler yapamadım son günlerde ya da yaptıklarımı da yazasım gelmedi
yakın zamanda yazarım inş.
evet supurge olmayinca olmuyoElektrik supurgemiz bozuk oldugu icin bugun dayanamadim be parkeleri sildim halilarin da uzerinden gectim. Banyo be mutfagi temizledim. Camasir astim, camasir yikadim.
AMA supurge olmayinca coooook zooorrr evde kedi var keza.
ay canim bebelere kim bakiyo sen calisirkenkizlar dun yazamadim
ise basladim
yine ev isiyle basim dertte olunca buraya geldim
dun disarda isim. oldugundan salonu supurdum sildim koltuklari suprdum altlarini cektim salon halimi sildim
camasir bulasik hallettim
bugun buzdolabini temizledim
butun mutfak dolaplarini sildim yerlestirdim
baharatliklarim yikadim
mutfak sandalyelerimi komple cifledim duruladim kuruladim
masami tezgahimi davlumbazimi temizledim firin kapagimi sildim
yerleri supurdum sildim
balkonun cam kapisini sildim kuruladim
mutfak halimi sildim
kirlentlerim attim makinaya
kirmizili camairlari yikattim. kurlattim katladim koydum
oglan pastelle duvar cizmisti oturma odasinin duvarlarini sildim
cekyat ortulerini makinaya attim serdim
oturma odasin i n koltuk altlarini yerlerini supurdumvsildim
halisinida esime yikattim
kolidoru salonu supurdum tekrar
oglanlari banyo yaptirdim doyurdum
oynattim
simdivuyuma vakti cok yorgunum yarin devam
12 kisiyi nerde uyuttun canim yaslm kızlar
2-3 gündür yatılı misafir vardı(3 kadın+3 erkek+6 çocuk=12 kişiydik)şuan ev bomba atılmış gibi,2-3 gündür canım çıktı, şimdi ev beni bekler,hadi kızlar görüşürüz sonra raporlarımla birlikte...
masallah masallah bi hayirli evlat dahaAnnemin halılarını yıkadım bugün. Çok yoruldum bu halde başka ne iş yapılır bilmiyorum. Çamaşır var yıkanacak mutfak temizlendi.şimdi çocuklarla ilgileniyorum. Sonra yine işe devam.arada bide çay molası vericez annem le inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?