- 9 Ocak 2015
- 19.901
- 82.692
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.501
Ah canım keşke beni herkes böyle düşünse boylu posluyum diye yorulmadığı sanıyorlar evde herkes yüreksiz bi benim fıldır fıldır dolanan ablalarımda kendi evlerini zor yaptığını söylüyorlar çok yoruluyorum bilmiyorum ne kadar böyle devam eder hiç beni düşünen yokCanim senin yazilarini okuyorum da neden tek basina yapiyorsun? Abilerin de yardim etsin. Yazik degil mi. Sagligindan olacaksin. Dikkat et kendine. Bugunler ele gecmez bir daha. Genclik gidiyor.
Ah canım keşke beni herkes böyle düşünse boylu posluyum diye yorulmadığı sanıyorlar evde herkes yüreksiz bi benim fıldır fıldır dolanan ablalarımda kendi evlerini zor yaptığını söylüyorlar çok yoruluyorum bilmiyorum ne kadar böyle devam eder hiç beni düşünen yok
Kuzu yapsam olmaz batarız çöplük ev olur ev kendimi avutuyorum güzel günler yakında diyorumSen de yapma herkes basinin caresine baksin canim ya uzulmee
oh ohh ne guzel ogleden sonra olmasina ragmen baya bi is yapmishsin masallahbugün yaptıklarım,
salonda büfemin dolaplarını boşalttım içini temizledim ve içindekileri daha az yer kaplıcak şekilde tekrar düzenledim.
bu arada kaşıklık dolabımı da boşalttım attım kaşık çatalları da büfeye şimdilik emanet koydum yarın öbür gün onlara kutu veya sepet alıcam güzelcene yerleştiricem
salonu, mutfağı, antreyi banyoyu süpürdüm sildim banyo dolabını çamaşır makinesini klozeti havalandırmayı artık ne varsa bir güzel sildim temizledim paspasları yıkamıştım yerlerine temiz temiz yaydım
bi makine temiz çamaşır katladım yerlerine yerleştirdim,
yatak odamın tozunu aldım,
temiz bulaşıkları yerleştirdim kirlileri yıkadım,
akşam yemeği hazırladım,
sofrayı topladım,
yarınki yemeğin soğan kıymasını kavurdum hazır bıraktım,
aklıma bu kadar geldi,
çok değil çünkü öğleden sonra yaptım bunları öğleden önce özel iş
hayirli ramazanlar canimRamazan oncesi supurge acacaktim. Aksam usta gelecekmis. Birkac tamirat isi var. Ben de supurmedim. Aksam supuruveririm artik. Ustalar cok batiriyor evi.
Bu arada hayirli ramazanlar kizlar. :)))
valla evdekiler seni el ustunde tutmali balim boyle kiz kimde var masallahSelam bayanlarYorgunluktan ölüyorum
Evi topladım,bulaşık yıkadım
Kahvaltı hazırladım
Mutfakta küf olan duvarı cifle fırçaladım sildim temizledim,aygazın üstündeki dolabı cifle fırçaladım,dolapları üstün körü sildim
Mutfagın tavanı sildim,küf olan yerlere bana yaptım
Banyonun tavanını çnce sildim sonra küf olan yerlere badana yaptım
Banyonun duvarlarlarıno cifle ova ova bir güzel fırçaladım,banyoyu yıkadım
Wc tavanını sildim,badana yaptım duvarlarını yıkadım
Banyo wc arasındaki hol diyelim orayı cifle fırçaladım yıkadım
Banyo ve wc kapıları yıkandı
Banyo,wc,mutfağın lambaları silindi
Lavoba ovuldu
(Banyo yaptım şimdi dinleniyorum
ayni benKuzu yapsam olmaz batarız çöplük ev olur ev kendimi avutuyorum güzel günler yakında diyorum
Tutmuyorlar işte kıymetimi hiç bilmiyorlarvalla evdekiler seni el ustunde tutmali balim boyle kiz kimde var masallah
ayni benicinde var ne yapsan olmaz
cam önü silmek derken neyi kastediyosunuz tatlım mermeri mi?ben de islerimi bitirdim
nevresimlerimi yikadim astim
yataklari topladim
3 makina camasir katladim yerlestirdim
salonu topladim
masa ve orta sehpayi sildim
kizimin oyuncaklarini topladim
mutfagi topladim
makineyi doldurdum
tezgahi
ocagi
masa ve sandalyeleri sildim
mutfak ve
salon caminin onunu sildim
supurdum
kapinin onunu sildim
yemek yaptim
evet canim o mermer olan kisim hos benimkisi mermer degil pencerenin kendi materialindan amacam önü silmek derken neyi kastediyosunuz tatlım mermeri mi?
dagci kuzum bunu kac saatte yaptin masallah yagünaydın kızlar.
dün izinliydim ramazan öncesi temizlik yapmak için.:)
akşam eve gidince tüm halılar silkelendi.
çamaşır vs kaldırıldı ortadan.
banyo paspasları yıkandı.
sabah erkenden camlardan başladım.
mermerlerini,pimapenlerini ç.suyuyla sildim.
perdeler temizdi,sadece mutfağınkini çıkardım.
kahvaltı arasından sonra odalar toplandı.
mutfağı,masayı topladım.
ocak,fırın,bulaşık makinesi,dolapların dışı duvarların bir kısmı ç.suyuyla silindi.
buzdolabının içi,üstü.
bazı dolapların içi düzenlendi kullanılmayanlar grubu.
yerlere SIR'ın derz temizleyicisi bolca sıkılıp ovuldu.
antre,banyo ve wc yerleri de aynı şekilde.
cambalkonun camları yıkandı,kurulandı.
balkon yıkandı düzenlendi.
çocukların odalarının ve yatak odasının tozu alındı.
petekleri silindi.
dip köşe süprülüp,silindi her yer.
banyoda her şey fırçalandı,silindi ve duş alınıp kuaföre gidildi.
uzun zamandır bu derece yorulmamıştım.
sıcağın etkisiyle kan ter içinde kaldım.
akşam eve geldiğimde mis gibi görmek yetti.:)
sabah 8 akşam 5.:)evet canim o mermer olan kisim hos benimkisi mermer degil pencerenin kendi materialindan amakoyu kahverengi bi de yaz geldi kapi pencere acik olunca cok tozlaniyo
dagci kuzum bunu kac saatte yaptin masallah yakendimi pek uyusuk gordum
sabah 8 akşam 5.:)
SİL CANIM GAZA GELMİŞKEN.baga ne baga ne bende mutfak dolaplarimi silecem bu gun cok fena gaza geldim
çok güzel olmuş canım.Eki Görüntüle 1559703
kizlar bakin ne yaptim dolaplar icinboyle keselere haci sakiri rendeleyip astim dolap miss gibi kokuyo acinca
her tarafi topladim veee mutfaga daliyorumSİL CANIM GAZA GELMİŞKEN.
ben her hafta siliyorum,rutin.
abooo yok kiz seninkisi merkur felan degil direk evrim gecirmisSelam arkadaşlar
Bu tatil bana yaramadı evi istediğim gibi temizleyemedim
Pazartesi günü mutfağı temizledim miss gibi oldu dedim çarşamba camları falan halledim perşembe buzluca poğaça sigaranböreği yapayım diyordum aksam eşim işten gelince kaysrriye gidelim dedi
Sabah erkenden çiktik fatmişkom hayvanat bahçesine gitmek istiyordu oraya gittik mazakalandda esimle dönme dolaba binip aşk tazeledik (AZERİİİN BENİMKİ HALA MERKÜRÜN ETKİSİNDEN ÇIKMADI ( eşim lunaparktan nefret ederdi) ) fatmişkomla bizde başka oyuncaklara binip eğlendik
Tabii işlerim kaldı
Bu yığılmanın müsebbibi eşimdee temizlikçi bayan tutmama ses çıkarmadı
Dün geldi camlar kapilar dip köşe temizlendi ve isim bitti
Ben çok yorgunum biraz uyuyayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?