- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.701
ben kola tiryakisiyim.. dün senin hikayen diye bir film vardı kola şişeme sarılıp izledim mesela :))
hep babalar yuzunden oluyor zatenalıştı çoktan,gayet iyiydi.
şimdi babasıyla evde.
bin naz halinde hanımefendi.
istediği olmayınca o şekilde protesto ediyor.
evde olsam yola getiririm onu da meydanı boş buldu.
cocugu simartiyolar sonra tepelerine cikinca al su cocugu oluyoyaş kaçtı.... sen ona değil babasına kız bence sen kötü polis o iyi polis :))
Aslında bugün hiç canım istemedim iş yapmak ama piss pisste oturmak cinlerimi tepeme getirdiğinden kalktım yaptım ramaznda bir tembelim ki sormayınhiç halim yok ya
Bugün ki bildirim
Evi topladım(yataklar,dağınıklık vs.)
Bulaşıkları boşalttım,dizdim
Makinayı çalıştım
Tezgahı çamaşır suyu ile temizledim
Ocağı temizledim
Buzdolabını temizledim
Evi süpürdüm(bütün odaları)
Banyo,wc yi yıkadım
Çöp attım
Çöpü yıkadım
Merdivenleri süpürdüm
Balkonu topladım,süpürdüm
1 sele çamaşır katla,yerleştirdim
Dolabımı topladım
Banyo yaptım
Makinayı boşalttım
Sofrayı hazırladım,cacık yaptım
Sofrayı kaldırdım,makinayı doldurdum
Ay ne demek benim işime çok yarıyor. Umarım o da faydalanır. Gaza geliyorum canim ustteki url yi kopyalayip yapistira bilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yurun-topigime.532179/page-2370#post-41630866
iste bunu gonder arkadasina
ayrica da tavsiye ettigin icin tesekkurler
bir kaç ay sonra 3 olacak canım.yaş kaçtı.... sen ona değil babasına kız bence sen kötü polis o iyi polis :))
Gunaydin herkese
ben de severim kolayi yaa ama neredeyse 3 senedir yani bebek dusundugumuzden beri icmemeye dikkat ediyorum toplam 3 senede 1 sise anca icmisimdir
hep babalar yuzunden oluyor zatentam alistirdim derken cocuk kacirinca amaaan birak ben almiyormuyum bezi taksin demesin mi ben de gece cisine hic zorlamadim taa ki babasinin canina tak edip beze para vermekten biktim gece cise kaldir diyene kadar ohh olsun
cocugu simartiyolar sonra tepelerine cikinca al su cocugu oluyo
iyi ki de tembelsin canim
ben de severim kolayi yaa ama neredeyse 3 senedir yani bebek dusundugumuzden beri icmemeye dikkat ediyorum toplam 3 senede 1 sise anca icmisimdir
hep babalar yuzunden oluyor zatentam alistirdim derken cocuk kacirinca amaaan birak ben almiyormuyum bezi taksin demesin mi ben de gece cisine hic zorlamadim taa ki babasinin canina tak edip beze para vermekten biktim gece cise kaldir diyene kadar ohh olsun
cocugu simartiyolar sonra tepelerine cikinca al su cocugu oluyo
iyi ki de tembelsin canim
Aslında bugün hiç canım istemedim iş yapmak ama piss pisste oturmak cinlerimi tepeme getirdiğinden kalktım yaptım ramaznda bir tembelim ki sormayınhiç halim yok ya
Bugün ki bildirim
Makinayı çalıştım
Ocağı temizledim
Buzdolabını temizledim
Banyo,wc yi yıkadım
Çöp attım
Çöpü yıkadım
Merdivenleri süpürdüm
Dolabımı topladım
Banyo yaptım
Makinayı boşalttım
hosgeldin canimMerhabalar bende yeni katildim bu topige,ev isi hic bitmiyor
hb azerınhosgeldin canim
tanisalim mi?evli bekar?yas?coluk cocuk?
ben de 25hb azerın
evlıyım,bir kızım var sen
Hb tekrar :) bebegim 3,5 aylik suan dogum iznindeyim,dunden kalan utulerimi tamamladim,camasir yikadim hic butmiuor camasirben de 25evliyim ve benim de bi kizim var
Hosgeldin tekrar canimraporlarini dort gozle bekliyorum
Valla arkadaşım bu iş yapmamış halinse ben o zaman hiç iş yapmıyorum maşallah sübhanallahAslında bugün hiç canım istemedim iş yapmak ama piss pisste oturmak cinlerimi tepeme getirdiğinden kalktım yaptım ramaznda bir tembelim ki sormayınhiç halim yok ya
Bugün ki bildirim
Makinayı çalıştım
Ocağı temizledim
Buzdolabını temizledim
Banyo,wc yi yıkadım
Çöp attım
Çöpü yıkadım
Merdivenleri süpürdüm
Dolabımı topladım
Banyo yaptım
Makinayı boşalttım
Çok teşekkür ederim canımValla arkadaşım bu iş yapmamış halinse ben o zaman hiç iş yapmıyorum maşallah sübhanallahnazar boncuklarını takayım bende dün alışverişten sonra buzdolabını topladım temizledim mutfak tezgahı ve ocağı temizledim yemek yaptım sonra onları topladım şimdide mutfak dolaplarını bir gazls boşalttım içini makineye dizip içlerini temizledim banyo görevimi bugün tamamlıycam inşallah
oyy daha kucukmus senin kizinHb tekrar :) bebegim 3,5 aylik suan dogum iznindeyim,dunden kalan utulerimi tamamladim,camasir yikadim hic butmiuor camasir
canim o fotodaki bebeler senin ogluslar miSlm kızlar nasılsınız. Ben neler yaptım bugün.
Yatağımı topladım.
Sahurdan kalanları makineye dizdim.
Tezgahı çamaşır suyu ile bi güze sildim.
Çocukların odasını topladım.
Salonu topladım.
Wc yi çamaşır suyu ile yıkadım.
Çocuklar yıkadım yatırdım. Küçük bi bavul hazırladım.
Uyanınca da görümcemlere iftara geldik.
Bide burda anne dediğim halam var bi iki gün kalıp dönücem. Hayırlı iftarlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?