- 11 Şubat 2015
- 526
- 385
- 73
- 36
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #23.721
Günaydın evet canım benim tosuncuklar:)oyy daha kucukmus senin kizinAllah bagislasin canim benimki 5 yasinda
canim o fotodaki bebeler senin ogluslar miAllah bagislasin masallah ne kadar tatlilar ya
Evet senin kızın fotoğraflarına baktım geçen gün. Benimkiler de bi büyüseoyy daha kucukmus senin kizinAllah bagislasin canim benimki 5 yasinda
canim o fotodaki bebeler senin ogluslar miAllah bagislasin masallah ne kadar tatlilar ya
tesekkur ederımoyy daha kucukmus senin kizinAllah bagislasin canim benimki 5 yasinda
gunaydınGinaydin bu arada herkese
Merhaba. Ben uykusuzum ya.Bide gece bişey yiyemedim açımMerhaba kızlar nasılsınız bakalımm
Halsi,tembelim benMerhaba kızlar nasılsınız bakalımm
Rabbim yardımcın olsun canımMerhaba. Ben uykusuzum ya.Bide gece bişey yiyemedim açım
Aynen canım bende ağırdan alıyorumHalsi,tembelim bentemizlik yapmam grrek ama ben tembellik yapıyorum
Günaydın evet canım benim tosuncuklar:)
Düşünürüz nede n olmasın:)ayyyy senin oğlanlara talibim :))) Maşallah suphanallahh... kız nazar deymesin ne foto koyduun öylee.... aaaaaa :)))
hg tweetyhepinize merhaba kızlar bende yeni katıldım bu topiğe
hoşbuldumhg tweety
Hoşgeldin canımhepinize merhaba kızlar bende yeni katıldım bu topiğe
Gayet normalKızlar size bir sorum. Artık buna takıntılı dersiniz rahatsızlık mi dersiniz. Ben çamaşırları yıkandıktan sonra asiyorum.kuruşun hemen alınacak o . KITIR KITIR olmicak. Sıcaktan bide kokuomus gibime gelio. Sizde oluomu normalmi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?