- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #24.161
enteresan peki görebildin mi?
Ee gorebildinmi bari..
Yok canlar girmedim zaten daha gozukmez dediHayırlı olsun tatlım çok sevindim doktor görmedi mi keseyi belki de atışlar 7. Haftada çıkıyor ya onun için demiştir....
Cıks cıks cıkszorla guzellik olmaz sekerim.
Haydin bakem biseyler yapamda yazam.
YAPTIKLARIM
mutfagi toparladim
b.makinasini calistirdm
ocagi sildim
salonu toparladim
YAPILACAKLAR
beyzanin odasini toparlicam
yatak odasini toparlicam
sonrada tuvalet banyo temizlicem supurge yapcam
toz alcam
yerleri silcem
bu kadar...
Of bugün o kadar sicaktiki yerimden kalkamadim. Sabah 11 gibi kalktim kahvaltı yaptık yani kahvaltiyi hazırlarken bile ter içinde kaldım held yerken çay bile zor geldi
masayı topladim direk uzandim sonra kalkamadim
Bi saat önce kalktim yemek yaptım yedik
şimdi kalkcam mutfağı toplicam
iki makina çamaşır katlancak
ütü var onu yaparim
eve süpürge acarim
bide banyo var temizlencek
ben bıktım bu banyodan artık sürekli düş falan alındığı için sürekli kirleniyor of ya sırf oraya bi adam lazim:)
Bazen eşime diyorum ki ne güzel bi , bi kadınla evlisin ne kadar rahatsin arada yardım ediyorsun yiyorsun kalkiyosun acikiyosun sofraya oturuosun düş alıp cikiyosun dolap ütülü kıyafet dolu ustundeki kirliyse kirli ye atiyosun ohhhhh,,,.... Bende bi kadınla evlenmek istiyorum kendime kadın buldan diyorum:)
Ay kizlar elti sanirim 10-15 gun kalmak istiyo
bu halimle nasil bakarim ben ona yaa
Bi de Allah bi cene vermis gerisini koyvermis:))
Inanirmisiniz 1 dakika susmuyo ayni konuyu tekrar tekrar konusuyo
Uyku bastırıyo zaten hamilelikten uzanmak dinlenmek istiyorum yok anacim
10-15 gun her gun doktora da gitmem gerekecek yaninda
Aslinda doktorluk bi duru m yok isterse orda da yaptira bilir tedavisini ama burda istiyomus hanfendi
Off napicam ben ya 1 hafta sonra bulantilarim da baslar
Aynen betus tek care kaynimin izin vermemesi ama o da cokdan razi gibiAllah sabır ve kolaylıklar versin...... yani olur mu tamda bu zaman da..... bir de 15 gün oofff yani... ne desen bozulabilir gıcık bir durum...
Kızzz kaynında bıkmıştır adamacağız gitsin de biraz kafamı dinliyim diyordur Allah kolaylık versin canım inşallah kalmaz bu zamanında zor valla...Aynen betus tek care kaynimin izin vermemesi ama o da cokdan razi gibi
Demin soyluyodu sen kal ben gideyim
Bi de biz tatile gitmek istiyoduk bu aralar off o da kalacak
Gelecek ay da gelmesi gerekli
Tum bunlar beni bekliyodu zaten
adam da çenesinden bıkmıştır,Allah kolaylık versin canım,sıkma canını doğal davran kasma kendiniAynen betus tek care kaynimin izin vermemesi ama o da cokdan razi gibi
Demin soyluyodu sen kal ben gideyim
Bi de biz tatile gitmek istiyoduk bu aralar off o da kalacak
Gelecek ay da gelmesi gerekli
Tum bunlar beni bekliyodu zaten
slm kızlar bende hamilelikten ve sıcaklardan kafamı kaldıramıyorum mutfak salon tuvalet banyo heryer kirlenmiş temizlemem lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorummm :S
bende oyleyım bi iş yapıyorum oturup biraz dinleniyorum işim de aksama kadar hiç bitmiyoAllah yardımcın olsun canım sicaklarda is yapmak gerçekten çok zor heleki biz hamileler için 2 is yapıp dinleniorum yoksa hiç yapamiycam şimdi ben bide bebegin kiyafetlerini yikicam ütülucem bi sürü is valla nasıl olcak bilmiorum hemen yoruluorum
Ay kizlar elti sanirim 10-15 gun kalmak istiyo
bu halimle nasil bakarim ben ona yaa
Bi de Allah bi cene vermis gerisini koyvermis:))
Inanirmisiniz 1 dakika susmuyo ayni konuyu tekrar tekrar konusuyo
Uyku bastırıyo zaten hamilelikten uzanmak dinlenmek istiyorum yok anacim
10-15 gun her gun doktora da gitmem gerekecek yaninda
Aslinda doktorluk bi duru m yok isterse orda da yaptira bilir tedavisini ama burda istiyomus hanfendi
Off napicam ben ya 1 hafta sonra bulantilarim da baslar
Slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli. Bende köydeyim. Valla burdaki işler bizim işlere de benzemiyor anacım. Bitmek bilmiyor
bende oyleyım bi iş yapıyorum oturup biraz dinleniyorum işim de aksama kadar hiç bitmiyo
Daha ne yapacaksın masallah camlar bitmiş ne güzel....Dün kü raporum diyeyim
Salon camlarını cifleyip sildim (iki tane cam var biri fransız cam diğeri balkon kapılı)
Salon avizesini sildim
Yemek odasının camlarını sildim orda da iki tane var
Mutfağın camını sildim perdesinin yıkadım astım
Boş odanın camını sildim
Balkonun şöyle tozunu akıttım bir kova suyla
Hee bide üç makine çamaşır astım
Ütülenmiş çamaşırları yerleştirdim
başkada bişi yapamadım
Ellerine saglık betülcüm bamyan cok güzel görünüyor ben cok secerim bamya ama açıklamasını hiç beceremem tebrik ediyorum seni cok başarılı olmuş....İşte gece birlere kadar uğraştığım et suyum ve bamyam..... bamyayı biraz fazla mı pişir mişim ne bütün suyunu çekmiş ama diri yani dağalmamış çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?