En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
ne kadar beklettiğimi şuan hatırlayamıyorum . 2 yılı geçti evliyim ve fırınımı ilk temizlememde kullanmıştım. temiz olsun mantığıyla fazla bekletmiş olabilirim dediğin gibi ..

canım çok teşekkürler cevap için, küçük bir kilerimiz var aslında ama orası da doldu artık, elimize geçeni atıyoruz, ben o zaman tekrardan buharlı ütülere bakayım:)

canım çok teşekkürler cevap için, küçük bir kilerimiz var aslında ama orası da doldu artık, elimize geçeni atıyoruz, ben o zaman tekrardan buharlı ütülere bakayım:)

evde fazladan kiler veya boş oda olunca kısa sürede doluyor zaten yazık ki bende şuan ikisi de yok

evde fazladan kiler veya boş oda olunca kısa sürede doluyor zaten yazık ki bende şuan ikisi de yok

varsın olmasın canım ya ne kadar az eşya o kadar iyi:)

Kızlar bu arada mutfağımı sildim bir güzel, atılacaklar var onları ayarladım, birazdan da süpürge yapıp silersem tamamdır:)

Aaa oldu kiz benim utum bu..
Normak su koymuyorum kaynatipta koyuyorum suyu ama kirec atiyo utu yaparken yinede. Sinir ediyo beni utu yaptimmi her yer batiyo bem beyaz oluyo..

Eklentiler

• 20150804_125541.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 47
topiğin ilk sayfasındaki bilgilerden yararlanarak yaklaşık 10 gündür dolabımda duran üşengeçlikten kullanamadığım mor lahanayı tarife göre kavanozladım bakalım nasıl olacak :) kavrulmuş soğanı kavanozda saklamayı da eskiden yapardım aklımdan çıkmış hatırladığım iyi oldu 5-6 soğan kavurup koydum onu da dolaba süper valla :))

Aaa oldu kiz benim utum bu..
Normak su koymuyorum kaynatipta koyuyorum suyu ama kirec atiyo utu yaparken yinede. Sinir ediyo beni utu yaptimmi her yer batiyo bem beyaz oluyo..

hazır satılan ütü suları var ya canım hani ütüye su doldururken 1 kapak da aldığın ütü suyundan koyuyorsun onu denedin mi hiç işe yarar diye düşünüyorum

Kolay gelsin canim

sekerim hiiiic stres yapma olur biter hersey. Bende senin gibi nasil hevesliydim 5 6 ay once orayami koysam burayami diye halada oyleym ama bu ara her seye useniyorum. Bi suru isim var benimde kizimin camasirleri utulenip yerlescek 3 makina camasir yikancak asilcak kuruyunca bazilari utulencek. Onlardan once mutfagim toparlancak banyo lavabo ovulcak en sonda supurge falan filan ayyy anamin evinde ne rahattim len

Doguma ne kadar kaldi canim

Yok onu ilk defa duyuyorum canim..
Hic gormedim nerede satiliyo.

ben de forivia nın proclin saf ütü suyu diye bir şey var onu kullanıyorum ama ütüm kazanlı olduğu için midir bilmiyorum hiç öyle kireç akıtmadı şimdiye kadar.. marketlerde falan görüyordum saf ütü suyu diye gittiğinde bir bakınıver bulursun elbet

Hosbulduk canim

Kızlar çamaşır makinemi ben hiç temizlemedim. Araştırınca limon tuzu, sirke falan yazılmış, siz ne yapıyorsunuz. Boş olarak 90 derecede çalıştırsam temizlenir mi acaba?

:) anamin evinde odamı topluyosam toplayip geciyodum valla şimdi hersey bna bakıyor ev dip köşe temzlenicek her yer toplanacak bide hamileliğin son ayı hiç sorma valla zorlana zorlana yapiorum cekilmiyorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…