En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Balkonun camida silindi bugün mutfağın caminin önü buzdolabı dısdan silindi bulasik makinesi boşaltıldı tertemiz oldu valla daha ne olsun.geri kalanı akşam serinlikde yaprim artık şimdi yemeklerde sıra maglum bizim evde hergün 3 çeşit yemek pişer eşim yaz demez hergün çorba bekler malesef

birkaç gündür yatıştayım :) bugün tüm odalardaki dağınıkları topladım oğlumun ve bizim yatakları topladım tüm odalardaki mobilyaların tozunu aldım yemek yaptım ocak soğusun birazdan kalkıp ocağı tezgahı silip lavaboyu temizliycem hepsi bu kadar :)) ayy çok tembel oldum ben yaa... bunları da son 1 saatte yaptım hava da sıcak kıpırdayasım gelmiyor

Bugün yaptıklarım
Genel bulasik yatak topla tezgah sil ortalik topla haricinde
Isten sonra yeni bi temizlik malzemesi aldım onunla banyo tuvalet tamami ve duşa kabin bir güzel temizledim
İki makina çamaşır yıkayıp birini astım diğeri hala yikaniyor
Son olarak mutfak halisıni silecegim aslında çok olmadı sileli ama çabuk kirleniyor benimki

Bugün yapilanlar
banyo cekmecelero boşaltıldı silindiyerlestirildi
kuvvet klozet lavabo ovuldu
4 makina çamaşır yikadim nevresimler haçlılar falan
banyonun yerleri yikandi silindi kurulandi
tuvalet yikandi
tüm ev toplandı halılar yıkamaya verildi
ev detaylı sürdürüldü hiç toz kalmayacak şekilde silindi
toz alindi
mutfak dolapları önce kolonyayla sonra sirkeyle sonra arap savunuyla silindi şu an sirke ve sarımsak karışımı yapıldı bekliyoruz durulanacak
balkon iki kere yikandi ( balkonda bi çiçeğim vardı böcekler onuda sarmis bahçeye indirdim çiçeği ) balkon duvarlarına kadar yikandi camları fircayla yikandi
Akşam yemeği yapıldı bualsiklar yikandi
oğlumu yikadim
koltuklarin minderleri kaldırıldı supuruldu yerlestirildi
elektrik supurgesi temizlendi ici yikandi yüzü silindi
bunları tek başıma yapmadım kardesimle yaptim:)

Kızlar bu böcekler elektrik supurgesinin icinde de cogaliyolarmis toz çünkü havasız ve karanlık en sevdikeleri yermiş ve bu böceğin tek silahı sirke kolonya ve arap sabunu temizlekte şirketle arap sabununu mutlaka kullanin bende tavsiye vede ev toz landiysa geciktirmeden supurun

Yani kaç gündür keşke evi normal temizlesem diye söylemiyorum kendime meğer normal zamanlarda hiç bi iş yapmiyomusum:) ama bitmek üzere böcek son bi kaç tane goruyorum

inşallah biterler yaa telef oldun kaç gündür senin yaptığın işi okudukça ben yoruluyorum inan ki..

İnş biran önce biter canım da sende rahatlatsin ya kaç gündür çok yoruldun

Valla maşallah canım ya artık bu kadar temizliğe de bir tane bile gelmez bahar temizliği yapmadıysan bu temizlik artık onun yerine gecti:)

günaydın kızlar.
pazar büyük temizlik yaptığım için bu hafta pek işim yok.
akşam sadece süpürdüm.banyonun paspaslarını silkeledim.
sabah bulaşık makinesini boşaltıp doldurdum.
tezgahı sildim.elde yıkanacakalrı yıkadım.
öğlene yemek yaptım basit.
çocuklara kurabiye ve kahvaltı hazırladım.
salonu topladım.kanepenin yastıklarını düzelttim.
öğlen gidince yerleri silip halıları sereceğim.
hafta sonu yıkamıştık halıları.
lavaboyu,klozeti yıkarım.
akşama çok az ütü var onları yapmayı düşünüyorum.

selam kızlar anlık rapor vereyim :) bulaşık makinesi boşaltıldı kirliler makineye kondu. odalardaki dağınıklıklar toplanıp yataklar toplandı, yatak örtüleri örtüldü. oturma odasında koltuk örtüleri düzeltilip minderler kabartıldı. tuvalet ve lavabosu temizlendi, yıkandı. banyoda klozet ve lavabo temizlendi. makineye çamaşır atıldı şimdi kalkıp asılacak. ev süpürülecek, çocuk uyutulacak, yemek yapılacak ardından ocak, tezgah ve evye temizlenecek .. bugünlük işler bunlar..
hepimize kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…