- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.480
- 1.123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #24.561
kendıme ızın verdım dedım ama yıne de duramadım
*aspiratorumu mıs gıbı yaptım gozumde buyuyordu.
*bı fıs fıs kabın ıcıne leke cıkarıcı koydum sulandırdım nişan cıcegıme sıktım sımdı duruyor bırazdan durulayıp yerıne kaldıracagım
*tum avızelerımı sıldım
*bulaşıkları makıneye dızdım
daha işlerım var yapılacak eşim dısarıda olunca ne cok iş yaptım ben ayol
Kızlar ben mahvoldum bittim
yani pis bi insanda değilim evin genelde temiz olur delircem
evimdekiler güce diil yıkık durumdayım kk da çok konu açılmış bununla ilgili bunlar ev akarı denen bişey tam emin de diilim mutfağın her yaninda lar böyle beyaz minnacık çok zor gorunuyolar dikkatli bakmak lazim üstlerine direk çamaşır suyu dökuyorum gene hareket ediyorlar böyle şey görmedim moralim çok bozuk
eczaneden ağır kimyasal ilaç aldık sulandirdik ağzımızı burnunuzu tikadik ilacladik üstüne fiş fiş yaptıklarım basin tan öluyo ama diğeri gelip ağır kimyasal da yüzüyor resmen sirke biraz daha ise yarıyı şu an ise yarayan tek şey şirkete değen oluyo ama kuruyunca gene geliyorlar ben napcam kolonya denicem bide bittim
Şimdi bi tane buldum kolonyayla etrafına halka çizdim kacicak yer aradı mutfağı kolonyayla yikiycam bugün üçüncü gün yerde emekleyerek böcek arıyorum duvarda bile gördüm böyle toz saniyosun ama diil eline alınca toz gibi bisey ama yuruyo kapinizin önüne sürekli kolonyayla ve direk şirketle set çekin benden söylemesi şimdi litrelerce kolonya almaya gidiyorum yatak odasına gelmeden önce engellemeliyim((((( güvenlik kesinlikle diil un ve irmigin içine girdiklerini dusunuyorum en başta yada ondan urediler bi yerlere yüce yaptılar
Anaaammm kıyamam kuzu geleyim yapayım varsa işinÇok büyük hayal kırıklığı içindeyim. Ben de sandım ki, toplaşılıyor her hafta birinin evine gidilip temizlik işleri, özellikle şu dert olarak görülenler yapılıyor.
Çok geçmiş olsun canım allah şifanı versinCanlar nabersiniz?
Ben cok kotuyum mide bulantilari ustune bi de dis agrisi basladi bu sefer her sey erken bsladi
Dun nihayet cikardim artik dayanamayip doktoru aradim ilac soyledi
Atiyorum tam gecirmese de hafifletdi
Sagolasin balimÇok geçmiş olsun canım allah şifanı versin
Allah yardımcı oldun balımazerinnoldubst: 42095167 .!.:Sagolasin balim
Benimkisi 4 ay suruyo maalesef
Canlar nabersiniz?
Ben cok kotuyum mide bulantilari ustune bi de dis agrisi basladi bu sefer her sey erken bsladi
canım ben de meak etmiştim seni.Merhaba hamarat hatunlar
Uzun zamandır yoktum kötü bir olay oldu ama hayat devam ediyor kendimi mahvetmenin kimseye bi yararı yokailem bu durumu bilmediğinden normal davranmaya özen gösterdim uzun bi süre şuan çok şükür biraz daha iyiyim 15 gündür ablam bizdeydi bana çok iyi geldi ama dün gitti napalım onun bir yuvası var yeterki mutlu olsun
Şimdiiii gelelim konumuza artık temizlik yapma vakti geldi ev leşşş
Bugün yapılacak işler şöyle
Ev süpürülecek
Vileda ile silinecek
Toz alınacak
Öğle yemeği yapılacak
Çok yorulmazssam da banyo wc yıkanacak hadi bana kolay kelsin
çok geçmiş olsun.Mutfak dolaplari ni 3 kere daha sildik tüm dolaptaki herşeyin içini yıkandık ketıla bile girmiş termisun içinde bile vardibbugun sabah arkadaşına gittim 3sene önce banada oldu benim elbise dolabına bile girmişti dedi geldim kontrol ettim bende yok önlem olsun diye koridoru çamaşır sulu sirkelibsuyla sildum mutfağın yerini 2 kez sildum evi topladım salonun bi duvarını kardeşiyle pembeye boyadim her yere sirke döktük şimdi yatcaz dua etcez artık herşeyi yaptık gene var
çocuk yoksa haftada bir yetiyor çalışana.Kızlar maşallah ellerinize sağlık biz dışarı çıktık ama çıkmadan önce banyo ve dusakabin bi güzel temizledim. Hem domestic hem Mr muscle kullandım.
Kızlar bu arada ben 1 yıllık evliyim ama bu ev islerini pek düzene koyamadim gibi özellikle çalışanlar kaç güne bir süpürge vileda toz alma banyo vs yapıyorsunuz
karın ağrısı çok fena.kızlarr bugün çok tembelim daha yatakları bile toplamadım biri beni süpürgeyle kovalasın da kalkayım yerimden dün kv kp gitti onların arkasından banyonun tavanını, duvarlarını çamaşır suyuyla sildim klozeti lavaboyu temizledim en son yerlerini çamaşır suyuyla sildim ve hepsini elle sildim mop kullanmadım. üstüne regl oldum yetmedi misafir haberi geldi diğer odaları da toparladım sonra da gelmedilereşimin cüzdanı babasının arabasıyla gitmiş gece gece onu almak için 200km yol yaptık arada bir iki de akraba ziyareti çıkardık o kadar yolu gitmişken.. bugün kabus gibi bir bel ağrım var kıpırdayamıyorum yerimden kalksam yapıcam ama dur bakalım ne zaman kalkıcam yerimden
çok üzüldüm canım ya.Kızlar ben mahvoldum bittim
yani pis bi insanda değilim evin genelde temiz olur delircem
evimdekiler güce diil yıkık durumdayım kk da çok konu açılmış bununla ilgili bunlar ev akarı denen bişey tam emin de diilim mutfağın her yaninda lar böyle beyaz minnacık çok zor gorunuyolar dikkatli bakmak lazim üstlerine direk çamaşır suyu dökuyorum gene hareket ediyorlar böyle şey görmedim moralim çok bozuk
eczaneden ağır kimyasal ilaç aldık sulandirdik ağzımızı burnunuzu tikadik ilacladik üstüne fiş fiş yaptıklarım basin tan öluyo ama diğeri gelip ağır kimyasal da yüzüyor resmen sirke biraz daha ise yarıyı şu an ise yarayan tek şey şirkete değen oluyo ama kuruyunca gene geliyorlar ben napcam kolonya denicem bide bittim
Allah kolaylık versin canım.Canlar nabersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?