En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Maşallah canım ben de geçen Aspiratör temizledim ama filtresi kötü olmuş onu değiştirelim diyorum ama nereden bulacağım Nerede satılır acaba

Bugün yapilanlar:
Bulaşıklar makineye dizildi daha doğrusu o işi eşim yaptı bnde elde kalanları yıkadım 2 makine çamaşır mkinesi calistirildi yatak odası toparlandı oglumun nevresimleri değiştirildi eşim yatakları felan içe çekti bende altlarıni felan süpürdüm sildim toz alindi şimdilik bukadar durmak yok işler bitene kadar.

kızlarr bugün çok tembelim daha yatakları bile toplamadım biri beni süpürgeyle kovalasın da kalkayım yerimden dün kv kp gitti onların arkasından banyonun tavanını, duvarlarını çamaşır suyuyla sildim klozeti lavaboyu temizledim en son yerlerini çamaşır suyuyla sildim ve hepsini elle sildim mop kullanmadım. üstüne regl oldum yetmedi misafir haberi geldi diğer odaları da toparladım sonra da gelmediler eşimin cüzdanı babasının arabasıyla gitmiş gece gece onu almak için 200km yol yaptık arada bir iki de akraba ziyareti çıkardık o kadar yolu gitmişken.. bugün kabus gibi bir bel ağrım var kıpırdayamıyorum yerimden kalksam yapıcam ama dur bakalım ne zaman kalkıcam yerimden

Kızlar ben mahvoldum bittim
yani pis bi insanda değilim evin genelde temiz olur delircem
evimdekiler güce diil yıkık durumdayım kk da çok konu açılmış bununla ilgili bunlar ev akarı denen bişey tam emin de diilim mutfağın her yaninda lar böyle beyaz minnacık çok zor gorunuyolar dikkatli bakmak lazim üstlerine direk çamaşır suyu dökuyorum gene hareket ediyorlar böyle şey görmedim moralim çok bozuk
eczaneden ağır kimyasal ilaç aldık sulandirdik ağzımızı burnunuzu tikadik ilacladik üstüne fiş fiş yaptıklarım basin tan öluyo ama diğeri gelip ağır kimyasal da yüzüyor resmen sirke biraz daha ise yarıyı şu an ise yarayan tek şey şirkete değen oluyo ama kuruyunca gene geliyorlar ben napcam kolonya denicem bide bittim

Şimdi bi tane buldum kolonyayla etrafına halka çizdim kacicak yer aradı mutfağı kolonyayla yikiycam bugün üçüncü gün yerde emekleyerek böcek arıyorum duvarda bile gördüm böyle toz saniyosun ama diil eline alınca toz gibi bisey ama yuruyo kapinizin önüne sürekli kolonyayla ve direk şirketle set çekin benden söylemesi şimdi litrelerce kolonya almaya gidiyorum yatak odasına gelmeden önce engellemeliyim ((((( güvenlik kesinlikle diil un ve irmigin içine girdiklerini dusunuyorum en başta yada ondan urediler bi yerlere yüce yaptılar

Ha bide karşı komşum tatilde 15gun falan oluyo apartmanın benle onun olduğu bölümüne çamaşır suyunu boca ettim resmen ama onun kapısının onunde de sordum ya evinin icine de girerse onunda ay ben nasıl solicem çok utanıyorum solemesem olmaz kadın tatilden gelcek uzun zaman farketmese evine yuva yapabilirler

Canım bence sen özel ilaçlama yapan şirketler var oralara yaptırsan senin için daha iyi olur sağlığından olursun Allah korusun hem o ilaçlama yapılınca eve girilmiyor belli bir süre ben senin yerinde olsam yaptırırdım...

Çok geçmiş olsun canim ya inşallah biran önce ölüp gderlerde sende kurtulursun

Bugünün bildirimim
Yataklarımızı topladım
Kahvaltı hazırladım
Sofrayı kaldırdım
Bulaşık yıkadım
Makineyi çalıştırdım
Mutfak ve holü süpürdüm
WC ve banyoyu yıkadım
Kapılarını cifle sildim
Bulaşık yıkadım
1 sele çamaşır katladım
Makinayı boşalttım
Market alışverişi yaptım
Akşam yemeği:yoğurtlu makarna
Bugün bi makarna yaptım yemek olarak :)

Canlar nabersiniz?
Ben cok kotuyum mide bulantilari ustune bi de dis agrisi basladi bu sefer her sey erken bsladi
Dun nihayet cikardim artik dayanamayip doktoru aradim ilac soyledi
Atiyorum tam gecirmese de hafifletdi

Geçmiş olsun canim ya benimde oğlumda hiç bulanmadi kizimda 4 ay kadar sürdü bende ilaç kullanmak zorunda kalmıştim hoş oglumdada 3 ay iğne oldum durmadan yattım düşük tehlikem vardı tam düzeldim diorum simdide mide yanmalari kramplar uykusuzluklar başladı allah yardimcimiz olsun.

canım ben de meak etmiştim seni.
ailenden saklı kötü ne yaşadın canım ya.
her şeyi tek başına çözmeye çalışıyorsun.Allah yardımcın olsun.
ablanın yanında olması iyi gelmiştir.:)
geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun.
nerden nasıl gelmiş,ilk kez duyuyorum.
güve olur kurularda ama bellidir o.
bir kez tarhanam böceklenmişti.
her yeri sarmıştı.
ilaçlama firmalarıyla görüş canım.
böyle silmekle başedilecek gibi değil.
tamamen kurtulursun inşaALLAH.
çocuk yoksa haftada bir yetiyor çalışana.
ben çamaşırları c.tesi akşamdan yıkardım.
sabah hepsini birden balkonu yıkayıp asardım.
sonra sil süpür işleri.:)

karın ağrısı çok fena.
bugün bir şey yapamazsın bu ağrıyla.
yarın yaparsın işlerini.
çok üzüldüm canım ya.
Canlar nabersiniz?
Ben cok kotuyum mide bulantilari ustune bi de dis agrisi basladi bu sefer her sey erken bsladi
Dun nihayet cikardim artik dayanamayip doktoru aradim ilac soyledi
Atiyorum tam gecirmese de hafifletdi
Allah kolaylık versin canım.
ne zordur iyi bilirim.
benim 3 de hep bulantılıydı.,öyle ilaçla vs.de geçmedi hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…