En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ahh canım beni merak ettin demek nasıl mutlu oldum anlatamam ailemden saklı kötü olayı özelden yazssam olur mu

kızlar hafta sonu raporumu vereyim.

bu arada betüş nerelerde?

c.tesi dinlenmeyi tercih etsem de işler beni bekliyordu.
banyoyu ve balkonu yıkadık çocuklarla.
paspasları yıkandı.yenisi serildi,havlu vsi değiştirildi.
tüm odalar toplandı,yatakları düzeltildi.
tozları alındı.
mutfak toplandı.
başım çok ağrıdı silme süpürme yapmadım.

pazar camlar,silindi,storlar+perdeler yıkandı,takıldı.
yataklar toplandı.
ebeveyn banyo depo olarak kullanıyoruz.orası düzenlendi.epey atılacak çıktı.
balkondaki şeyler kaldırıldı.
buzdolabı silindi.sebzeler yerleştirildi.
her yer dip köşe süprüldü,elle silindi.
epey ütü yapıldı,bitti çok şükür.:)
mutfağın kilimi yıkandı.
perdelerden sonra 3 makine çamaşır yıkandı.
akşam 8de işim bitti.
günlük mutfak toplama,silme işlerini yazmıyorum.
kızımı yıkadım.ben de banyo yaptım.

c.tesi iki poşet barbunya dolaba kondu.
bir kilo da vişne.

patlıcan aldım fırında musakkalık kızartıp dolaba koyacağım.

Canlar nabersiniz?
Ben cok kotuyum mide bulantilari ustune bi de dis agrisi basladi bu sefer her sey erken bsladi
Dun nihayet cikardim artik dayanamayip doktoru aradim ilac soyledi
Atiyorum tam gecirmese de hafifletdi

Canım diş ağrısı için karanfil yağını bir damla damlat dişine.
Geçmiş olsun.

selam canlar,ben geldim.Bugun tam gaz basladim islere.
Ise yatagi toplamakla basladim,oda havalandirildi,toz alindi,cam onu silindi.oturma odasinda koltuklar silindi,toz alindi,cam onleri silindi,kuruyan camasirlar katlanip yerine koyuldu,odanin kapisi silindi.Balkon bir guzel temizlendi,esim yapti daha dogrusudogrusu,ben de balkona acilan pencereleri sildim.Giris ve ayakkabilik,toplanip silindi.cocuk odasi toplandi.En son makina cekip yerleri sildim.Temizlik bezlerini yikayip ,banyoyu dip kose temizledim.mutfaktaki daginikligida esim toladi ,bende cocugu uyutmaya geldim. Bittim vallahi,cok yoruldum ama her taraf tertemiz cok sukur. Cocuk uyusun bir keyif kshvesini hakkettim.
Bu arada azerin tebrikler csnim bebis geliyormus ne guzel.allah tamamina erdirsin saglikla insallah.

dün hıcbırsey yapmadım kızlar hep dısarıdaydık
bugun planladıklarım
mutfak bastan asagı temızlenecek
dolapların ıcı cıkarılacak cıflenecek durulanıp tabaklar yerlestırılecek
cam kapı sılınecek
perdesı takılacak
mutfak balkonu yıkanacak
tertıp duzen verılecek
ayakkabılık duzenlenecek
yerler sılınecek
yemek yapılacak

vaktım olursa kucuk odanın camını da sılecegım
kalinkaselin nasıl uzuldum bılsen cok kotu bır olay Allah kolaylık versın. bunca seye ragmen gıtmedılerse bır ılac fırmasıyla gorus ıstersen.
yesa canım benım tek halım var evımde zaten evım kucuk bende hıc halıyla ugrasmadım hole ve mutfaga kılım attım salonun halısı var halı yıkama yerlerıyle gorustum tek halıyı almıyorlardı bende mecburen kendım sıldım ama bakıyorum sımdı hıc kleke kalmamıs parlıyo halı

kızlar halı sılmek ıcın buradanda okudugum bılgılerle soyle bır formul yaptım kendımce ve halıyı resmen parlattı super oldu sızde deneyın :)

fıs fıslı bır sıseye kosla oxı actıon, aspırın ve beyaz sabunu (suyla elımde erıttı sabunu) suyla karıstırıp doldurdum onu sıkıp sıkıp kullandım halımda
sonuc perfect

Maşallah canım sen yaparsın da leke kalır mı :) ben de bu karışımı en kisa zamanda deneyeceğim inş bi de şu çok övulen mavi su aklimda

Bugün yapilanlar kendi ütülerimizi aradan çıkardım tabiki bebeginkiler daha duruyor dolap gelmeden yıkadım saf gibi şimdi ütülesemde nereye koycam mutfak toplandi balkon bi güzel süpürüldü silindi balkon kapısı dolap ice silindi.

Bugün bebekten arta kalan zamanda ne yaptım...

Salonun camlarını sildim.
Halılarını süpürdüm.
Yerleri elle sildim.
Mobilyalar tozlu değildi o yüzden tozunu misafirim gelmeden bi gün önce alacağım.

Küçük bir oturma odam var.
Balkonunu yıkadım.
Camını sildim.
Koltukları süpürdüm.
Yerini sildim.

Biz yazın balkonda oturuyoruz. (Balkon 15 m2)
Koltuk örtüsünü silkeledim.
Yerini sildim.

Bulaşık makinesini boşalttım.
Eşime yemek hazırladım.
Masa kur-kaldır.
Çöpleri attım.

Bugünlük bu kadar. Yarına da Allah Kerim...

Kızlar ben dün yaptıklarını yazmadım. Dün tekrar ise döndüm ama sabah erken kalkıp mutfak halısı sildim sonra kahvaltı masası hazırla topla sil ve ise gittim. Dönünce de akşam misafir olduğu için annem yemek işini halletti sağolsun ben de masa hazırla bulasik ortalık topla süpürge herkes gelince de hizmet et gidince bulasik makinaya yerleştirme ve elde yıkama ile günü kapattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…