- 29 Nisan 2015
- 454
- 558
- 18
- 30
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #24.701
Canlaaaaaar demin doktordan geldim ikizmis:)))))
Allahim cok buyuk bana kaybettigim bebegimin yerine bi bebek daha yolluyo
Inşallah sorunsuz bi gebelik olur cunku doktor senin icin ikiz gebelik cok zor olucak dedi
Kızlar bitirdim sonunda her yer temizzz.. Çamaşırlara devam bir makinem kaldı .. Tek bebişle böyleyse iki üç olanlar bu işleri nasıl yapıyor merak içindeyim.. Dün ve bugün yaptıklarım
Ev süpürüldü dip köşe
Yerler Buharlı ile silindi
Tuvalet banyo balkonlar çamaşır sulu yıkandı 3 makine çamaşır yıkandı
Şu derz arası temizleyici kalem Hoşuma gitti ondan Alıp banyolar temizlerim tabi int Alıp gelmesini beklemem lazım burada yok yada ben hiç farketmedim :)) kızımla ve babasıyla zor olsa da temiZLİĞİ seviyorum yaptıkça mutlu oluyorummmm
Canlaaaaaar demin doktordan geldim ikizmis:)))))
Allahim cok buyuk bana kaybettigim bebegimin yerine bi bebek daha yolluyo
Inşallah sorunsuz bi gebelik olur cunku doktor senin icin ikiz gebelik cok zor olucak dedi
kızlar bugün ilaçlama ekibi geldi artık böceklerle başedemedim(((
evi ilaçlamışlar 3-4 gün evde sulu temilzik yapmayın demişler
bendeki böceğin adı bakliyat bitiymiş irmiğim kurtlanmıştı ordan çıkıp bi yere yuva yapmışlar(((
temizlemekle ölmuyolarmış bide:)
4-5 gün sonra dip köşe silip supururum evi ve artık temizlik biter çok sıkılmıştım çünkü her yeri 3-4 kere sil gene böcek görünce ağlaıycak gibi oluyodum....
ee betül hani rapor,hani kışlık yaptıkların,hani güccük odan?
kızlar bugün ilaçlama ekibi geldi artık böceklerle başedemedim(((
evi ilaçlamışlar 3-4 gün evde sulu temilzik yapmayın demişler
bendeki böceğin adı bakliyat bitiymiş irmiğim kurtlanmıştı ordan çıkıp bi yere yuva yapmışlar(((
temizlemekle ölmuyolarmış bide:)
4-5 gün sonra dip köşe silip supururum evi ve artık temizlik biter çok sıkılmıştım çünkü her yeri 3-4 kere sil gene böcek görünce ağlaıycak gibi oluyodum....
nereye düştüm dedim böyle bir başlığın varlığından bile haberim yoktubtlbetul cüğüm link atana kadar. ne hoşmuş herkes yapacağı işlerimi yazıyor sonra bittiğinde rapor veriliyor sanırım. valla iş sürekliliği için harika çözüm tebrikler hamarat bayanlar
Yatak odası toplandı süpürüldü silindi tozu alındı banyo wc çamaşır suyuyla içe yikandi yemekler yapıldı şimdi tekrar mutfak toplancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?