- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #24.681
Ben de kileri toplayıp düzenlenen lazim.kizim uyuyor ve ses yapsam uyanıyor hemenKızlar bugün temizlik yapacak var mı beraber yapsak ben sabah kileri bosalttim atilacaklari ve verilecekleri ayarladim. Şimdi oturuyorum öyle
Ben de kileri toplayıp düzenlenen lazim.kizim uyuyor ve ses yapsam uyanıyor hemenSaat altidan sonra esiim kızımla ilgilensede bir ıki birsey yapsam.ev de cok dağıldı.birsuru is varr...
Bende hallettim ancak yazabildim bir tek çamaşırlarım kaldı onlar da yarına inşşşş,, güzel bir temizlik oldu.. Içine sindiiiiii...Canım bitti benim :) süpürdüm sıldım toz Aldım mutfak tezgah domestos ile sıldım bi de tuvalet hallettim :
Bende hallettim ancak yazabildim bir tek çamaşırlarım kaldı onlar da yarına inşşşş,, güzel bir temizlik oldu.. Içine sindiiiiii...
Benim en korkutugum şey oğlumun kulağına burnuna falan kacamallriVallami kiz napcam ben ya.
gordugum zaman sinirlerim zipliyo her yerdeler. Az once uc tane gordum yarin ilac alicaz ama fayda etmiyo mu gercekten
kucuk kizim var benim yaa bisey olur die korkuyorum...
Kızlar Kalktım kahvaltı yapıldı,dün her yer tertemiz oldu bu gün çamaşır ve bir balkonum var ama kızım uyuyunca başlıcam bugün bırakmıyor beni..... Sular yok bir makine ancak çalıştırdım sular kesilmiş gelince devam,, kolay gele herkese .:))))Ellerine sağlık canım ben bi de derz arası temizleyici ile Holü koridoru dış fırçası ile fircaladim sonra derz kalemiyle boyadım. Sadece banyo kaldı. Onu da yarin hem kalem hem temizleyici aldıktan sonra halletmek lazım. Bi de utu ve çamaşır var yarına neyseki izindeyim hallederim umarım. Haberleşelim beraber başlayalım islere :)
Canlaaaaaar demin doktordan geldim ikizmis:)))))
Allahim cok buyuk bana kaybettigim bebegimin yerine bi bebek daha yolluyo
Inşallah sorunsuz bi gebelik olur cunku doktor senin icin ikiz gebelik cok zor olucak dedi
Sagolasin canim benimHayırlısı olsun rabbim tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin..
Kızlar Kalktım kahvaltı yapıldı,dün her yer tertemiz oldu bu gün çamaşır ve bir balkonum var ama kızım uyuyunca başlıcam bugün bırakmıyor beni..... Sular yok bir makine ancak çalıştırdım sular kesilmiş gelince devam,, kolay gele herkese .:))))
Inşallah sorunsuz bi gebelik olur cunku doktor senin icin ikiz gebelik cok zor olucak dedi
Sagolasin canim bulantilar izin verirse bakicam:)Ellerine sağlık canım sana da kolaygelsin
Allah şimdiden analı babalı buyutsun çok iyi bakkendine dikkat et
Sagolasin canim benim
Sana da inşallah
Az kalmis ne güzel darisi başıma
çok sevindim canım ya ne büyük sürpriz.Canlaaaaaar demin doktordan geldim ikizmis:)))))
Benim
Benim en korkutugum şey oğlumun kulağına burnuna falan kacamallri
Benim sadece mutfağında var yatak odamda şükür hiç görmedim
şu ana kadar denemedigim şey kalmadı faydasını aliyo gibiyim aslında bende o kadar azaldilarki salı gunu ilaclanaya gene gelcekler
Şu ana kadar denediğim sirke
aral sabunu çamaşır suyu üçlüsünden nefret ediyorlar ben artık toz falan alcamda sirkeli şu hazırlıyorum öyle aliyorum hem daha bi parlıyor gibi geliyor sanki bide naftalin den nefret ediyorlar bu kesin çözüm galiba mutfağa bile koydum ben naftalin den bi kaçışları var anlatamam:) hatta bendeki böcekler elektrik supurgesinde yaşamayı çok severlermis elektrik supurgesine azıcık bi naftalin cektiritorum ortada öluyolar:) kızlar sizde yapin önlem olarak en sağlıklısı sulu supurgelermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?