En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Kızlar bugün temizlik yapacak var mı beraber yapsak ben sabah kileri bosalttim atilacaklari ve verilecekleri ayarladim. Şimdi oturuyorum öyle
Ben de kileri toplayıp düzenlenen lazim.kizim uyuyor ve ses yapsam uyanıyor hemen Saat altidan sonra esiim kızımla ilgilensede bir ıki birsey yapsam.ev de cok dağıldı.birsuru is varr...

Ben de kileri toplayıp düzenlenen lazim.kizim uyuyor ve ses yapsam uyanıyor hemen Saat altidan sonra esiim kızımla ilgilensede bir ıki birsey yapsam.ev de cok dağıldı.birsuru is varr...

Valla şahane olur bence kiler var diye biriktiriyoruz da biriktiriyorux arada lazım düzenlemek o kadar gereksiz şey varmış ki ferahladi resmen bizim kiler. Şu an ben derz arası temizlik olayina girdim tekrardan. bu sefer giriş Hol. Bölümünü önce derz arası temizleyici sonra derz kalemi

Dün dışarda oldugumdan hiç bir iş yapamadım ama bugun braz bseyler yaptım derin dondurucuya dolmalık biberlerimi attim 3 makine çamaşır yikadim bebegimin kiyafetlerinin yikananlari ütüledim yemekdi mutfagi derle topla aksami ettim.

Bende hallettim ancak yazabildim bir tek çamaşırlarım kaldı onlar da yarına inşşşş,, güzel bir temizlik oldu.. Içine sindiiiiii...

Ellerine sağlık canım ben bi de derz arası temizleyici ile Holü koridoru dış fırçası ile fircaladim sonra derz kalemiyle boyadım. Sadece banyo kaldı. Onu da yarin hem kalem hem temizleyici aldıktan sonra halletmek lazım. Bi de utu ve çamaşır var yarına neyseki izindeyim hallederim umarım. Haberleşelim beraber başlayalım islere :)

Benim
Vallami kiz napcam ben ya.
gordugum zaman sinirlerim zipliyo her yerdeler. Az once uc tane gordum yarin ilac alicaz ama fayda etmiyo mu gercekten
kucuk kizim var benim yaa bisey olur die korkuyorum...
Benim en korkutugum şey oğlumun kulağına burnuna falan kacamallri
Benim sadece mutfağında var yatak odamda şükür hiç görmedim
şu ana kadar denemedigim şey kalmadı faydasını aliyo gibiyim aslında bende o kadar azaldilarki salı gunu ilaclanaya gene gelcekler
Şu ana kadar denediğim sirke
aral sabunu çamaşır suyu üçlüsünden nefret ediyorlar ben artık toz falan alcamda sirkeli şu hazırlıyorum öyle aliyorum hem daha bi parlıyor gibi geliyor sanki bide naftalin den nefret ediyorlar bu kesin çözüm galiba mutfağa bile koydum ben naftalin den bi kaçışları var anlatamam:) hatta bendeki böcekler elektrik supurgesinde yaşamayı çok severlermis elektrik supurgesine azıcık bi naftalin cektiritorum ortada öluyolar:) kızlar sizde yapin önlem olarak en sağlıklısı sulu supurgelermis

Kızlar Kalktım kahvaltı yapıldı,dün her yer tertemiz oldu bu gün çamaşır ve bir balkonum var ama kızım uyuyunca başlıcam bugün bırakmıyor beni..... Sular yok bir makine ancak çalıştırdım sular kesilmiş gelince devam,, kolay gele herkese .:))))

merhaba kızlar.
güya bu hafta sonu işim yok diye düşünüyordum.
dün akşam 9'a kadar oturmadım.
pikeler,nevresimler,bornozlar,havlular,paspaslar,koltuk yastıkları,diğer çamaşırlar yıkandı,toplandı,katlandı,yerleştirildi.
balkon ve banyo yıkandı.
çaocukalrın dolapları elden geçdi.
kiler dolabı düzenlendi,silindi.
buzdolabı silindi.
patlıcan,dolamlık biber,sivri biber kışlık olarak hazırlandı,dolaba kondu.
c.tesi domates almıştım onlar bugün menemenlik yapılacak.
mutfak sürekli dağıldı,toplandı.
her yer toplandı,süprülüp silindi finalde.:)

Canlaaaaaar demin doktordan geldim ikizmis:)))))
Allahim cok buyuk bana kaybettigim bebegimin yerine bi bebek daha yolluyo
Inşallah sorunsuz bi gebelik olur cunku doktor senin icin ikiz gebelik cok zor olucak dedi

Hayırlısı olsun rabbim tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin..

Ellerine sağlık canım sana da kolaygelsin

Inşallah sorunsuz bi gebelik olur cunku doktor senin icin ikiz gebelik cok zor olucak dedi

Allah şimdiden analı babalı buyutsun çok iyi bakkendine dikkat et

Ayy ne güzel bir haber canım allahım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ikisinde.

Bende bugün bulaşk makinesini calistrip bosaltim kirlileri dizdim 3 makine çamaşır yıkadım dahada btmedi bebegimin kiyafetleri yikicam şimdide kuruyanlari kaldrdim koltuk pikelerimi yikamstim onları serdim dahada bi sürü isim var

çok sevindim canım ya ne büyük sürpriz.
aman dikkat et kendine,yorma.
zaten bulantıdan ayağa kalkamazsın.
sağlık,sıhhatle dünyaya gelip büyüsün kuzucuklar.
evin prensesi de birden iki kardeşle başetmek zorunda kalacak.:)

Aynen canim bende ondan korkuyorum. Kizimin odasinda gormedim daha ama banyoda mutfakta misafir odasinda ve salonda gordum cogunlukla banyo ve mutfak. Kiz naftalin olduruyomu gercekten faydasi olcaksa alirim.

Benim temizlikte bitmek uzere hanimlar banyo kaldi sadece bide yatak odasinin tizunu alcam esim yardim etmese bu kadar kisa surede bitmezdi isler. Bi isi yapmaya kalkiyom kizim engel oluyo gecelri falan zor uyuyo sicaktanmi bilmem. Neyse bende toz alirken suyun icine arap sabunu koydum hem gicir gicir oluyo hem mis gibi kokuyo. Banyoyuda onunla kopurte kopurte yikadim aksam bembeyaz oluyo kuruyunca hic su lekesi kalmiyo tavsiye ederim. Banyo daha bitmedi benim ben onu yapiym bari kalkiymda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…