- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.480
- 1.123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #24.661
Kizlar isler nasil gidiyo bakalim. :)
SELIN' cim neler olmus oyle nasil bocek onlar bizim evdede var adina kalorifer bocegi diyolar. Sicak ve nemli ortamda olurmus boyle uzun uzun antenleri var..
aayyyyyy anlatirken bile tuylerim diken diken oluyo ayol
bendeki gümüşçün böceği değil eski evimde bi ara çıkmışlardı biliyorum onları antenleri oluyo bendeki o kadar küçükki telefonun fener ışığıyla ancak görüyorumOnların adı "Gümüşçün".
Arsız hayvanlar nemli her yerdeler ve temizlemekle yok olmuyorlar.
Bizde de var dünya kadar ilaç denedim bana mısın demiyorlar.
Çözüm yok!!!!
((((
Onların adı "Gümüşçün".
Arsız hayvanlar nemli her yerdeler ve temizlemekle yok olmuyorlar.
Bizde de var dünya kadar ilaç denedim bana mısın demiyorlar.
Çözüm yok!!!!
((((
bendeki gümüşçün böceği değil eski evimde bi ara çıkmışlardı biliyorum onları antenleri oluyo bendeki o kadar küçükki telefonun fener ışığıyla ancak görüyorum
minnacık karıncanın yarısından daha küçük sarı yada açık kahve gibi renkleri var
adı toz akarıymış
Mehaba kızlar,, aranıza katılmam ii olcak galiba,,, bu işler beni yordu yapmak Yada yapmamak Arasında gidip geliyorum, 18 aylık bir kızım var eşim pek yardımcı değill ,,, kızımı uyuyunca işleri halletmeye çalışıyorum,, ama bu ara yoruldum,, sizler Yaptıklarınız yazıyorsunuz galiba,,,, 2 hafta sonra okullar açılacak ben öğretmenim nasıl Yapcam bakalımmmmmmm????? Beni motive edin be olur???
Aynen canım zaten kızımı uyuyunca Başlıyor benim işler birazdan uyur meselaaa bende ortalığı toplayıp lavobaları yıkarım süpürme o uyanınca artık bugün iii temizlik yapcam inşşşşşşş,, bitince yazarım ...Canım hosgeldin aramıza. Senin işin daha zor tabii bebeğin var bir de ama rutin e oturunca her şey daha kolay oluyor. Her akşam yatmadan önce odaları gezip dağınıklığı kaldırmak. Ya da her banyoda duşa kabin ovmak gibi.
Aynen canım zaten kızımı uyuyunca Başlıyor benim işler birazdan uyur meselaaa bende ortalığı toplayıp lavobaları yıkarım süpürme o uyanınca artık bugün iii temizlik yapcam inşşşşşşş,, bitince yazarım ...
Tamam canım başılıyorummmm benim kız uyumadan süpüreyim sesli işler bitsinn .....benim banyo var...O zaman ben de seninle başlayayım canım
Bütün ev süpürge
Bütün ev vileda
Bütün ev toz
Ve tuvalet diyelim mi (sen banyoda ekle istersen benim.banyo temiz dün akşam hallettim:)
Tamam canım ben de kalkiyorum bi dışarı çıkıp atilacaklari hallederim sonra tamamdir:)Tamam canım başılıyorummmm benim kız uyumadan süpüreyim sesli işler bitsinn .....benim banyo var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?