- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.480
- 1.123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #24.861
Teşekkür ederim. Vallahi hem çalışıp hem ev işlerini yürüten hanımlara hayranım, üstelik bir de anne olanların hastasıyım
Mutfak çok kirli ne yapacam ya((([/QUOTE kirliyse temizleyeceeeenn Şaka bi yana da günlük kir mi yoksa ince temizlik anlamında mı?
Mutfak çok kirli ne yapacam ya(((
Eki Görüntüle 1620401 yine tembelim bugün
kalinkaselin ellerine kollarına sağlık ve geçmiş olsun. Çoook ugrastin ama sonunda başardın Tebrikler.
Bugün planım umarım yapabilirim.
Mutfak tezgah fayans lar ocak Aspiratör mikro dalga ovulacak
Derz arası kalemi ile mutfak fayans lari boyanacak
1 makina çamaşır atilip asılacak.
Yeni aldığım vileda duşa kabin su tutmaması için kullanilan urun denenecek
Tabii öncesinde ise gidip işten gelinip yemek hazirlanip yemek yenilecek
Teşekkür ederimMaşallah canım ya ne güzel olmus
Yeni aldığın vileda nasıl ki? Bi de derz kalemini daha önce denedin mi, temizlik yaparken çıkar mı diye endişe ediyorum da. Boş oda ile ilgili ne planın var?Mutfak tezgah fayans lar ocak Aspiratör mikro dalga ovulacak OVULDU
Derz arası kalemi ile mutfak fayans lari boyanacak BOYANDI
1 makina çamaşır atilip asılacak. HALA MAKINANIN BİTMESİNİ BEKLİYORUM BİTİNCE ASILACAK
Yeni aldığım vileda duşa kabin su tutmaması için kullanilan urun denenecek DENENDİ
Tabii öncesinde ise gidip işten gelinip yemek hazirlanip yemek yenilecek HAZIRLANDI, YENİLDİ
ancak kızlar ilk defa marc mutfak ile tezgahımı sildim ama domestos + cif etkisi yaratmadı maalesef, ben yine domestos+ cif'e devam sanırım.
Yarın için de boş odayı düzenleme kararı alıyorum benim için çok zor bir olay ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?