- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #24.901
biz ortadaki beyazı düşünüyoruz da yine de kararsızım
yok canım salon için ,aynı zamanda kitaplık alıcam o yüzden kitaplıklı olması farketmiyor,kitaplarım çok oraya sığmaz zaten,dekoratif amaçlı konulabilir ama tabioturma odası için mi?
kitap vs. koymak için 3.daha uygun.
o açık yere dsmart'ın kutusuyla kumandalar konulabilir bir de süs eşyası olabilir,yandaki kapaklarda kullanılır tabiki,hangisi şık ve kullanışlı duruyor?dsmartın cihazını dolabın içine koyarsak kumanda görmez o zaman yani açıkta olması lazımcanım ortadaki beyazın alt tarafı açık ya keşke kapalı olsaymış, tv ünitelerinde ne kadar kapalı o kadar güzel. Hem dağınıklı topluyor, hem de ortada ne kadar az eşya olursa o kadar düzenli toplu görünüyor ev.
1.si güzelde sade beyaz'ı yok fakat,aslında benim de o daha hoşuma gidiyor ,koltuklarım hardal sarısı kenarları kahverengi sence koltuklarla uyumu nasıl olur ki?O zaman renk olarak beyaz ama model olarak 1. si demek istiyorum.
Bence mesela 1 farklı güzel, 2 numara çok klasik ama bu koltuklara da bağlı. +3. Ü de çok kitap falan varsa kullanışlıslm kızlar
size bişey sorucam
tv ünitesi alıcam fakat karar veremiyorum bir bakarmısınız
Eki Görüntüle 1622752
Eki Görüntüle 1622753
Eki Görüntüle 1622754
ben de o yüzden kafam karışmıştı zatenBence mesela 1 farklı güzel, 2 numara çok klasik ama bu koltuklara da bağlı. +3. Ü de çok kitap falan varsa kullanışlı
1.si güzelde sade beyaz'ı yok fakat,aslında benim de o daha hoşuma gidiyor ,koltuklarım hardal sarısı kenarları kahverengi sence koltuklarla uyumu nasıl olur ki?
yazın guzelmısEki Görüntüle 1623625 daha yeni başlıyor işler de bi türlü düz yüklenmiyor resim, yan da çeksem düz de çeksem olmuyor
Eki Görüntüle 1623625 daha yeni başlıyor işler de bi türlü düz yüklenmiyor resim, yan da çeksem düz de çeksem olmuyor
Teşekkür ederimyazın guzelmıs
Canım ben öyle Excel falan anlamıyorum böyle el usulü devamlisten şahane canım ya bana da lazım bir tane:=)
Aslında excel de var bi tane ama uygulayacak adam lazım :)
biz ortadaki beyazı düşünüyoruz da yine de kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?