- 20 Mart 2012
- 960
- 1.038
- 313
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #24.881
Bıktım artık işlerden[/QUOTE ben de ben de. Yap yap bitmiyor
Yeni aldığın vileda nasıl ki? Bi de derz kalemini daha önce denedin mi, temizlik yaparken çıkar mı diye endişe ediyorum da. Boş oda ile ilgili ne planın var?
Derz kalemi nalburlarda varMerhaba kizlar.
Vileda magicali kullandim ben. Temizlik icin işe yaramıyor. Once dusakabini cif gibi bir maddeyle ovun. En son asamada vileda m. ile silerseniz parlatiyor. Dusakabini birkaç kullanimda su tutmasini engelliyor.
Derz kalemini nereden aldiniz? Koctasa baktik bulamadik.
Son sorum. Gecen menemenlik yaptim. Tezgah domates lekesi oldu. Icine gecmis gibi. Nasil cikaririm? ( camasir suyu , aspirin vs yaptim , gecmiyor )
Bende yeter artık yaBıktım artık işlerden
Merhaba kizlar.
Vileda magicali kullandim ben. Temizlik icin işe yaramıyor. Once dusakabini cif gibi bir maddeyle ovun. En son asamada vileda m. ile silerseniz parlatiyor. Dusakabini birkaç kullanimda su tutmasini engelliyor.
Derz kalemini nereden aldiniz? Koctasa baktik bulamadik.
Son sorum. Gecen menemenlik yaptim. Tezgah domates lekesi oldu. Icine gecmis gibi. Nasil cikaririm? ( camasir suyu , aspirin vs yaptim , gecmiyor )
Dolapta kalmış biberleri doğrayıp buzluğa attım, sabah kızartmak üzere patates hazırlayıp suya koydum, mutfağı toparladim sabah. Evi düzenli bulmak çok güzel oluyor, tabii gece de huzurlu uyumuyor.Ben de buzdolabını içli dışlı temizledim, bilgisayar+çalışma masasını düzenledim, toz aldım, bulaşık yıkadım, dağınıklığı topladım
Bu topiki yeni gördüm. Çok dertte değil benim başım ama hani hokus pokus deyince oluverse.
Ben de çalışıyorum o yüzden zamanlama çok önemli.
Değişik fikirler varsa faydalanabiliriz.
biz ortadaki beyazı düşünüyoruz da yine de kararsızımslm kızlar
size bişey sorucam
tv ünitesi alıcam fakat karar veremiyorum bir bakarmısınız
Eki Görüntüle 1622752
Eki Görüntüle 1622753
Eki Görüntüle 1622754
Bu topiki yeni gördüm. Çok dertte değil benim başım ama hani hokus pokus deyince oluverse.
Ben de çalışıyorum o yüzden zamanlama çok önemli.
Değişik fikirler varsa faydalanabiliriz.
Ben de yeni yeni farkediyorum.
Degisik fikirler keşfettiğim oluyor. Bu anlamda es geçilmemesi gereken bir topik :)
oturma odası için mi?biz ortadaki beyazı düşünüyoruz da yine de kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?