En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Yeni aldığın vileda nasıl ki? Bi de derz kalemini daha önce denedin mi, temizlik yaparken çıkar mı diye endişe ediyorum da. Boş oda ile ilgili ne planın var?

1 yarın resim çekip detaylı yazayım canım. Şu tutmasını engelliyormus ama bakalım düzenli kullanmak lazim Sanirim.

2 derz kalemini yerlerde denedim benim mutfağım koridorum hep fayans onları yaptım banyoyu da yaptım. Sadece tezgah üzerindeki fayans lar kalmıştı onları da dün yaptım. Sitede öncesi sonrası resimleri var ama mutlaka iyice temizle öyle sur.

3 boş odası giyinme odası olarak kullanıyorum. Bi dolap var elbiselerim onda. Çamaşırları da oraya seriyorum. Hep dağınık bir durumda. 2 tane de misafir için baza attık onları üzeri doluyor malesef zamanla.

Merhaba kizlar.

Vileda magicali kullandim ben. Temizlik icin işe yaramıyor. Once dusakabini cif gibi bir maddeyle ovun. En son asamada vileda m. ile silerseniz parlatiyor. Dusakabini birkaç kullanimda su tutmasini engelliyor.

Derz kalemini nereden aldiniz? Koctasa baktik bulamadik.

Son sorum. Gecen menemenlik yaptim. Tezgah domates lekesi oldu. Icine gecmis gibi. Nasil cikaririm? ( camasir suyu , aspirin vs yaptim , gecmiyor )

Derz kalemi nalburlarda var

Ben de öyle yapıyorum canım. Önce Marc banyo ya da diğer bir duşa kabin temizleyicim var o. Sonrasında da bu vileda.

Derz kalemi eğer ankaradaysan ostim de ikmal diye bir yer var markası aynı olan derz kalemi orada çok ucuz. Ben eryaman daki koctas tan aldım ama pahalı. Tekzen de falan da olabilir.

Bugün yapılanlar

1- Buzdolabı iç dış temizlendi
2-Bir kaç parça elde yıkanacak bulaşık vardı, onları yıkadım, masayı kur kaldır, bulaşık makinesine koy vs.
3-Çarşafları ve yastık kılıfını değiştirdim, geceleri soğuk oluyor, battaniyeye nevresim geçirdim, onu kullanacağız
4-2 makine çamaşır yıkadım, nevresimleri vs attım, serdim
5-Tuvaleti bir güzel temizledim, duvarlarını fırça ile bir güzel yıkadım, sonra da küçük tablolar vardı onları astım, pek güzel oldu

Slm kizlar
Bugun yapilanlar
Tum ev supuruldu toz alindi vileda yapildi
Iki banyo ve lavabolar yikandi
Markete gidildi gelenler yerlestirildi
Buzdolabi toparlandi
Yemek yapildi
2 makina camasir katlandi yerlestirildi (ama utuler kaldi)
Tatli yapildi
1makina daha camasir yikaniyo onlari serecegim ve isim bitecek insallah

Ben de buzdolabını içli dışlı temizledim, bilgisayar+çalışma masasını düzenledim, toz aldım, bulaşık yıkadım, dağınıklığı topladım
Dolapta kalmış biberleri doğrayıp buzluğa attım, sabah kızartmak üzere patates hazırlayıp suya koydum, mutfağı toparladim sabah. Evi düzenli bulmak çok güzel oluyor, tabii gece de huzurlu uyumuyor.

Bu topiki yeni gördüm. Çok dertte değil benim başım ama hani hokus pokus deyince oluverse.
Ben de çalışıyorum o yüzden zamanlama çok önemli.
Değişik fikirler varsa faydalanabiliriz.

günaydın kızlar,herkes baya iş yapmış.
bir kaç gündür uğramamıştım buraya.

dünden başlayayım:
önceki akşam kendimi kötü hissedince erken yatmıştım.
sabah bulaşıkları makineye koydum.
elde yıkanacakları yıkadım.tezgahı vs.sildim.
bezleri ç.sulu leğende ısladım.
patlıcanları fırında musakkalık olarak kızarttım.
salonu,banyoyu topladım.
gırgır süpürgeyle salon,antre,mutfağı süpürdüm.

akşam musakkayı kıymasıyla buluşturup pişirdim.
pilav yaptım.

bu sabah yine mutfağı topladım.tezgahı ç.suyuyla sildim.
taze fasulye pişirdim.
salonu topladım.sabah pike ve yatak koruyucuları yıkamıştım,astım.
mutfak bezlerini yıkayıp astım.
renklileri makineye attım.
mutfağın yerlerini sildim.

benim de buzdolabım silinecek.
son zamanlarda hafta sonları hep kışlık hazırlığıyla uğraşınca rutin yaptığım dolap silme işi kaldı.

Bu topiki yeni gördüm. Çok dertte değil benim başım ama hani hokus pokus deyince oluverse.

Ben de yeni yeni farkediyorum.
Degisik fikirler keşfettiğim oluyor. Bu anlamda es geçilmemesi gereken bir topik :)

Ben de yeni yeni farkediyorum.
Degisik fikirler keşfettiğim oluyor. Bu anlamda es geçilmemesi gereken bir topik :)

Hoşgeldiniz kızlar. Yarışmamiz var ona da bekleriz. :)

Bu da link'imiz

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rden-dogmak-vol-2.853679/page-5#post-42447992

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…