- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.480
- 1.123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #24.941
Çekmece ici duzenleyici var canim. Corap ve ic camasari icin kullanıyorum ben.Kızlar ikea'ya gideceğim bugün, şöyle ev düzeni için aldığınız memnun kaldığınız neler var ben de alayım, kutulara ve çekmece içi düzenleyicilere bakacağım biraz, umarım bulurum
Kızlar ikea'ya gideceğim bugün, şöyle ev düzeni için aldığınız memnun kaldığınız neler var ben de alayım, kutulara ve çekmece içi düzenleyicilere bakacağım biraz, umarım bulurum
Çekmece ici duzenleyici var canim. Corap ve ic camasari icin kullanıyorum ben.
Özelllikle corapta cok memnunum. Hic dagilmiyor.
Bir de 6li kutu seti var. Çekmece icin. Onu da tuvalet masamin cekmecelerine aldim. Eşime de siyah aldim. Cok memnunum.
Çok teşekkürler canım senden sonra skubb ikea yazdım çıktı, benimde eşimin çorapları için var, çok memnunum ondan. Umarım bunların boyları bizim çekmecelere olur :)Aldiklarim "skubb " diye geciyor. Doğru yazdim umarım.
Kovalarken her yeri tüyleyip işini zorlaştırmasında
kızlar bişey soracağım size bana dün bi misafir geldi ayağında tırnağında mantar var ve mantardan dolayı tırnağı kalınlaşmış ayak tırnağı kesemıyomuş yanı mantar olunca içim bi kötü oldu ben nasıl temizliycem her yeri yatıya kaldılar ve her yere girip çıktı doğla olarak balkon koltuk yatak evin her yerini o mantarlar istila etmiş gibi hissediyorum((
Benim gosterdiklerimden mi aldin canim? Merak ettim. Uygunsa foto yukler misin?E eniyikadinoyuncu canım bir adet dolap içi düzenleyici aldım, çok güzel oldu, teşekkürler tekrardan, aslında daha da ihtiyacım var ama benim istediğim boyutlarda bulamadım.
Bugün eve çok geç geldik kızlar, o yüzden
1-3 kalorifer peteği sildim
2-Makyaj malzemelerini düzenledim, atılacakları attım, dışlarını sildim ve düzenleyici içine yerleştirdim
3-1 tane daha çekmece düzenledim
ve şu an öyleeeeeeeeeee oturuyorum...
kızlar bişey soracağım size bana dün bi misafir geldi ayağında tırnağında mantar var ve mantardan dolayı tırnağı kalınlaşmış ayak tırnağı kesemıyomuş yanı mantar olunca içim bi kötü oldu ben nasıl temizliycem her yeri yatıya kaldılar ve her yere girip çıktı doğla olarak balkon koltuk yatak evin her yerini o mantarlar istila etmiş gibi hissediyorum((
Benim gosterdiklerimden mi aldin canim? Merak ettim. Uygunsa foto yukler misin?.
Senin dediklerinin çekmece içi olanından aldım canım
Bu öncesi
Eki Görüntüle 1625614
Bu da sonrası
Eki Görüntüle 1625615
Guzel olmus eline saglik.
Ben de bunlara corap ve camasir koydum. 2 ayri cekmecede. Şu komodinler var ya onlarda.
Tuvalet masamin cekmecelerine de yukarida paylastigim 6li kutulardan koydum.
Her seyi derleyip topladilar. O kutular yokken her sey karman cormandi. Simdi esyayi kutudan alıyorum, geri yerine koyuyorum.
gunaydin arkadasalar buarasida cok guzel bir tobicmis gercekten bende katilabilirmiyim gerci birara yazmistim size galiba
canim burya yaptiginiz islerimi bildirim yapiyonuz?Benim de eşimin çoraplarını koyduğum bir tane var, o da pek güzel onu da pazardan almıştım :)
Gerçekten kutu işi çok mantıklı ve kesinlikle gerekli
Tabii ki canım gel gel beraber olsun
canim burya yaptiginiz islerimi bildirim yapiyonuz?
anladim canim cok sagol bende once pazara gideyim gelip oglusumu uyutup islerime baslayayim insallahEvet canım günlük herkes yaptığını paylaşıyor hatta dur ben bugünü paylaşayım
İse gelmeden once
1 yatak topladim
2 balıkları yem verdim
3 çiçekleri suladim
4 balkonu süpürüp kabasini aldim
5 eşime tost Yaptım
6 çöpü çıkarıp attık
Aksam
1 balkon yikanacak
2 tüm aynalar sılınecek
3 bulasik makinası çalışacak
4 belki küçük odaya girerim kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?