- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #24.961
gunaydin arkadasalar buarasida cok guzel bir tobicmis gercekten bende katilabilirmiyim gerci birara yazmistim size galiba
Kızlar yaa nasıl basariyorsunuz o kadar erken kalkıp bir de üstüne ev işi yapmayi? Ben sabah kalktım giyindim oglani giydirdim okula gittikkahvaltiyi bile orda yapiyoruz bu işin sırrını bana da söyleyin lütfen
Canim çocuğumuz yok henuz. Ama eşimle bir duzenimiz var. Erken yatip erken kalkiyoruz. Kahvaltisiz disariya cikmiyoruz. Istisnalar haric tabii. :))
Evet canım günlük herkes yaptığını paylaşıyor hatta dur ben bugünü paylaşayım
İse gelmeden once
1 yatak topladim
2 balıkları yem verdim
3 çiçekleri suladim
4 balkonu süpürüp kabasini aldim
5 eşime tost Yaptım
6 çöpü çıkarıp attık
Aksam
1 balkon yikanacak
2 tüm aynalar sılınecek
3 bulasik makinası çalışacak
4 belki küçük odaya girerim kim bilir
Slm kızlar nasılsınız. Bugün hayli yoruldum.sabah çocuklarla kahvaltı yaptık.Sonra mutfağı topladım evi topladım heryeri süpürdüm sildim. Toz aldım çocukları öğlen yemeğini yedirdim yıkadım ve sonunda en mutlu an yatırdım. Yemeğim vardı biraz ek yapıcam. Ütüm de var ama çok yoruldum bugünlük paydos
Şimdi inceledim canım uzun zamandır bakmadım bende. Olur tabi ben görevleri iyice bi inceleyeyim. Eşlik ederim cnmhafsa anne canım sen neden yarışmamıza gelmiyorsun :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...den-dogmak-vol-2.853679/page-54#post-42540505
Şimdi inceledim canım uzun zamandır bakmadım bende. Olur tabi ben görevleri iyice bi inceleyeyim. Eşlik ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?