- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #25.041
bitmiş temizliğin canım.Merhabalar bende geldim:) pazar gününde itibaren yaptıklarımı yazayım
cumartesi:
Çocuk odası silindi süpürüldü dip köşe, dolap içleri düzenlendi, küçülen bebek kıyafetleri kaldırıldı ihtiyaç olanlar çıkarıldı, hurçlar düzenlendi, kullanılmayan bebek araç gereçleri ardiyeye kaldırıldı
Ardiye düzenlendi
Banyo temizlendi, banyoda ki çekmeceli dolap temizlendi
Üç posta çamaşır yıkandı asıldı, kuruyanlar yerleşti
Oturma odası dip köşe silindi süpürüldü
Salon dip köşe silindi süpürüldü
Mutfak silindi süpürüldü, buzdolabı fırın bulaşık makinası arkası kaldı, mutfak çekmeceleri düzenlendi, buzdolabı silindi
Tuvalet temizlendi
Toz alındı
Üç çeşit yemek yapıldı
Büyük yavrum hastalandı onunla ilgilendim
Küçüğümü sürekli uyuttum komando gibi sürünüyor, peşinden koşturdum
Halıları eşim çırptı:) kv dem çocuk odasının temizliğine yardım etti balkonu yıkadı sağolsun, çocuk odasının hurçları ben düzenledim ama:) minik kuşumu arada babaannesi uyuttu
Kendim yapmak istedim her şeyi ama kv dedi ısrarla gitmedi
Birde 3-4 poşet ıvır zıvır arttım:)
Pazar:
Yatak odası silindi süpürüldü dip köşe, tuvalet masasında ki ıvır zıvır atıldı, takı toka için düzenleme yapıldı
Ev süpürüldü
İki posta çamaşır asıldı
İki çeşit yemek yapıldı
Bulaşıklar yıkandı
Yatak toplama oyuncak toplam işlerini yazmıyım:)
Pazartesi:
Mutfak dolapları silindi, buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi silindi, altlarıda
Günlük silme işlemi yapıldı
evet canım yardımsız olmuyor artık, büyük oğlumda her işimi yapardım ama bu küçük yaptırmıyor:) kışlıkları parça parça yapıyorum yoksa çok yorucu oluyor:) afiyetle yiyin sizdebitmiş temizliğin canım.
yardımsız iki çocukla olmuyor işler.
yapsan da çok yorucu oluyor haliyle.
ben de cuma akşam ve c.tesi tüm işlerimi,kışlık hazırlıkları dahil yaptım.
saatlerce ayakta kalmak çok yorucuydu.
Kızlar süpersiniz, ben de bugün erken geldim eve
*2 kanepe sildim
*Bulaşık makinemi boşalttım, içini dışını bir güzel temizledim, pek kirliymiş yaaTezgah üzerindekileri yerleştirdim
*Aspiratörü sildim
Şimdi kısa bir cay molası sonra banyoya gireceğim
*Tüm banyo dolabını boşaltacağım, temizlik malzemelerini elden geçirip temizleyeceğim.
*Bir de yemek yapmamlazım
ay yeni bi topik farkettim tam bana göre. benide alın aranıza:)
ben çalışıyorum ve malesef hiçbirşeye yetişemiyorum. ama buraya yaptıklarımı yazarsam en azından kendimi iyi hissederim.
sabah işe gelene kadar yaptıklarım
kızımın bugün okulda süpriz günü akşam kek kalıptan çıkmayınca sabah erken kalkıp bisküvi topu yaptım.
çıkan bulaşıkları yıkadım.
kızımı hazırladım kendim hazırlandım ve çıktık.
akşama yapılacaklar.
pazara gideceğim almam gereken şeyler var.
çamaşır yerleştirilecek.
çamaşır yıkanıp kurutulup katlanacak.
yemek var yanına çorba yapılacak.
sabah toplanamayan yataklar düzeltilecek.
ay gelirim tabi ama yapabilir miyim bilmiyorum. en azından yarışma aşkına denerim birşeyler.canım yarışmamız da var temizlik düzen gelsene :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...en-dogmak-vol-2.853679/page-114#post-42657279
ilk bebek mi? ay doğum öncesi çok yorma kendini. az kalmış zaten doğuma. oturduğun yerden yormayacak işler yap derim.Nasılsınız kızlar..
Malum bayram ve doğum yaklaştı gelemiyorum bir kaç gündür..
Bu hafta yaptıklarımı özet geçeyim en iyisi
Sonunda halılarım yıkamadan geldi..
Salonumun tülleri yıkandı.. Asıldı.. Kruvazelerin iplerinin büyük bir bölümü takıldı , 1 tanesi takılacak sadece.. ( boncukları eksik eşime ısmarladım unutmaz inş.. )
Portmanto toplandı düzenlendi..
Bebeğimin çekmecelerini düzelttim biraz ama daha toparlanacak...
Dolabının içi düzeltildi bir kaç parça kıyafet daha yıkandı.. ( düğme alınacak örgüleri için )
Yatak odasındaki çekmeceleri düzenledim..
Banyo ayrıntılı bir şekilde ovuldu , temizlendi ve yıkandı.. ve küçük tuvalet yıkandı..
2 balkon yıkandı..
5 makine çamaşır yıkandı , asıldı.. Katlanıp yerleştirilecek 1 tel çamaşır kaldı..
Bir kaç parça ütü var onlar yapılacak..
Ev komple silinecek
Minik prensesime loğusa şerbeti bardakları alındı , süslendi..
Verilen siparişlerin gelmesini bekliyorum gelsin loğusa terliklerimiz ve tacımız da süslenecek
ay gelirim tabi ama yapabilir miyim bilmiyorum. en azından yarışma aşkına denerim birşeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?